Takže moje železo: procesor - AMD XP 1700+
ramka - 680 MB
grafika - GeeForce FX Tornado 5600--128MB

Ja viem žiadna sláva ale ako vravím STALKER mi isiel bez sekania a Oblivion mi ide tiez v pohode

Moderátor: sevencreature
Na tomhle pravěkém nástroji ti šel STALKER bez sekání? Ono existuje v setupu nějaké speciální nastavení - menší než nulové detaily, vnutit DirectX 7 a rozlišení 320x240?scorpioo píše:Takže moje železo: procesor - AMD XP 1700+
ramka - 680 MB
grafika - GeeForce FX Tornado 5600--128MB![]()
Ja viem žiadna sláva ale ako vravím STALKER mi isiel bez sekania a Oblivion mi ide tiez v pohode
sevencreature píše:Na tomhle pravěkém nástroji ti šel STALKER bez sekání? Ono existuje v setupu nějaké speciální nastavení - menší než nulové detaily, vnutit DirectX 7 a rozlišení 320x240?scorpioo píše:Takže moje železo: procesor - AMD XP 1700+
ramka - 680 MB
grafika - GeeForce FX Tornado 5600--128MB![]()
Ja viem žiadna sláva ale ako vravím STALKER mi isiel bez sekania a Oblivion mi ide tiez v pohodeNějak jsem ho tedy přehlédl
EDIT: Protože jestli ti OPRAVDU STALKER, NWN2 a Oblivion jdou dobře, tak nevidím jediný důvod, proč by MA jít neměl.
Já bych se k takovému počítači bál i jen přiblížit s krabičkami od zmíněných her, natož médii samotnými, ale práh bolesti mají očividně různí lidé posazen různě :mgreen:
scorpioo píše:"Vieš kde je tajomstvo?" - velká virtuálna pamäť, tým myslím kol 2GB
Zbytek byla "omáčka" spíše určena pro ostatní. Všechny tebou uvedené hry (kromě MA) jsem viděl hrát na rozmanitých konfiguracích PC a mám představu, jak se chovají (NWN2 se svého času cukala i na 8800 GT). Virtuální paměti můžeš mít třeba 4 TB, ale výkonnou grafickou kartu ti to bohužel nenahradísevencreature píše:EDIT: Protože jestli ti OPRAVDU STALKER, NWN2 a Oblivion jdou dobře, tak nevidím jediný důvod, proč by MA jít neměl.
sevencreature píše:EDIT: Protože jestli ti OPRAVDU STALKER, NWN2 a Oblivion jdou dobře, tak nevidím jediný důvod, proč by MA jít neměl.
Já mám virtuální paměť vypnutou a jsem taky v pohodě.sevencreature píše:scorpioo píše:"Vieš kde je tajomstvo?" - velká virtuálna pamäť, tým myslím kol 2GB
Intel Core 2 Duo T7300, 4 GB DDR2 RAM, GeForce 8600M GT 512 MB.scorpioo píše:to darke : Aký máš stroj?
drake127 píše:scorpioo: Jaký máš nainstalovaný DirectX a jaký grafická karta podporuje jsou dvě rozdílné věci. Třeba já mám Direct X 10.1 a GeForce 8600M GT umí "jen" DirectX 10.
Já nemluvím o grafice z estetického hlediska, ale o grafice z výkonnostního. Nejnáročnější na současných hrách je grafická stránka - v podstatě o tom, jestli si hru zahraješ plynule nebo ne rozhoduje z 90% grafická karta.scorpioo píše:Apropo grafika je u hier druhoradá
Jen bych chtěl dodat, že u Gothica 3 to tak neni. Tam dominuje RAM.sevencreature píše:Já nemluvím o grafice z estetického hlediska, ale o grafice z výkonnostního. Nejnáročnější na současných hrách je grafická stránka - v podstatě o tom, jestli si hru zahraješ plynule nebo ne rozhoduje z 90% grafická karta.scorpioo píše:Apropo grafika je u hier druhoradá