Co je to "slušně spát" ? Slušní humanoidi chodí spát za světla já ještě vyvenčím psa a pak taky zapadnu..asi
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
AlieN píše:hmm, zdá se že Yxunomei bude větší problém než sem čekal, radši se na to půjdu vyspat
tak GN všem
Mmm - vylepšená nebo obyč..? Tu obyč jsem dal překvapivě napoprvé
Jinak jsem před chvilkou skončil s Deusem. Momentálně prchám ze zajetí. Tedy prchám - spíše to tam čistím
Teď tu ještě prolétnu pár příspěvků a též asi už půjdu spát...
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
12.-14.dubna (to už to ovšem musím mít schválený od vedoucího a svázaný ), ale za pětikilo si to můžu prodloužit o čtrnáct dnů (a tak to nejspíš i dopadne )..
Ách jo... brácha je na noční, zítra je víkend a stejně to nejspíš dopadne jako vždycky... naši mě vykopnou od pc v okamžiku, kdy to tu začne být opravdu zajímavý
Hmm, dnes tu budu jen do tří, ve tři totiž vyrážím na tramvaj a ve 4:18 mi jede vlak..to zase bude masakr hlavně mi drže palce, ať v tom Olomouci správně přestoupím
Naposledy upravil(a) Sadako dne 17.3.2006 22:31, celkem upraveno 1 x.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.