Láska, sex a něžnosti
- petruschka
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Len poprosim, nehadzte vsetkych 15-19 rocnych chalanov do jedneho pytlu, forever free and cool frajerom s nejakym akcnym trickom AC/DC alebo Metallicy, co sa tvaria neodolatelne husto a fajcia cigaretu naopak ;)
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, můj kamarád má tričko AC/DC, jak se tváři, to jsem nikdy nezkoumal a cigarety nekouří ani z jedné stranyElessar píše:Len poprosim, nehadzte vsetkych 15-19 rocnych chalanov do jedneho pytlu, forever free and cool frajerom s nejakym akcnym trickom AC/DC alebo Metallicy, co sa tvaria neodolatelne husto a fajcia cigaretu naopak ;)

No, z tohohle popisu asi budeš celkem frýkulin.Black píše:2Elessar/Yachiko: me je sice sestnact, do ctvrtka jsem jeste mel dready a vypadam na prnvi pohled jako desnej "fosnar" (to vite ten slang je dulezita vec... :D ) ale rekl bych ze do forever free a cool lidi mam HODNE daleko... - pce umim fajcit... :D

- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No, co bych ti taky ještě mohl doporučit na tyhle stavy je poslech nějaké ''fajné'' muziky a fyz. činnost - jakákoliv - sport, úklid, práce na zahradě (pokud je) apod.Arronax píše:Najlepšie bude, keď sa pôjdem okúpať do plnej vane, uvoľním si telo i myseľ... to mi vždy pomohlo a samozrejme, nesmiem zabudnúť na dlhýýýýý spánok... to jest najlepší liek na duševné starosti...

A kté muzice - mám pro tyhle příežitosti vybráno spoustu songů, ale spolehlivě zabírají kupř. Vinárna U Valdštejna (chinaski), nebo Die, Die My Darling (metallica)

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Arronax
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Úplne super na mňa pôsobil Stein um Stein, Dalai Lama, Keine Lust a Reise, Reise...
Dnes som v pohode a plánujem veľmi veselú pomstu... muhehehehehe!!!
Čo už, intrigy sú bežná vlastnosť Hadov...
Samozrejme, nebudem nikoho vraždiť, iba oplatím rovnakou mincou...

Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tak tu bych tedy zrovna nedoporučoval.... Dokaž - pokud už né jí, tak alespoň sobě - že jsi lepší než ona... Navíc tyhle ''pomsty'' většinou stejně dopadají v neprospěch mstitelů... Ale to už je na tobě...Arronax píše:Dnes som v pohode a plánujem veľmi veselú pomstu...
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...