Mňo, teď už si nevzpomínám. Ale buď jsem ho tam nenašel nebo byl mrtvý nebo byl živý a už se ke mně nechtěl přidat...necrotising_ píše:Muzes se pro nej vratit, pokud vim... nebo ne?
Fallout 1 a 2
Moderátoři: Hamster, Saruman, Daemon
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Možná už jsi měl v partě plno...?Jab píše:Mňo, teď už si nevzpomínám. Ale buď jsem ho tam nenašel nebo byl mrtvý nebo byl živý a už se ke mně nechtěl přidat...necrotising_ píše:Muzes se pro nej vratit, pokud vim... nebo ne?
Anyway.
Dohráno.
...a co teď?
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- Cesare
- Lim-Lim
- Kontaktovat uživatele:
To samozřejmě vím...
Ale může se stát, že mě to za čas přestane bavit...

Ale může se stát, že mě to za čas přestane bavit...

These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- Cesare
- Lim-Lim
- Kontaktovat uživatele:
Když pak už ani floateři, kentauři, či pětičlenná enclave patrol nepředstavujou výzvu a náhodný lokace máš vyzobaný...:-]Ajantis píše:Cesare píše:...Ale může se stát, že mě to za čas přestane bavit...A witch! Burn, witch, burrrrrn!!!
Ale říkám si, že bych se mohla zkusit dohrabat na ten 99 level...
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Teda tahle stránka je nějaká divná... Bleh, a netuším, čím to je.
Jinak k tématu - levelování je šílííílená nuda - od 40 levelu výš. To budu radši dělat opakované Pindleruny (teda, ne že bych je nedělal
- tam je z toho alespoň nějaký užitek).
Jinak k tématu - levelování je šílííílená nuda - od 40 levelu výš. To budu radši dělat opakované Pindleruny (teda, ne že bych je nedělal

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Cesare
- Lim-Lim
- Kontaktovat uživatele:
Mám obavy, že to nevydržím ani do padesátýho, ale už jsem se do toho s odhodláním pouštěla několikrát - proč se do toho nepustit opět...raider píše:Level 98 neexistuje-budes to mat rychlejsieCesare píše: Ale říkám si, že bych se mohla zkusit dohrabat na ten 99 level...![]()
V kazdom pripade ti zelam vela trpezlivosti

Pozděj kdyžtak odložím gaussku a budu to všechno utloukat pěstí, aby to aspoň nebylo tak nechutně snadný...

Uvidíme, kam se dohrabu...:-]
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Vyskytl se mi problém při instalaci Falloutu 1. Nainstaloval jsem poprvé - zkusmo spustil - šlo. Stahl jsem si češtinu, po jejíž instalaci už jsem to nerozeběhl. Následoval uninstal -> instal -> stažení češtiny z mbrahm. -> instal češtiny -> a od té doby mi při pokusu o spuštění naskočí hláška o potřebných 20MB volného místa na disku - přitom je na něm něco přes 4GB volného místa..
Zkoušel jsem opět nainstalovat jen samotnou hru, ale ani ta už nejde... Vždy ta samá hláška. Mám win XP prof. nevíte někdo co s tím..?¨
EDIT: Tak jsem hru zkusil nainstalovat na jiný disk, kde bylo asi 1,1GB volného místa -> spustil -> šlo... naintaloval jsem češtinu -> spustil -> šlo i počeštěné... To jsem blázen... Jen by mě teď zajímalo, jak se mi na ten disk vlezou savy, které jsou prý dosti velké
Nebo se dá nějak nastavit jiná cesta pro ukládání..?
Zkoušel jsem opět nainstalovat jen samotnou hru, ale ani ta už nejde... Vždy ta samá hláška. Mám win XP prof. nevíte někdo co s tím..?¨
EDIT: Tak jsem hru zkusil nainstalovat na jiný disk, kde bylo asi 1,1GB volného místa -> spustil -> šlo... naintaloval jsem češtinu -> spustil -> šlo i počeštěné... To jsem blázen... Jen by mě teď zajímalo, jak se mi na ten disk vlezou savy, které jsou prý dosti velké

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
zdroj: Vault šílené brahmíny.Nedostatečné místo na disku
Pokud dostanete podobnou hlášku znamená to, že:
A) Opravdu máte málo místa
B) Vaše config soubory se vás snaží oblbnout
Zkuste tohle:
Ve složce Falloutu najděte soubor fallout. cfg a otevřete ho v Notepadu. Objeví se následující výpis (může se trošku lišit). Najděte odstavec system:
[system]
art_cache_size=130
cdlock=C:\Programs\mIRC\download\cdlock.dat
color_cycling=1
critter_dat=C:\Games\BlackIsle\Fallout2eng\critter.dat
critter_patches=C:\Games\BlackIsle\Fallout2eng\data
cycle_speed_factor=1
executable=game
free_space=20480 <---------- najděte tento řádek a změňte hodnotu na 0 (nula) hashing=1
interrupt_walk=1 language=english master_dat=C:\Games\BlackIsle\Fallout2eng\master.dat
master_patches=C:\Games\BlackIsle\Fallout2eng\data
scroll_lock=0
splash=3
times_run=5
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]