jj souhlasím (i když ten styl grafiky ve dvojce se mi líbil asi vícKoveras píše:Všechno je víceméně lepší než v ostatních dílech, ikdyž dvojka je klasika, ale jak řekl Jab, tak to sedí.

Moderátor: Vallun
ne, ale nezkoušel sem to přes CloneCDnuke píše:Takže mám HOMMA3 Complete od Game4U a nie a nie urobyť z druhého (herného) CD záložnú kópiu. Čakal by som takúto ochranu pri nejakom prvom vydaní, ale pri takejto lacnej reedícii ? Popasovali ste sa s tým niekto úspešne ?
Je tam nějaký Safedisk. Takže jsem to prohnal Alcoholem a ten image opatruju jako oko v hlavě, protože jsem ho tvořil asi 5 hodin.nuke píše:Takže mám HOMMA3 Complete od Game4U a nie a nie urobyť z druhého (herného) CD záložnú kópiu. Čakal by som takúto ochranu pri nejakom prvom vydaní, ale pri takejto lacnej reedícii ? Popasovali ste sa s tým niekto úspešne ?
S Alcoholom som asi tri hodiny skúšal všetky možné ochrany. Ale tuším som trochu zanedbal safedisky. Tak dík ešte to skúsim.drake127 píše:Je tam nějaký Safedisk. Takže jsem to prohnal Alcoholem a ten image opatruju jako oko v hlavě, protože jsem ho tvořil asi 5 hodin.nuke píše:Takže mám HOMMA3 Complete od Game4U a nie a nie urobyť z druhého (herného) CD záložnú kópiu. Čakal by som takúto ochranu pri nejakom prvom vydaní, ale pri takejto lacnej reedícii ? Popasovali ste sa s tým niekto úspešne ?
Já ho zkoušel , ale nebyl jsem nadšený . Sice tam bylo snad 100 000 nastavení , ale vůbec mě nenadchnul . V podstatě to byla úplně nová hra... nejvíce mi vadilo to , že když začal boj , tak na bitevním poli se objevily i další nestvůrky. taky že se jednotky vylepšovaly (postupovaly v levelech) . Například se mi stalo , že se svým hrdinou jsem zaútočil na protivníka . Já měl 10 Giantů a 5 Archandělů . On měl 4 Bohemoty a pár upírů . Začal boj a na bitevním poli vidím , že se k němu navíc přidalo cca 150 goblinů , kteří byli kajsik na sedmém levelu . když 5 archandělů na ně zaútočilo , tak jich zabilo jan asi 2 , zato on mi je dobyl všechny .sevencreature píše:Zkoušel jste někdo mod Wake of Gods? Vypadá celkem zajímavě ...