Lazaret aneb koutek kriplů

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
KEBULE
Sigilan
Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...

Příspěvek od KEBULE »

VANDA: :lol: to znám... Nejhorší jsou stavy kdy potřebuješ brýle pravě k tomu abys je našla.

A co týče zesilování dioptrií já bych ti to ze své zkušenosti moc nedoporučoval. Vždycky když jsem si je nechal zvednout tak jsem viděl 14dní líp a pak se to vrátilo zase k bodu vidím prd....

Pokud budeš zvedat dioptrie moc často za chvíli budeš mít popelníky... :evil:
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
Dalcor
Sigilan
Bydliště: Černá skála, Nightlund, Solamnie, Krynn, Mnohavesmír
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalcor »

Přes přetrvávající problémy s kolenem - omezení hyblivosti, otok, náplň ve svalu, bolestivost pan doktor ukončil léčbu, že jsem zdravý.

BTW když stížnosti - tak jsem jednu napsal, pro ombucmana FTN v Praze Krči

Vážená paní Magistřině

Dovolím se na Vás obrátit z důvodu nespokojenosti s průběhem léčby a artroskopické operace skříženého vazu .

Během operace došlo ke způsobení hluboké popáleniny na levém stehnu, nad operovaným místem. Popálenina nebyla žádným způsobem v nemocnici léčena a když jsem se vyptával při propouštění co s ránou na noze mám dělat bylo jsem ujištěn že se o nic hrozného nejedná.

Až po více jak měsíci při kontrole u mého ortopeda Mudr. . Úzkoby mi byla doporučena léčby zhnisané popáleniny která probíhala více jak měsíc a která zabránila některým rehabilitačním procedurám.

Požaduji aby mi byla umožněna ve Vaší nemocnici, nebo proplacena, laserová terapie doporučená rehabilitačním středisku k léčbě těchto hlubokých jizev.

Dále jsem nespokojen s informováním pacientů. Během dalších kontrol u operatéra MUDr. Mašáta se dvakrát stalo, že došlo k přeložení ambulantních hodin. V prvním případě mi bylo řečeno, že se mám objednat a první termín byl nejdříve za měsíc. V druhém případě došlo k přeložení pouze o týden. Vzhledem k tomu, že jsem pracující člověk, a kromě návštěv dvou lékařů a dále časově velice náročných rehabilitací je shlíženo na mé časté návštěvy u doktora ze strany zaměstnavatele s despektem. Přestože zákon je na straně nemocného, nemusím vykládat že v současném prostředí nikdo nezaměstnává rád člověka, který je víc u doktorů než v zaměstnání.

Vzhledem k tomu že součástí informací které má nemocnice k dispozici je telefonní číslo, a adresa, shledávám přímo neskutečným že pacient, který si svou „bezplatnou“ péči platí ze svých daní a za kterého nemocnice dostává peníze, není informován o přesunutí ordinačních hodin. Případně není rovnou informován o změně termínů Považuji to přímo za neomalenost.

V obou případech mi přesunutí ordinačních hodin MUDr. Mašata způsobila problémy. V prvém případě jsem ho doslova přepadnul v Poliklinice Modřany, protože v době zhoršeného stavu jsem potřeboval okamžité informace o stavu, v druhém případě jsem měl v souvislosti s kontrolou objednanou další kontrolu u rehabilitačního odborníka, nehledě na problémy v zaměstnání.

Poslední, možná neoprávněnou stížnost adresuji kontrole ze dne 16. 5. 2007. Během posledních více jak třech měsíců před kontrolou u Dr. Mašata mi byl diagnostikován tzv. Sudeckův syndrom v koleni a dále náplň pravděpodobně „kloubního mazu“ ve stehenním svalu. Kromě toho přes intenzivní rehabilitace v odborném rehabilitačním středisku stále nedošlo k plnému rozcvičení nohy. Od 25.10. kdy jsem byl operován žiju se stálými bolestmi a tuhnutím kolena.

Pan doktor nálezy které jsem mu dal snad ani nečetl, rentgen nohy si vůbec neprohlédl. V léčbě Sudeckova syndromu mě poslal za ošetřujícím lékařem, ovšem svalovou náplň vůbec neřešil. Ačkoliv jsem si stěžoval že mi v dalším rozcvičení nebrání svalstvo ale pocit bloku a bolestivost v oblasti uvnitř kolene. Koleno je s viditelným otokem a neustálou bolestivostí Dr. Mašát prohlásil bez dalšího vyšetření , že jsem zdráv kromě donatažení kolene, o kterém prohlásil že se docvičí. Následně ukončil moje léčení. Pan doktor vypadal velmi vytíženě a viditelně spěchal aby stačil všechny čekající pacienty vyřídit. V ordinaci jsem strávil snad dvě minuty.

