Sulik v mojej parte nikdy nechyba .So samopalom je skutocne neporazitelny... a navyse ako jediny ma v nose kost
Vic je stary a tak je mi ho luto nechat niekde v divocine ... proste kamos, ktoreho vlacim so sebou aj ked mi je skoro na nic.
Cassady je po Sulikovy druhy naj bojovnik,len sa mu bojim pichat drogy,koly tym jeho problemom.
Myron je perfektny v tom, ze v zavislosti na vyske tvojej vedy dokaze vyrabat drogy (ak mas suroviny),takze ak chcem buffout, superstimpak, prip. psycho,nemusim sa vracat k Renescovi.Je to sympaticky a roztomily chalan,najme tie jeho cervene tenisky

A ze je to bezcharakterna svina ? ... nikto nie je bez chyby
Ostatnych beriem len ked chcem trochu zmeny.
Marcus je tupe hovedo, ktore striela aj cez vlastne rady,takze vacsinou ho nechavam v Broken Hills, alebo putujeme leen vo dvojici.
Leny je zas prilis pomaly.A doctora mi netreba,kedze v batohu sa mi vacsinou vala par stoviek stimpakov.
Ty dvaja sedliaci z Modocu nestoja za zmienku... iba obcas sa ozenim s Myrou.
Goris a dve psiska su len na blizko a tym padom Sulik a Cassady ich svojimi davkami rozstrielaju skor ako by to spravil nepriatel.
Skynet je sice velmi dobry v boji,ale mam radsej v partii normalnych ludi,nie len mozog nalozeny v liehu.
Ak chcem mat hru skutocne ,,zabavnu,, tak si priberiem do partie Pariu zo specialnej lokacie... ale na to treba trpezlivost

"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron