Blbá nálada I: Nechutná skládka depresí
- Firkraag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Me se stavalo na rybach ze kdyz jsem kouril a zabrala mi ryba tak nevim proc jsem si to cigaro do pusy strcil opacne.. Jako preclik nebo tak neco. A spalil sem si ret.. Stalo se mi to dvakrat behem jedny sezony. A je to pekne hnusnej pocit. A trva pekelne dlouho 

Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
A to ještě nevíš, že mi těch 10000 litrů pošleš... 

[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Šupky - už máš dávno zdrhat na falešný pas! 

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

Tak jsem se včera pěkně nasral... šli jsme si s kámoškou, kterou jsem dlouho neviděl, sednou na chvilku do hospody a protože nemůžu pít alkohol, byli jsme z té první vyhozeni, že si máme jít do čajovny, když nechceme chlastat... pokud by na tom byl náhodou někdo podobně, tak se vyhněte v Brně Pegasu v centru 

LOL, no tak to je kotel, tomuhle se jde už vážně jen smátPan Bača píše:Tak jsem se včera pěkně nasral... šli jsme si s kámoškou, kterou jsem dlouho neviděl, sednou na chvilku do hospody a protože nemůžu pít alkohol, byli jsme z té první vyhozeni, že si máme jít do čajovny, když nechceme chlastat... pokud by na tom byl náhodou někdo podobně, tak se vyhněte v Brně Pegasu v centru

To by stálo za to zachovat glanc a říct: "V tom případě jeden Jack Daniels... pro Vás, pane vrchní."

Spíš pane pingl :) já bych si to pivko rád dal, ale nedělá mi dobře (i to jedno) a tvrdý alkohol je pro mě uzavřená kapitola.. ani by mi to tak nevadilo, kdyby se to stalo někde v nádražce, ale v poměrně známé a vyhlášené hospodě bych to nečekalVlasák píše: LOL, no tak to je kotel, tomuhle se jde už vážně jen smát![]()
To by stálo za to zachovat glanc a říct: "V tom případě jeden Jack Daniels... pro Vás, pane vrchní."
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Pan Bača: Vyhlášená možná, ale hlavně velice nepříjemnou obsluhou a hnusným pivem
a sleduji, že to hrotí už do extrému 

Naposledy upravil(a) Sadako dne 1.3.2006 10:47, celkem upraveno 1 x.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.