Osobně se zdráv necítím . Po sedmi měsících žití s neustálou bolestí a kolenem které stále není plně pohyblivé, přes dvoje rehabilitace si, ač neodborník dovolím panu Doktorovi odporovat.
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Dalcor: Tu stížnost si nech od někoho opravit, máš tam moře chyb, to by taky oslovená (píšeš asi, dle toho paní, ženě..) mohla hodit rovnou do koše, působí to dost nedobře.
Pro začátek - oslovujeme "paní magistro" a ne "paní magistřině."
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Dalcor
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalcor »

Aye - nechám, tohle je jen první nástřel, ještě na tom budu pracovat :)
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Tys to pěkně rozbalil. To už vypadá na to, že Tě Vallun bude zastupovat a prudce zbohatněš.

Jinak jsem opravdu velice zvědav, co nastěžuješ. Dej nám občas vědět jak to jde.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Dalcor
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalcor »

Neferit Sr. píše:Jinak jsem opravdu velice zvědav, co nastěžuješ.
Vsadím se že... no však víte

Já teda doufám že doktor má rpavdu a já sjem zdravej -ale nemyslím si to...
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Já v to doufám také a hlavně bych Ti přál, abys zdravý konečně byl. Je jaro -meze osychají, je třeba vyrážet do přírody a ne se motat po ordinacích.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Neferit Sr. - Dalcora si příliš vážím na to, abych jej sám zastupoval v této věci. Pokud bude chtít či ptořebovat nějakou knzultaci holedně stížnosti, tak jsem samozřejěm k dispozici, ale na soudní spor rád doporučím lidi, kteří v oblasti medicínského práva patří k české špičce:)

A k přání efektivního a bohatého uzdravení se připojuji:)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

KEBULE píše:A co týče zesilování dioptrií já bych ti to ze své zkušenosti moc nedoporučoval. Vždycky když jsem si je nechal zvednout tak jsem viděl 14dní líp a pak se to vrátilo zase k bodu vidím prd...
Jj, mám totožnou zkušenost. Takže příště budu měnit jen obroučky, sílu plastů nikoli.

Ale aspoň jedno zvýšení počtu dioptrií Vanda zkusit může 8-)
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Blbej dotaz nebrejlouna, ale...nebylo by lepší zkusit změnit očaře?
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

hm, to mi připomíná, jak babičku doktor zmrzačil tak, že téměř nepohne levou rukou. Mamka tehdy rozjela rovněž akci stížnost, nebudu rozepisovat podrobnosti, ale třeba byla výborná perlička, když se k případu vyjádřil znalec z Teplic, který ve své zprávě tvrdil, že babičku u sebe v ordinaci v Teplicích vyšetřil a shledal její paži naprosto zdravou a plně pohyblivou. Vtip byl v tom, že babička na žádném vyšetření v Teplicích nebyla, dokonce nebyla dál na vyšetření, než v Ústí nad Orlicí..asi byli doktoři kamarádi ze studia.

Kebule: no docela mám strach z toho, že skončím s těma popelníkama, ale poslední dobou se obávám, že začínám být pro silniční provoz nebezpečná. :anxious:
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
KEBULE
Sigilan
Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...

Příspěvek od KEBULE »

Vallun: :lol: Moc hezká myšlenka, ale mylná. Tady by pomohlo leda vyměnit oči... Co Vallune udělámë "byznys" ?

Vanda: Tak jestli máš problémy s řízením tak bys asi fakt měla zajít k očařovi. Tohle už může být docela o hubu... :think:
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Ty oči se zhoršují z nějakého důvodu. Lékař by měl být shcopen jej identifikovat a poradit, co dělat proto, aby ten důvod odpadl, nebo aby se postup alespoň zmírnil... Pokud se tak enděje, asi ybch orpavdu zksuil jiného očaře, ale nevím no...
KEBULE
Sigilan

Příspěvek od KEBULE »

Ono tady to zhoršování se očí je jev, který jsem zaznamenal z tolika míst, že jsem naznal že to bude asi normální :think:
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
Dalcor
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalcor »

Vanda píše:hm, to mi připomíná, jak babičku doktor zmrzačil tak, že téměř nepohne levou rukou. Mamka tehdy rozjela rovněž akci stížnost, nebudu rozepisovat podrobnosti, ale třeba byla výborná perlička, když se k případu vyjádřil znalec z Teplic, který ve své zprávě tvrdil, že babičku u sebe v ordinaci v Teplicích vyšetřil a shledal její paži naprosto zdravou a plně pohyblivou. Vtip byl v tom, že babička na žádném vyšetření v Teplicích nebyla, dokonce nebyla dál na vyšetření, než v Ústí nad Orlicí..asi byli doktoři kamarádi ze studia.
Tak přesně z tohodle mám taky strach. Šefova přítelykne pracuje v adovkátní kanceláři co nedávno vysouila těch 15 milionu tomu polo-utopenzmu klukovi. Tak uvidim...co bude.
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“