Navrhuji posun současného čtrnáctidenního intervalu o jeden týden (takže příští sraz by vycházel na 28. 10., nebo 11. 11.). Důvod je ten, že současná perioda přesně koliduje s Ajantisovými pátečními výlety za religionostikou do Brna. Vadilo by někomu toto šoupnutí?
Naposledy upravil(a) yenn dne 23.10.2005 22:26, celkem upraveno 1 x.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
yenn píše:Navrhuji posun současného čtrnáctidenního intervalu o jeden týden (takže příští sraz by vycházel na 28. 10., nebo 11. 11.). Důvod je ten, že současná perioda přesně koliduje s Ajantisovými pátečními výlety za religionostikou do Brna. Vadilo by někomu toto šoupnutí?
Mně to nevadí vůbec. A klidně se můžem srazit už toho 28.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Vypadá to dobře. Ajantis by 28. 10. stejně nedorazil (bude spěchat domů za sportem), pročež bychom 16. srázek mohli dát ještě dle stávajícího intervalu 4. listopadu a až ten následující posunout o týden (dříve ). Co vy na to?
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
yenn píše:Vypadá to dobře. Ajantis by 28. 10. stejně nedorazil (bude spěchat domů za sportem), pročež bychom 16. srázek mohli dát ještě dle stávajícího intervalu 4. listopadu a až ten následující posunout o týden (dříve ). Co vy na to?
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.