Láska, sex a něžnosti II

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
SneZhulak
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SneZhulak »

Vamp: Jenom tak, byla si aspoň někdy do někoho zamilovaná? Nebo od kdy že sis zakázala podobné city jako pro slabochy? Přijde mi že tvé EQ se povážlivě blíží nule, což snad přiznáš.
A kdybych nevěděl, že je to zbytečné, snažil bych se tě přesvědčit že láska patří k lidství. Ať už si ji představuješ třeba jenom jako hormonální ....třeba se pod tvou ledovou slupkou, léty tvrzenou, nachází jako něco jako srdce.

(teď už mi jen zbývá doufat že mě vamp nezabije :lol: )
težko pochopit, že chápu vše, protože mi nezbýva nic jiného než nechápát nic
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

SneZhulak: Jsem zamilovaná do Alexe Veljanova! :angel:
K některým lidem mám dokonce i velmi přátelské vztahy, jsme taková jedna velká rodina. ;-) Mám ráda svého kocoura, plyšového Cthulhu, hudbu, filmy etc. etc.
Ale lásku ve smyslu nějakého vztahu dvou (tří, čtyř...), ve smyslu partnerství - nejde o nějaký zákaz takových citů etc., tohle není to ve výbavě mého software. 8-)
Já to neumím a ani to umět nepotřebuji, ve vztahu pro sebe nespatřuji jedinou výhodu, proč bych do něčeho takového měla lézt.

P. S. V srdci mám dle některých nasráno. :lol: Dle sebe jen nejsem citově založená. :-)
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Neferit Sr. píše:Navíc si myslím, že pokud bude mít potřebu tak mi provětrá játra sama. Zatím jsem si nevšiml, že by to s úderností jí vlastní nezvládala.
Ale, alespoň vidíš, že rytíři ještě pořád nevyhynuli :wink: :mrgreen:

SneZhulak: Obrázek

(tohle nemohlo být myšleno vážně :lol: )
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
SneZhulak
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SneZhulak »

sevencreature píše:SneZhulak: Obrázek

(tohle nemohlo být myšleno vážně :lol: )
Neber to doslova proboha... ;-)
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Mně se z některých příspěvků zde dělá opravdu fyzicky špatně.

(Klidně mě obviňte ze spamu, děláte to taky. :twisted: )
sevencreature píše:Ale, alespoň vidíš, že rytíři ještě pořád nevyhynuli :wink: :mrgreen:
Je to druhá polovina Vampijantise, musím ji bránit. :lol:
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Ajantis - to tě šlechtí. A pokud se ti dělá z některých příspěvků psychicky špatně, co už naděláš. Podle očekávání mi Vampirie napsala to co chtěla a já to beru jako zajímavý popis stavu její mysli. Já jsem jinak stavěný a tak jak to vyhovuje jí tak to vyhovuje mě.

A věřím že je spokojená.

A nějaký ten spam forum snese - já jich dělám dost a pak mě občas odpovědní taktně umravňují. Pokud by to bylo potřeba zcela jistě by Tě upozornili.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Ajantis píše:Mně se z některých příspěvků zde dělá opravdu fyzicky špatně.
Není nic jednoduššího, než si vzít kinedril.... 8-) anebo ony příspěvky nečíst :lol:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Vampiria píše: Ad doba - nemyslím si, že by tohle v lidech vzbuzovala doba, to je povahový rys, který nemá s právě probíhajícím stoletím co dělat. Spíš je dnes menší šance, že budou za své rozhodnutí života bez vztahu, manželství a dětí opovrhováni jako podivíni etc., ergo se takhle rozhoduje žít více lidí, než v minulosti, kdy se kolikrát z obavy před reakcí okolí rozhodli přemoci a do nějakého toho svazku i vstoupili. ;-)
Doba v tomhle až tak nepokročila, jen se posunula věková hranice. Já vypadám mladší než kolik mi je, tak se mě moc lidi neptají, proč někoho nemám, proč se nechystám vdát, co rodina, ale mé o tři roky mladší kámošce tyto otázky pokládají často a to ona narozdíl ode mě někoho hledá.
Já k tomu nemám vyhraněný názor, nerozhodla jsem se, že opravdu zůstanu sama bez partnera, občas i s někým chodím. Zatím jen jednou jsem si docela dovedla představit společný život, ale taky mě to dost děsí, takže mě tvůj postoj nešokuje a celkem ho chápu. Můj problém je, že si nedokážu moc věci idealizovat, tudíž mě nijak vzlášť nebere potřeba mít děti a partnera. Je dost možné, že když se doopravdy zamiluji, budu věci vidět jinak a proto všemu nechávám volný průběh, ono to nějak dopadne. ;-)
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Vanda píše:Doba v tomhle až tak nepokročila, jen se posunula věková hranice...
Čas sám o sobě realitu neformuje. Realitu formují proměny fakticit v čase.
Bude-li tlak uplatňován až od určitého momentu, nebude ani zdaleka tak účinný, jako by-li by uplatňován od počátku.
Já myslel, že o uvolnění tlaku na "tradiční rodinu" a "tradiční hodnoty" se v dnešní rozvolněné, dekadentní a do zániku se řítící společnosti nepochybuje. :-)

Aneb souhlasím s druhou částí Vampijantise. ;-)
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Ts ts ts, nechápu, proč tolik lidí neakceptuje, když někdo nehledá vztah. Takový milostný diktát. :lol:
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Ajantis píše:Já myslel, že o uvolnění tlaku na "tradiční rodinu" a "tradiční hodnoty" se v dnešní rozvolněné, dekadentní a do zániku se řítící společnosti nepochybuje. :-)
jo, a proto je třeba tu rozvolněnou, dekadentní a do zániku řítící se společnost trochu povznést ;-) (anebo se nad ní povznést ;-))
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
KEBULE
Sigilan
Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...

Příspěvek od KEBULE »

Vampiria píše:Já to neumím a ani to umět nepotřebuji, ve vztahu pro sebe nespatřuji jedinou výhodu, proč bych do něčeho takového měla lézt.

P. S. V srdci mám dle některých nasráno. :lol: Dle sebe jen nejsem citově založená. :-)
Mít nasráno v srdci... Moc pěkná myšlenka :-)

Ale četl jsem, že nezřídka (pokud lidi moc dlouho sólují) chlapi začínají chlastat a ženský končej na práškách. Tak si dej pozor Vampi ať takhle nedopadneš :naughty:
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

KEBULE: :roll: Pokud je někdo sám proto, že by partnera rád měl, ale není si ho schopen najít, tak je jasné, že z toho asi moc velkou radost mít nebude. Ale je rozdíl, pokud je něco z nouze ctnost a dobrovolná volba.
SneZhulak
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SneZhulak »

Vampiria píše:KEBULE: :roll: Pokud je někdo sám proto, že by partnera rád měl, ale není si ho schopen najít, tak je jasné, že z toho asi moc velkou radost mít nebude. Ale je rozdíl, pokud je něco z nouze ctnost a dobrovolná volba.
Nepodceňj sílu autosugesce, spousta lidí co nikoho najít nemůže se nakonec přesvědčí, že vlastně nikoho nechce...
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

SneZhulak: Pokud někdo tak dlouho najít nemůže, až se ukecá, že najít vlastně nechce, ale vnitřtně tím trpí, tak to rozhodně není dobrovolná volba života bez partnera, ale právě ona z nouze ctnost. Mám to ještě nějak zvětšit, nebo už to konečně bylo pochopeno?
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“