[Heroes] Technické problémy
Moderátor: Vallun
[Heroes] Technické problémy
Stiahol som si demo k Homam 5, ale nejako mi vždy pri loadu padne. Normálne si vyberiem mapu a dám vytvoriť. Tesne pred koncom loadu sa hodí čierna obrazovka, hudba hraje ďalej. Potom mi asi po 15 s vyhodí klasickú win hlášku že došlo k chybe a či chcem odoslať problém.
Neviete niekto, prečo by to mohlo blbnúť ?
Neviete niekto, prečo by to mohlo blbnúť ?
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tohle píšou na Tiscali...Heroes of Might & Magic V
Slíbené hratelné demo Heroes of Might & Magic V je tu a sním i tři hratelné mise (dvě z kampaně, jedna uživatelská), dvě hratelné rasy a šest předvoleb pro Duely. Potřebovat budete minimálně Pentium 4 1.5 GHz, příp. Athlon 2000+ nebo vyšší, 512 MB RAM nebo více, kartu 128 MB AGP GeForce4 Ti4200 či RADEON 8500 nebo vyšší a nainstalovaný DirectX 9.0c z dubna 2005. Doporučena je následující konfigurace: Pentium 4 3.0 GHz nebo Athlon 3000+ a vyšší, 1024 MB RAM a více, karta 256 MB AGP 8x GeForceFX 6600 či RADEON x800 nebo vyšší...
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
necrotising_: Nejsou, ale je to trochu nepříjemné. No ale řekl bych, že to běhá svižně na maximální detaily a AA... Celkově se mi to zdá hodně nepřehledné - a ocenil bych víc možností nastavení v ovládání - třeba co se týče posunu mapy, otáčení a zoomování tak mi to nastavení docela nevyhovuje. Vypadá to celkem hezky (ale H3 jsou IMO lepší a hezčí
).

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Potřeboval bych pomoct, nainstaloval jsem si ovladače na svoji GeForce 2 MX/MX 400, byl tam Forceware apod....
Heroes mi teď nejdou spustit, při instalaci hlásí že nemám directX, i když mám a když ho chci přeinstalovat, prý nemám na disku místo(i když mám přes 4 GB
) při spuštění hry dostanu hlášku Program provedl neplatnou operaci a blablabla... aplikace Directplay.exe??
Není to tim že mám nový ovladače pro starou kartu?
občas při restartu mi hlásí že systém s hardwarem(graf.karta) nepracuje, musim ovladače znova nainstalovat, pak to jde, ale je to nevyzpytatelný.
Heroes mi teď nejdou spustit, při instalaci hlásí že nemám directX, i když mám a když ho chci přeinstalovat, prý nemám na disku místo(i když mám přes 4 GB

Není to tim že mám nový ovladače pro starou kartu?

- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja keď si kúpim hru, tak si manuál aspoň prelistujem (pokým sa inštaluje hra :)).
Inak k spomínanej hardwarovej náročnosti. Ja mám priemerný komp (Athlon 3000+, 1 GB ram a Geforce 6600 GT) a bežalo mi to úplne v pohode. Problémy nastali iba občasne pri otočení pohľadu. Nechápem prečo, ale sem tam sa to pri otočení pohľadu začalo pekne sekať. Stačilo ale trochu posunúť pohľad do strany a už to zase bežalo úplne v pohode.
Ako hra sa mi Homam V veľmi páčila, ale za dabing trpaslíkov by som ich najradšej praštil. Inak je to fakt vymakané, hlavne čo sa týka dovedností a ich vzájomného previazania.
Inak k spomínanej hardwarovej náročnosti. Ja mám priemerný komp (Athlon 3000+, 1 GB ram a Geforce 6600 GT) a bežalo mi to úplne v pohode. Problémy nastali iba občasne pri otočení pohľadu. Nechápem prečo, ale sem tam sa to pri otočení pohľadu začalo pekne sekať. Stačilo ale trochu posunúť pohľad do strany a už to zase bežalo úplne v pohode.
Ako hra sa mi Homam V veľmi páčila, ale za dabing trpaslíkov by som ich najradšej praštil. Inak je to fakt vymakané, hlavne čo sa týka dovedností a ich vzájomného previazania.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
no právě...a já kupoval grafickou akrtu stylem,že jsem si určil kolik do ní dám a pak vybral tu nejbližší uvedené částce v nabídce....sevencreature píše:Vallun: Tak to každopádně - CPU a RAM tě (pokud tedy není pod nějakým minimem) při hraní her prakticky nevytrhne
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
rofl ja na amd3000+, 512MB ram a ati x550 256MB mi to nesekallo vobec... holt mam asi vyladanejsi komp 

Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.