@nuke, raider: Mne se kdysi samovolne poskodily savy ve F2... vsechny byli pri/pred soubojem s Frankem . Nastesti se mi to nakonec nejak podarilo rozchodit, myslim, ze stacilo hru reinstalovat.
Mám naprosto šílenou náladu. Ale naprosto. Jdu se dokonale zničit do Aera na Brazil. Co tě nezabije, to tě posílí...
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Tak večer se mi ozve bratr a půjdeme si "promluvit" to zase bude něco je mi z toho úplně blbě
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
KOFi: Jo. Budu seřvána:
1) Mám dluhy u pojišťovny
2) Nevydržím v žádné práci
3) Nemám ještě další práci
4) Přidělávám rodičům i jemu starosti
5) Musí do mě sypat peníze
6) Asi mi bude vyčtena i samotná existence
Na jednu stranu se mu nedivím (viz jeho prachy do mých dluhů) na stranu druhou by si za ty roky mohl už sakra všimnout, že já jsem někde jinde než on a to na mě používá nás v konečném důsledku vystresuje oba, ale na mě to neplatí..ach jo.
KOFi: Njn. Se to budu snažit zkrátit na minimum a doufám, že z něho aspoň ty 3000,- vyrazím...koneckonců, loni mi dával k narozeninám stejný obnos, letos jsem o rok starší, ceny vzrostly..no tak bych měla dostat minimálně zase tolik...šmarjá, já jsem fakt úděsná, jak to tak po sobě čtu. Což nic nemění na tom, že mi je z představy toho večera fysicky špatně.
Mé desktopové ilegální Win XP nějak zjistily (že by ta evoluce? ) za posledních 14 dní mé nepřítomnosti, že jsou ilegální, a teď mě tu neustále oblažují hláškami typu "možná jste se stal obětí podvodu", "váš operační systém nejni originální" a nabízí fúru řešení
A to jsem na stránky Microsoftu nepáchl ani omylem...