Volná diskuse
Moderátoři: Sadako, sevencreature
Re: Volná diskuse
yenn. Tam zrovna zejtra jedu na den otevřených dveří.
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej.
-------------------------------------------
Flower power
-------------------------------------------
Flower power
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Zdravím všechny Sigilany, zejména ty staré, protože ty teď budu prosit o pomoc. Když jsem procházel staré maily, našel jsem torzo zápisu hry FR ze třetího Pissu, který připravoval Geralt. Je to velice pěkně napsaných cca 10 stránek, ovšem pouze zhruba do třetiny hry. Nicméně z oné výpravy do "zapomenutých reálií" se dochoval zvukový záznam, který byl jistou dobu dokonce k dispozici na fóru, více zde - http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?t=2884&start=45. Bohužel můj kontakt s drakem úspěšný nebyl, neboť ten nebyl schopen ani na webu, ani ve svých zálohách tento zvukový soubor nalézt. Nenachází se náhodou u některého z vás? Rád bych ho získal, abych s jeho pomocí mohl dokončit report z toho dne, jelikož přiznám se, že si již nyní nepamatuju ani základní kostru příběhu, natož jemné nuance
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
yenn: Perfektni, díky moc!
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Skvělá. Na CSFD si vedu deníček: http://www.csfd.cz/uzivatel/6354-yenn/denicek/Sadako píše:a asi i pěkná (předpokládám) dovolená.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
- Cozzinnni
- Sigilan
- Bydliště: Kontrolní stanoviště duálního 350 mm pulzního děla.
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dneska zjistil, že pokud chci naštvat sousedy jaksepatří (momentálně hospodařím sám v panelovém bytě), stačí do drtiče odpadu hodit kukuřičný klas I když uklízet potom nadrobno nasekané kusy kukuřice ze zdí okolo nebyl zrovna med
So now, we have easy choice: Our and Earth's death, or their and Praia Prime death.
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Procházel jsem nějaké dávno mrtvé weby na Wayback Machine a příjemně mě překvapilo že je tam k nalezení i částečně zálohované www.baldursgate.cz, a tak mě napadlo - má bg.cz s jeho diskuzemi vlastně některý z jeho bývalých moderátorů či podadminů zaarchivovaný v kompletní a funkční verzi? Mám pocit že Vlasák kdysi zmiňoval že něco takového snad existuje.
AlieN: Dlouhou dobu byla v těhle "archívech" opravdu většina stránek. Vysoce pravděpodobně je už ale má v záloze jen jejich autor (doména je stále "parkovaná").
Tak tenhle web opravdu zemřel? Docela morbidní Před rokem, co se pamatuju, to tu ještě žilo.
Kam se všichni poděli?
Kam se všichni poděli?
"Není boha kromě Boha a Ježíš je jeho Prorokem." - Rudý Orm
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Mrtvý snad není - jen poněkud...tišší.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--