Volná diskuze - archív č. 1
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Nekopu, neodsuzuji.... jen si ryhcle v hlavě rekapituluji jestli jsem tě nemohl něčím pobouřit.... mmmm - takže - chtěl jsem tě surově udeřit, slovně inzultovat....eh ještě něco..?vypité_oko píše:Nekopat neodsuzovat...já rozkládám systém zevnitř![]()

EDIT: ne teď vážně

Jinak mezi 'orgány'

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- vypité_oko
- Sigilan
No...ja fakt newim,proč si tolik lidí myslí,že štuby jsou blbci.No někteří samo že jo...Ale je jich fakt málo.Dyť kdyby jste viděli ty psychologické testy(nejsou jen o úchylkách-to mi věřte),testy ze základu trestně-právního řádu atp. tak by většina lidí prchala.A to nemluvím o tom,že teď je matura z aj a vz povinností a musíš bejt pod 12.Jak máš 13(např. 3+3+3+4) tak se s Tebou ani nebavěj.Nehledě na nutnost perfektně ovládat dopr.předpisy(2x do roka atestace) atp.LordArian píše:vypite_oko: Já se spíš divím, že na policajta mluvíš docela normálně. A to ber jako kompliment
Je to wo tom,že lidi si myslí o štubách,že sou mamlasi,štuby vědí,že si to o nich lidi myslí a proto se chovaj tak nevrle a tak.Znám to.Já su mírná povaha,ale když mě někdo vytočil,a vytáčí celou službu,tak to bys pak viděl jak člověk buzeruje.Lidi to dávaj sežrat floidům a floidi zas lidem.A s chutí.To byste museli bejt chlupatý...aby jste to pochopili.A když pak deš,těšíš se na konec služby a nějací wožralí floutkové začnou dělat bordel,nadávat ti,urážet kolegyni v uniformě,tak si rád zchladíš žáhu...není výjimkou že sem už pár takovejch pivních frajírku šoupl do rána na vazbu.A to máš vidět,jak mi ráno ještě děkovali,že to nebylo za 3000 na záchytce.
No ale to sem si pustil hubu na špacír...jedna zásadní rada...Chovej se k floidovi tak jak by jsi chtěl,aby se choval on k Tobě...Většina je potom v klidu.Pokud nemáš smůlu na někoho z těch asi deseti procent morousů a tyranů a despotů...
A tož tak,no...
Sonduji duše - diskrétně a tiše...
Pokud si člověk nepřeje nic jiného než klid a mír,touží po smrti...
Dattebayo!!!

Dattebayo!!!

Ono to platí aj obecne o všetkých luďochvypité_oko píše:No ale to sem si pustil hubu na špacír...jedna zásadní rada...Chovej se k floidovi tak jak by jsi chtěl,aby se choval on k Tobě...Většina je potom v klidu.Pokud nemáš smůlu na někoho z těch asi deseti procent morousů a tyranů a despotů...
A tož tak,no...

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
vypité_oko: No já mám s floidama jen ty nejlepší zkušenosti, po pravdě. Taky znám pár příslušníků - a kamarádů, co chtějí na policejní školu (hehe, taky jsem o tom ve slabší chvilce uvažoval - no asi za to mohlo sledování mého oblíbeného seriálu "Zločin v ulicích"
).

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- vypité_oko
- Sigilan
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Já také, ale u mě za to spíše mohla vidina slušného státního platusevencreature píše:hehe, taky jsem o tom ve slabší chvilce uvažoval - no asi za to mohlo sledování mého oblíbeného seriálu "Zločin v ulicích").

Mmch - otázka na oko - jak jsi spokojen (s platem)..?
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- vypité_oko
- Sigilan
Frosty:jo.sem.šak víš kolik berem,ne?Je to furt v tv.A páč sem pvýšil a už si vozim p.del tak je to eště hezčí.On ten nástupní plat taky nebyl nic moc,ale lepší než kopanec do břicha.A ta vidina výslužného....mňam.
a 13 a někdy 14.plat....eště víc mňam...
a 13 a někdy 14.plat....eště víc mňam...
Dattebayo!!!

Dattebayo!!!

U nás policajti robia veľké protesty práve kvôli tým platom. Neviem či to jej aj u vás, lenže u nás sa to stále pokúšajú ututlávať a utišovať - tie platy sú naozaj biedne - teda samozrejme myslím radových policajtov - tí veľmi vysoko postavení sa majú ako "prasce v žite"... ale ostatne, v ktorých profesiách to u nás tak nie je... 

- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
vypité_oko: no abych pravdu řek, tak ani nevím, jelikož TV už delší dobu skoro vůbec nesleduji
Ale jak to tak čtu, věru to nezní špatně 
Ale tedy docela jsi mě překvapil s tou povinnou maturou z aj - to si totiž asi rovnou mohu nechat zajít chuť

Ale tedy docela jsi mě překvapil s tou povinnou maturou z aj - to si totiž asi rovnou mohu nechat zajít chuť

- vypité_oko
- Sigilan
frosty:Vyhl.451/ods.4b/2003 --- na tenhle odstavec se prostě nedá zapomenout...taky sem na to čuměl.No já z aj taky nechtěl maturovat,ale musel jsem.Já si dělal druhou sš a štuby sem měl rozjednaný už v polovině 4.ročníku.Sec mazec.Tak jsem přehodnotil situaci a věru nebylo to tak hrozné.Za dva a s přehledem.Sem dostal otázku o aboriginech v australii a valil sem...v poho.
Yachiko:no newim jak na slov. ale já tady pod 23 nejdu...
Yachiko:no newim jak na slov. ale já tady pod 23 nejdu...
Dattebayo!!!

Dattebayo!!!

23? Tak to nemáš zlé... v SR je ten zákl. plat veľmi nízky - už si nespomeniem presne, ale je nozaj hanba... radoví policajti ukazovali výplatné pásky - a väčšina s k tomu blížila - iróniou je, že naši nepotrební vojaci našej úžasnej profesionálnej armády, ktorá je nám na hovno a na nič as máme ju len z princípu majú priemerne 2,5x väčšie platy...