Syf:

Hehe, vůbec jsem netušil, k čemu je Focus (popravdě jsem nikdy nepoužil žádné tyhle nove abilities, které dostaneš za zkoušky nebo za bazénky

).
Jo, Melissan mi v TS zabila Anomena

Jinak máš asi pravdu, že na pořadí záleží - protože Sendai ustála 2 Time Stopy mého F/M za sebou a ve druhém byla pořád Near Death, ale nezemřela (tak jsem se na ní pak vykašlal a ani nevím, kdo ji pak zabil - možná Balthazar?).
Sendai mi přišla z celé pětky nejnebezpečnější (ještě že si obvykle v TS vylévala zlost na Balthazara, který se jí smál do očí - magie mu nějak moc neubližuje) - navíc očividně nejde zabít moc brzo
Gromnir, Sarevok a Illasera jsou takové mouchy, které člověk může bez problémů ignorovat. Abazigal je nepříjemný, když útočí na mágy, ale většinou na sebe půl hodiny nahazuje různé ochrany - čili než se rozhoupe co a jak, tak je obvykle po boji
A Yaga Shura... Hmmm, ani nevím, přišlo mi, že nic moc nedělal - vlastně jo, blokoval mi Jaheiru a Anomena, kteří se pořád snažili seslat Harm (proč se to debilní kouzlo sesílá tak dlouho?) - při čemž je obvykle někdo vyrušil, takže jsem půl boje trávil se dvěma postavama mimo hru
Takže moje rada - ignorovat Yaga Shuru a zabít Abazigala a Sendai (a při tom collateral damage vymete i ten zbytek kromě Yaga Shury)

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.