Dobrá nálada

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Re: Dobrá nálada

Příspěvek od Jab »

Tak vše nejlepší! ;-)
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Zítra jdu na svůj druhý trénink thajského boxu. Přesně tenhle druh fyzické aktivity jsem už dlouho hledal, jsem tedy v nejlepší náladě za poslední měsíc.
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Hmm, to jsou tedy nějaké rekreační tréninky, když o nich píšeš tak zvesela :mrgreen:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Lerek - skvělé :-D dobrá rána do hlavy nebo ještě lépe dobrý kopanec tamtéž zabíjí v mozku blbé a neschopné buňky a tím se vytváří prostor pro schopné a chytré.

Jsi na dobré cestě.

Carlos - vše nejlepší :salut:
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

sevencreature píše:Hmm, to jsou tedy nějaké rekreační tréninky, když o nich píšeš tak zvesela :mrgreen:
Ve skutečnosti jsem se z prvního tréninku v pátek vzpamatovával celý víkend. Dnes jsem byl na druhém a mám holeně samou modřinu, že jen stát na nohou bolí. Ale je thaibox je prý nejtvrdší kontaktní sport (vyjma MMA), u takového druhu aktivity se bolest musí vychutnávat a ne skuhrat au au to to bolí. ;)
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

Lerek: Vy už boucháte? Já jsem myslel, že tomu předchází nějaká fyzická příprava, alespoň u nás na boxu to tak bylo, a podle úspěšnosti v ní jsme pak mohli jít na pytle a pak proti soupeři - chápu, že box je něco úplně jiného, ale myslel jsem, že tohle je všude stejné.
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Jestli Lerek tím "thaiboxem" nemá na mysli večerní procházky po určitých pražských čtvrtích; tam se na přípravu moc nedbá. :mrgreen:
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Nezbývá mi, než se smát.

Několik měsíců jsem průběžně pracoval na své maturitní práci v Delphi (tj. programování), přičemž jednou z klíčových vlastností mého projektu byl tabbed interface (aneb znáte ze svého prohlížeče - otevírání více souborů v jednom okně programu). Na téhle featuře jsem opravdu dřel, a zvláštně poslední dva týdny byly nepříjemně intenzivní. Nakonec se mi po desítkách hodin podařilo dosáhnout sice funkčně omezeného, přesto použitelného výsledku a tabbed interface byl na světě.

Dnes, asi deset dní před termínem odevzdání práce, jsem tak náhodou v Delphi zapátral po ukázkách projektů a zjistil, že pod tajemným názvem "MDI application" se skrývá základní, ale velice dobře funkční model programu schopného otevírat více dokumentů najednou. Stačí dodat taby a hotovo, funkčnost mnohem lepší, odhadem práce na dvě hoďky.

Mé poslední pochybnosti tímto skončily. Volba (snad) budoucího studia humanitně zaměřených předmětů byla definitivně správná.

Směju se své vlastní hlouposti.

A nesnáším Delphi.
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Stačilo se zeptat ;-) MDI je dokonce součástí Windows API, ale je to přecijen malinko něco jiného než klasické záložky. V každém případě, jestli se ti povedlo je napsat od začátku :salut:
Žralok, který štěká, nekouše.
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Carlos píše:Lerek: Vy už boucháte? Já jsem myslel, že tomu předchází nějaká fyzická příprava, alespoň u nás na boxu to tak bylo, a podle úspěšnosti v ní jsme pak mohli jít na pytle a pak proti soupeři - chápu, že box je něco úplně jiného, ale myslel jsem, že tohle je všude stejné.
Ú nás trénink probíhá takto:
1. Rozcvička - už při ní člověk málem umře
2. Techniky a kombinace
3. Lapy
4. Kopání do pytle na "odpanění holení"
5. Cvičení na doraz v duchu rozcvičky

Sparink ještě dlouho nebude, protože zatím umím velmi málo až úplné h....
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

Lerek: Docela hustý trenink. Dvouhodinovka? Osobně bych se o svoje nohy dost obával, holeně jsou vůbec nejhorší, co se bolesti týká - pro mě rozhodně! :-)
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Carlos píše:Lerek: Docela hustý trenink. Dvouhodinovka? Osobně bych se o svoje nohy dost obával, holeně jsou vůbec nejhorší, co se bolesti týká - pro mě rozhodně! :-)
Je to hodina třičtvrtě v hodně ostrém tempu, alespoň pro mě ostrém. Já vždycky, když dám pecku holení do pytle a hrozně to zabolí, tak si vzpomenu na Hakima Majera, kterému v jednom K-1 zápase praskla po lowkicku holení kost. Teď tam má titanovou výztuhu a kope se mu líp než kdy předtím. :D Taky bych něco takového potřeboval.
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Dnes mam vybornou naladu.. :mrgreen: konecne jsem se pomstil ty devce bajvalce.. :twisted: 8-)
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

Mno, poslednu dobu sa veci vyvijaju dobrym smerom... Ludia sa vyfarbuju, plany vychadzaju, akoby konecne vyslo slnko :-)
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Firkraag píše:Dnes mam vybornou naladu.. :mrgreen: konecne jsem se pomstil ty devce bajvalce.. :twisted: 8-)
Přeji Ti, aby Tvé hluboké ego bylo tím pocitem zcela naplněno.
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“