Firkraag píše:Tak a je tu ten den D kdy se Sigil rozdelil na dva tabory

..
Nevidím jediný důvod. Myslím, že až na pár jedinců jsou tu samí rozumní lidé
Osobně mi přijde hrozně směšný, omezený a hloupý postoj - ''ták rusové nás vyřadili ve 1/4finále - nemám rád rusáky!''...''ááá - Kanada nás porazila - nemám rád kanaďany'' atd. atd.
Falešný, či zaslepený patriotismus u mě v tomto směru nemá místo. Snad jedině v tom, že mé sympatie má samozř. přednostně tým s českou vlajkou

Zbytek už se snažím většinou hodnotit čistě objektivně. Tedy mi kupř. nebude činit problém pochválit slováky pokud budou dobře hrát, ale stejně tak za dobrou hru čechy - i když by třeba nevyhráli.
Ovšem POZOR - tím 'slováky' či 'čechy' nemyslím SR a ČR ale ty kluky a chlapy co tam hrají. Vztahování sportovního úspěchu - ať už týmu či jednotlivce - k národnosti a potažmo celému státu je mi taky hrubě proti srsti. Ano - samozřejmě - ti kluci tam REPREZENTUJÍ svoji zem, ale na prvním místě je tam vždy a každý SÁM ZA SEBE
(tohle samozřejmě nechápejte v nějakém anti-teamovém duchu). Tedy ten sport dělá především pro sebe - a svou potěchu. Pokud někdo řekne že hraje pro lidi - ano třeba i hraje, ale před těmi lidmi či před čímkoli jiným je vždy ještě jedna osoba - a tou je sám sportovec
A k zápasu samotnému - doufám že bude na co se koukat, že nebude rozhodnuto již ve druhé třetině, a že to bude čistá hra

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...