Láska, sex a něžnosti

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Swashbuckler: Jeste ze je tu zlatej prumer!! :-) Takovi jsou stejne nejlepsi 8-)

Edit: Urcite ne tak osklivosti jako prave tou hlouposti.
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
Swashbuckler
Sigilan

Příspěvek od Swashbuckler »

Firgraak: Tak tak a jedno stáré moudro praví: "Buď je krásná nebo stálá." Ale občas mě i ten průměr dokáže nemile překvapit a když člověk pracuje v kolektivu samejch bab pod 25 let, tak zjistí hodně zajímavé věci a řekl bych že to ani není dobře. A stačí zajít na jeden oběd s celou bandou a hned víš, která z nich by mohla být správná holka - žádná. :twisted:
http://www.walla.com (log: Findecano / pas: Tasartir)
Inbox/Comics
Aktuality: Omrkněte to 18.
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Me staci kdyz je holka roztomila. A vi co chce. Takova je v mim okoli jen jedna!
Swashbuckler
Sigilan

JJ, holka musí být roztomilá a hlavně musí musí být užvaněná, poněvadž holka zamlklá - neštěstí samo.
Inbox/Comics
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Zase vseho moc skodi.. Me staci kdyz si mame spolu co rict. A aby na me chrlila veci ktery me absolutne nezajimaj je pro me docela utrpeni. Asi sem docela narocnej :-?
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

ad k užvaněnosti - myslím, že můj protějšek by měl mít aspoň podobné zájmy, o kterých bychom si mohli povídat, páč minimálně já si připadám docela hloupě a jsem nervózní, když je kolem mě moc velký ticho ;-) . Zase ale znám pár jedinců, se kterýma bych si nic nezačla, i kdybych měla vstoupit do kláštera a už z něho nikdy nevyjít, páč v jednom kuse melou pitomosti a to je moc i na mě :roll:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Neferit píše:Zase ale znám pár jedinců, se kterýma bych si nic nezačla, i kdybych měla vstoupit do kláštera a už z něho nikdy nevyjít, páč v jednom kuse melou pitomosti a to je moc i na mě :roll:
Mám si to brát osobně :?: :!: :twisted: :-D ;-) - Jen mě to tak napadlo :mrgreen:

Co se týče komunikace mezi samičkou a samečkem, tak se musím přiznat, že nemám moc v lásce první rande, protože na nich většinou nějaká ta trapná chvilka ticha občas nastane - sice imho jsem docela dost ukecanej, ale přece jen je pro mě lepší, když tu holku znám už o trošku déle a více.. :roll:
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Ticho nemusí být špatné... :roll: 8-) já se setkávám spíš s tím, že lidi melou akorát tak o počasí a o dětech....br 8-) a to se Ti asi na prvním rande nestává...hm...kruci...to ale bylo sakra dávno :lol: 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Neferit píše: melou pitomosti a to je moc i na mě :roll:
Tak, tak.. A ty obcasny chvilky mlceni mi taky nevadej. Vetsinou vedou k trochu jinymu zblizeni :-)
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

KOFi píše:Mám si to brát osobně :?: :!: :twisted: :-D ;-) - Jen mě to tak napadlo :mrgreen:

Co se týče komunikace mezi samičkou a samečkem, tak se musím přiznat, že nemám moc v lásce první rande, protože na nich většinou nějaká ta trapná chvilka ticha občas nastane - sice imho jsem docela dost ukecanej, ale přece jen je pro mě lepší, když tu holku znám už o trošku déle a více.. :roll:
Pokud jsi vztahovačnej, tak si to klidně osobně vem :lol:

Týjo, to už zní jak diskuze o hodinách biologie :lol: :lol: :lol: (aneb "jak se dělají děti?" "vysvětli jim to pomocí motýlů")
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

Neferit píše:Týjo, to už zní jak diskuze o hodinách biologie :lol: :lol: :lol: (aneb "jak se dělají děti?" "vysvětli jim to pomocí motýlů")
Tahle věta mi připomněla jeden kreslený vtip, nedá mi, abych se o něj nepodělil: http://img6.picsplace.to/img6/14/kresle ... grisuk.jpg
Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Swashbuckler: Mohl bys mi fotku toho "fešáka" poslat, ráda bych ho zhodnotila :twisted: a svoji můžeš přidat taky. Mail mám uvedený v detailech 8-)
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Tafif
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tafif »

A co použít téma Fotky lidu sigilského?
Ha! To už je alespoň po třetí, kdy jsem dosáhl toho krásného čísla v počtu příspěvků - 666.
Naposledy upravil(a) Tafif dne 13.3.2006 17:31, celkem upraveno 1 x.
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
Swashbuckler
Sigilan

Vamp: Krásko ;-) , není problém, ale nejdřív jí musím sehnat a sebe vyfotit v nějaký přijatelný póze (nebo poloze?). :twisted:

PS: Ale to ti o něm moc nevypoví, on má extrémně velký charisma a seběvědomí. A jak řikám i holka, který na první pohled nesedne, po druhym roztává jak sníh na slunci.

PS2: Když se kamkoli šlo za holkama, rovnou jsem si ubalil špeka, protože bylo celkem jistý, že si to moc neužiju (resp. jako bych si to snad někdy užil). :evil:
Inbox/Comics
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Swashbuckler: To, že je to "fešák" bude dát jistě poznat i z fotky ;-) a charisma a sebevědomí...sebevědomí (ale ani mindráky :-D ) na moji osobu neplatí a pokud se charisma pojí s pro mě nepřijatelným vzhledem a vystupováním, tak taky nic 8-)
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Zamčeno

Zpět na „Archivy“