Anime & Manga
Moderátor: sevencreature
Re: Anime & Manga
7c: Podíval jsem se na první část Mnemosyne a chci se zeptat, jestli se to i nadále nese v tomhle stylu a tudíž jestli má smysl v tom pokračovat, pokud mi tohle přišlo jako pěkná blbost. 

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
yenn: Tím "WTF" mám na mysli, že postrádám nějaký ústřední motiv (kdo, co, proč, kam a jak). Slice of life mě obecně nebaví, stejně tak čistě epizodické seriály.
Hamster: Záleží na tom, jak to myslíš. Nicméně pokud se ti první díl nelíbil, je tu vysoká pravděpodobnost, že tomu u dalších bude podobně, jediný způsob, jak to zjistit je to vyzkoušet
Hamster: Záleží na tom, jak to myslíš. Nicméně pokud se ti první díl nelíbil, je tu vysoká pravděpodobnost, že tomu u dalších bude podobně, jediný způsob, jak to zjistit je to vyzkoušet

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ajantis: Na tom se shodne docela dost lidí, řekl bych
Moje asi jediná větší (i když, pravda, zásadní) výtka byl příběh, a to ne kvalita, ale téma - prostě už jsem Monte Cristem a jeho variacemi tak trochu přesycen (ani nevím, proč jsem tu knihu četl tolikrát, když vlastně francouzské romantiky nějak zvlášť nemusím
- no alespoň to není druhý "popis má mít minimálně 20 stran" Hugo
).

Moje asi jediná větší (i když, pravda, zásadní) výtka byl příběh, a to ne kvalita, ale téma - prostě už jsem Monte Cristem a jeho variacemi tak trochu přesycen (ani nevím, proč jsem tu knihu četl tolikrát, když vlastně francouzské romantiky nějak zvlášť nemusím

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Mně zas už několik dní hraje v hlavě melodie prvního openingu Bokura no, což mi příjde podivné, vzhledem k tomu, že celý op vypadá na první pohled dost obyčejně, ale i přesto je to jeden z mála, které si pustím třeba i dvakrát za sebou. Nechápu. 

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hamster: To je vcelku normální, Uninstall je pěkně chytlavý (obzvlášť v kombinaci s tím, co čeká ústřední postavy...) 

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Re:
Hmm, domnívám se, že autorovým původním (ač bohužel nevydařeným) záměrem bylo sepsat text, který má být vtipný? Nebo mi něco uniklo?yenn píše:Zákony anime.

yenn: Zdá se.43. Zákon kvadrotriscadekofóbie:
Žiaden zákon #43 neexistuje.

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Re:
No, to by byla popravdě řečeno ta horší varianta... Zatím to absencí humoru připomíná spíš Uncyclopedii (o které se nedá říci ani "lepší než drátem do oka").yenn píše:sevencreature: Cože?! Ono to mělo být vtipné?!
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Čím dál víc mě v Gankutsuou irituje Albert, další inkarnace toho mamlase z NGE.
Kolem poloviny seriálu už začal být opravdu nesnesitelný a s každým dílem je to jen horší. Vůbec o celém seriálu začínám mít určité pochybnosti; z toho nádherného zpracování a nepůvodního příběhu vyčnívají ošklivé "anime rohy", např. právě ten idiot. (zatím viděno 17 epizod)

Hele, Wolf's Rain nějak dramaticky kleslo hodnocení na csfd.
Aaaa, Ajantis hodnotil!
Připiště mi to na můj seznam témat!