Dobrá nálada I: Archív
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
alkohol je tradïční! to, že jsem mírně opilý neznamená, že ztrácím smysl pro argumentaci a mimoto jsem pil ČESKÉ PIVOnecrotising_ píše:Vzdycky mi prislo zabavne, jak jsou ti 'vlastenci' proti vsem fetakum a pritom si vetsinou sami pravidelne oziraji drzky.
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Mám viac než výbornú náladu. ICQ Pool Turnaj sa skončil famóznym finálovým zápasom...
http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?t=316&start=540

http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?t=316&start=540
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tak už mám PC i LCD v plném běhu
(ale musím to zaklepat, nebo už tu za hodinu budu zase jen na notebooku, *klep* , *klep*)
No a Sparta dnes vyhrála - pořád ten výkon sice nebyl nejlepší, ale chvílemi už se na to dalo i dívat
Jo a LCD monitor má ještě jednu OBROVSKOU výhodu! Když přijde kočka a tradičně si lehne na stůl mezi vás a monitor, už ji nemusíte odhánět. Stačí jen natáhnout ruku (do které vás kočka mezitím přátelsky hryzne) a monitor posunout kapánek směrem nahoru

No a Sparta dnes vyhrála - pořád ten výkon sice nebyl nejlepší, ale chvílemi už se na to dalo i dívat

Jo a LCD monitor má ještě jednu OBROVSKOU výhodu! Když přijde kočka a tradičně si lehne na stůl mezi vás a monitor, už ji nemusíte odhánět. Stačí jen natáhnout ruku (do které vás kočka mezitím přátelsky hryzne) a monitor posunout kapánek směrem nahoru