Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Stěžuju si na sousedku z bytu nad námi, protože mi už x let způsobuje problémy se spáním a poslední dobou mě to už pomalu vyvádí z flegmatismu.

Před několika lety to byly cca každý druhý den hlasité soulože, kdy to brousili tak z plných plic, že jsem měl pocit, že je mám někde v pokoji :-D Budiž, to by se ještě dalo tolerovat. Netrvá to dlouho a budí to zkraje noci, kdy člověk stejně pořádně nespí...

Horší je to s těmi třemi produkty (5-3-1 roky), které z hrátek postupně vzešly - ve dnech, kdy se člověk může trochu déle vyspat (jako dnes a víkendy; rsp. oni to beztak dělají samozřejmě denně), nastane něco po sedmé křik, dupot, jekot, skákot, běhot, do toho ještě štěkot psa... "To víš, jsou to ještě děti..." - tohle jsem se nedávno dozvěděl ;-)

Tedy totéž, co loni, kdy ten prostřední kulihrach házel z balkónu hračky a vůbec věci (no, taková videokazeta svržená ze sedmého patra dopadnuvší na hlavu chodce zaznívá až černým humorem ;-) ), z čehož půlka padala k nám. Nejdřív jsem je, když člověk po příchodu domu seznal, kolik se toho za den na balkóně zase urodilo, naivně chodil vracet. Pak jsem se už jednou teda naštval a o den později máma, protože jí to skalpovalo kytky, tak byl na chvíli klid... o 14 dní pozdějc to zase jelo. To už jsem to ale spíš kopal z balkónu dolu ;-)
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Vrrr, pokud něco fakt nesnáším, tak to je, když ve spěchu vlítnu do obchodu a u pokladny je přede mnou "šopingující" důchodce, co si kupuje rohlík, rajče a citron, platí za to tisícovkou a pak ještě zavazí :twisted:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Vlasák: tak to už musí být síla, že i ty si na něco stěžuješ ;-) , tak už aspoň vím jaké má Praha nevýhody :-D .

Stěžuju si na bolest krku, zatím to není větší problém a doufám že ani nebude, ale nic příjemnýho to teda není. Navíc jsem teď měl skoro ledový jogurt, ach jo :-? .
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Neferit píše:Vrrr, pokud něco fakt nesnáším, tak to je, když ve spěchu vlítnu do obchodu a u pokladny je přede mnou "šopingující" důchodce, co si kupuje rohlík, rajče a citron, platí za to tisícovkou a pak ještě zavazí :twisted:
Nápodobně :twisted: .No ale měli by jsme mít úctu před staršími.

Tímto si ovšem ztěžuji na jednu naši sousedku z vedlejšího baráku.Baba jedna!Jsem si povídala s kamarádkou z balkonu dolů a ta (censored) na mě začala křičet ať přestanu ječet přes celý sídliště,že se tu lidi nemůžou vyspat.Já jsem nevěděla že ta stoletá můra pracuje.......a hlavně že spí v 17:00.Už se upřímně těším až umře,poněvadž mě a jiný mladší lidi z okolí stále terorizuje.Mámě jednou dokonce nakecala že mě a kamarádku viděla v parku kouřit :roll: .Máma jí samozřejmě nevěřila.Já a ani ta kamarádka fakt nekouříme tak nevím kde to ta Baba Jaga zase vzala :-? .A nejlepší je to v létě.To sedí několik hodin venku na lavičce a člověk kolem ní nemůže projít aby nezačala kdákat jak nemožný účes to má,jak nemožně má krátký tričko a bla bla bla.A snaží se ze mě vždycky vytáhnout kolik máma bere peněz v práci a podobný věci,aby ji mohla drbat s dalšími důchodkyněmi.Když jsem jí řekla že jí do toho fakt nic není,tak jsem pak na sídlišti měla asi dva měsíce pověst nevychovaného spratka :-x

