Jen yenn (případně s "přijmením"). A nejsou-li nějaké speciální požadavky na velikost avatara, pak vždy s tímto.Sirine píše:(i když jak mě tak napadá, jste všichni všude za své jediné pravé imaginární já, nebo jste jinde prostě někdo jiný...)![]()
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
To je přesně ono. Tohle mi už řekla spousta lidí. přitom to druhé "r" je tam odjakživa a vkládal jsem ho tam se vší pečlivostí. (ne s jakou jsem napsal tenhle příspěvek, už ho opravuji po třetí)Vanda píše:K tomu nicku.. A jsi si jistý, že jsi tam jedno r právě nepřidal? Já si teprve nyní všimla, že jsou tam nejen dvě n, ale i dvě r.Tinnarr píše:Zvláštní, ale úplně každý, kdo poprvé vidí můj nick, ho přečte takhle "Tinnar". Nechápu čím to je.
Vanda: tenhle avatar je super. Jen ho tam nech.

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tak PROTO si Kofi nechal přidat to "-chan".Frosty píše:...ale ještě ke všemu jsem až pozdě zjistil, jak MOC je Frosty shodné s KOFi![]()
![]()

Jinak na netu se dříve vyskytoval ještě jeden Ajantis, ale síla mé osobnosti jej z tohoto pískoviště už vytlačila.

No a jinak mi Ajantis říkají lidé i mimo internet - víc než 6 let s jedním nickem dělá svoje... Ale k Ajantisovi mám stejně pořád daleko.

- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Asi anoAjantis píše:Tak PROTO si Kofi nechal přidat to "-chan".

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
ajáj,
já jsem jedna z mnoha (jednou mě ta schíza asi drapne), ale zatím se sama v sobě ještě orientuji a Alex(a) je jen pro nejzasvěcenější živa nebo mrtva, jen ten mail je pořád platný...ale kdo ví... 

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Anoano... Nevěřili byste, kolik variací se dá vymyslet na něco tak zdánlivě jednoduchýho jako "maedhros".sevencreature píše:Tinnarr: Jaký nick si vymyslíš, takový ho máš... Wendý to taky neměl lehký![]()
![]()
![]()

These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Nebo Sadako...triviální jméno o třech slabikách a šesti písmenech, z nichž se ještě ke všemu jedno opakuje...nene, už jsem několikrát skončila jako Sadoko, Sadoka, Sodoka nebo Sudoku

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Cesare taky umí potrápit. Nejčastěji skočním jako starej dobrej Caesar, ale i Cesrae už se vyskytlo.Vampiria píše:Nebo Sadako...triviální jméno o třech slabikách a šesti písmenech, z nichž se ještě ke všemu jedno opakuje...nene, už jsem několikrát skončila jako Sadoko, Sadoka, Sodoka nebo Sudoku![]()
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--