Fallout 1 a 2

Opusťte svůj vault a vydejte se do postapokalyptického světa plného nájezdníků, radiace a mutantů.

Moderátoři: Hamster, Saruman, Daemon

Odpovědět
raider
Sigilan

Příspěvek od raider »

Hamster: suhlasim ...v F2 su peniaze takmer uplne zbytocne.Zbroje aj vyzbroje je tam dostatok.Povedal by som prebytok,zakladne by mali byt uz davno vykradnute,aj ked su strazene vezami.

Vampiria:tiez si rad uzivam so slecnami,ale nie som drzgros ... doprajem aj ostatnym chlapom... Sulik,Cassady (aj ked ten s tym svojim srdcom ... :-? )

Cesare:Jet ...malo hier som dohral bez toho aby som nebol zavisly od jetu. A Myron sa vzdy dozil stastneho konca ... je to asi najlepsi spolocnik (nie na boj,ale na cestovanie).
"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Jojo, drogy, sex a hazardní hry, to nejsou zrovna levné koníčky. Závislá jsem bývala naprosto na všem, na čem se být závislý dalo. A trait "narkoman" byl nezbytností 8-)
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

raider píše:
Cesare:Jet ...malo hier som dohral bez toho aby som nebol zavisly od jetu. A Myron sa vzdy dozil stastneho konca ... je to asi najlepsi spolocnik (nie na boj,ale na cestovanie).
Myronovi obvykle ustřelím palici buď rovnou, anebo po pár dnech cestování.

Moji nejoblíbenější parťáci jsou K-9 a Goris. Z hlediska strategie a bojový taktiky to sice možná není úplně nejpraktičtější volba, ale K-9 je prima čokl a Goris je borec...
Here a rip, there a rip, everywhere a rip rip...
Bez psa a deathclawa ani ránu.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
raider
Sigilan

Příspěvek od raider »

Sulik v mojej parte nikdy nechyba .So samopalom je skutocne neporazitelny... a navyse ako jediny ma v nose kost :-D
Vic je stary a tak je mi ho luto nechat niekde v divocine ... proste kamos, ktoreho vlacim so sebou aj ked mi je skoro na nic.
Cassady je po Sulikovy druhy naj bojovnik,len sa mu bojim pichat drogy,koly tym jeho problemom.
Myron je perfektny v tom, ze v zavislosti na vyske tvojej vedy dokaze vyrabat drogy (ak mas suroviny),takze ak chcem buffout, superstimpak, prip. psycho,nemusim sa vracat k Renescovi.Je to sympaticky a roztomily chalan,najme tie jeho cervene tenisky :-) A ze je to bezcharakterna svina ? ... nikto nie je bez chyby ;-)

Ostatnych beriem len ked chcem trochu zmeny.
Marcus je tupe hovedo, ktore striela aj cez vlastne rady,takze vacsinou ho nechavam v Broken Hills, alebo putujeme leen vo dvojici.
Leny je zas prilis pomaly.A doctora mi netreba,kedze v batohu sa mi vacsinou vala par stoviek stimpakov.
Ty dvaja sedliaci z Modocu nestoja za zmienku... iba obcas sa ozenim s Myrou.
Goris a dve psiska su len na blizko a tym padom Sulik a Cassady ich svojimi davkami rozstrielaju skor ako by to spravil nepriatel.
Skynet je sice velmi dobry v boji,ale mam radsej v partii normalnych ludi,nie len mozog nalozeny v liehu.

Ak chcem mat hru skutocne ,,zabavnu,, tak si priberiem do partie Pariu zo specialnej lokacie... ale na to treba trpezlivost :-D
"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
Mirak
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirak »

Sulik, Vic, Cassidy, Marcus, Skynet.

Na konci hry se ožením s Mirií a udělám si domov, tam kde sídlili Salvatoři :-)
Cesare
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

raider: Já právě spíš preferuju v partě co nejexotičtější individua...
Takže Goris, K-9 a obvykle i Sulik, někdy Marcus, pokud mám na něj a jeho zbrklou střelbu trpělivost...:-)

Ostatní sice obvykle do party vezmu, ale pak je někde nechám - většinou aspoň v nějakým městě, v pustině bych je trčet nenechala. ;-)
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

U toho Deathclawa mi strasne vadila jeho dlouha animace na zacatku boje, kdyz ze sebe vzdycky shazuje ten plast.
Cesare
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

necrotising_ píše:U toho Deathclawa mi strasne vadila jeho dlouha animace na zacatku boje, kdyz ze sebe vzdycky shazuje ten plast.
Mně to přijde docela cool... Zas tak pekelně dlouhá ta animace není... A Goris to celkem spolehlivě vynahrazuje inteligentním hláškováním...:-)
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Chvili mi to taky prislo cool, ale potom jen neuveritelne otravne... A tak kdyz mi jednou umrel v boji, uz jsem neloadoval... :).
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Jak dlouho ta animace trvá? Já ho totiž nikdy ve družině neměl...
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Arian: 2 sekundy?
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

No tak to mi opravdu nepříjde jako nic, co by se nedalo překousnout, i když ji vidíš třeba několikrát za hodinu :lol: :-P
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Je to strasne zdrzujici.
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Btw ale Goris ti nevydrží až do konce, ne? Pak ti přeci zdrhne do Vaultu 13, který tou dobou už vyčistila Enkláva. A to je vždy naposled, co ho vidím...
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Muzes se pro nej vratit, pokud vim... nebo ne?
Odpovědět

Zpět na „Fallout“