Konec stížnosti ;-)
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

To bych nahodou bral :D. S ni by byla sranda :D.
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

necrotising_: :-D to si žádá cílenou provokaci :twisted: .
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

a co byste řekli jedné můře (jo-úcta...hm), které začne řvát na maminky s malýma dětma, že se nestaráme o nic jiného, než o to, aby nám děti nevběhli pod auto...co si o sobě vůbec myslíme... :-?
coby...poslali jsme ji neslušně kajsi a byl klid....možná tam dodnes stojí jak tvrdé i 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Ave: To je ale hodná paní :!: :-P :lol:
Prostě ji ignoruj a pociťuj při tom satisfakci, že to má věkově do hrobu mnohem a mnohem blíže než ty.. ;-)
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

KOFi píše:Ave: To je ale hodná paní :!: :-P :lol:
Prostě ji ignoruj a pociťuj při tom satisfakci, že to má věkově do hrobu mnohem a mnohem blíže než ty.. ;-)
A víš jak se jmenuje??Pundrová.......na našem sídlišti se proslíchá že jí socíalka odebrala dítě,protože ho moc mlátila 8-)

Pociťuji satisfakci vždy když jí posílám za jejími zády do háje ;-)
Plá plamen věrné lásky,
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Ja takéto panie zbožňujem :-) . Ave požičaj mi ju na chvílu k nám do susedstva. :arrow: Nemám si na kom cvičiť sarkazmus.
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Podobnou ženskou jsme měli v paneláku naproti :lol: Celkem sranda bylo, že jsme vždycky vysílaly některou z kámošek, aby si s ní chvíli povídala a ta stará čarodějnice pak byla podivuhodně klidná :think:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

některý baby mají prostě sklony buzerovat lidi mladší než jsou sami...takovýhle poslat do otvoru.

jednou sem šel, vyšel sem rokli a hrál si s klackem. zahodil sem ho u jednoho paneláku na trávu. na balkon v prizemi vybehla baba a zacala buzerovat, ze jaktoze tam delam bordel a tak... to sek zkousel asi este trikrat... dycky kdyz sem zahodil klacek pod jejim balkonem hnedka vylezla:) z takovejch jen srandu:).
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Sakra... Updatnul jsem to Lineage... Nahral nejnovejsi drivery (s mymi to Detonatory 40.41 to neslo pustit :D)... Ale kdyz jsem ve hre, tak textury prostredi nejsou vubec rozmazavane, jako by to jelo pres software... :roll:
Swashbuckler
Sigilan

Příspěvek od Swashbuckler »

Když jsme u těch soudedů. Pod námi bydlí taková dost prudérní rodinka. Nesnáší všechny kolem sebe a buzeruje (a nikdo nesnáší je). Několikrát si byla stěžovat přímo u nás doma, bez pořádného důvodu. Jako třeba, že jsme se se sestrou v 7h dost brutálně hádali (ale noční klid je pokud vím až od 10h). Byla docela prdel, když jsme s kámošem u mě střihali video z léta, zfoukli jsme brčko a náramně se u toho bavili. Ta babizna si zase přišla (nenechte se zmást, je jí něco kolem 50 let) stěžovat a protože jsem byl na WC, kámoš bez okolků otevřel. Bába na něj spustila a on prej jestli s náma nechce dát brčko. Měl jsem tehdy zácpu, ale po tom co jsem se na WC začal šíleně řechtat, jsem se totálně pos.... Bába mezitim vyhrožovala, že nás udá policajtům a že nadával, že jsme hnusný feťáci (přitom, kdo mě zná, ani netuší že hulim - a jen občas). A na to ještě kámoš dodal, že ať to prej udělá, že von tu nebydlí, tak je mu to jedno. Bába ztichla a odešla. Pak se zpustil takovej řehot, že to kuli čemu přišla, byla jen odpolední seance. :twisted:
http://www.walla.com (log: Findecano / pas: Tasartir)
Inbox/Comics
Aktuality: Omrkněte to 18.
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

nuke píše:Ja takéto panie zbožňujem :-) . Ave požičaj mi ju na chvílu k nám do susedstva. :arrow: Nemám si na kom cvičiť sarkazmus.
Jistě pošlu ti jí tam......jako nasekané maso pro psy :twisted:

Swashbuckler:Publikovat do Akademie :!: Ať se mají lidé čemu smát a nemusí to vyhledávat 8-) 8-)
Plá plamen věrné lásky,
Zamčeno

Zpět na „Archivy“