Tohle téma mě včera navnadilo a tak sem to po nějaký době pustil znova a fakt sem se zasmál

.
Založil jsem postavu narozenou den po konci festivalu a plánoval jsem, že zkusim vyhrát hned první fightovací contest (Zatim sem nejdřív stihl ten druhej). To mi samozřejmě nevyšlo a tak sem se na to vybod a začal jí trénovat v boji a magii. Ve třinácti už mě ale představa dalšího (u mě už třetího) generála nelákala, tak sem se na to vykašlal a tak ňák chaoticky sem jí začal trénovat ve všem, co mi přišlo pod ruku. Ve čtrnácti mě pustila představa slušňačky a začal jsem napadat lidi. Když jí ale v patnácti poprvý zatkli a já viděl, jak moje vytažený reputace zbytečně klesaj, vykašlal už sem se na všechno a pustil jsem se výdělečných hlubin kuplířství.

Vzhledem k tomu, že sem chtěl prostě vyhonit spoustu peněz, že mě sral neuvěřitelně se šroubující stres a pozdní noční hodina (Táhlo na třetí) jsem se vykašlal na nějaký odpočinky a dával jsem jí jeden nonstop měsíc ve sleazy baru za druhým, kde pracovala doslova do roztrhání těla

. Netrvalo dlouho a začala kurvit se čtyřicátníkem. Měsíc nato se zamilovala

. Kvůli tomu, že jí každej měíc vyjel stres nad 500 jí taky neustále zatýkali kvůli spolčení se zlodějskou bandou a tim samozřejmě ztrácela nejen všechen stres ale i sin (Japonci sou fakt pošahaný). Do osmnácti let tedy byla zatčená asi třicetkrát.
Zatim nuda, ale pak přišlo finále. Vytahaná coura - všechny reputace nula - jedinný, co měla kromě zbytečných bojových a magických skillů byla do nebe vyjebaná charisma. (Opět doslova

)
Závěr? Part-time "zaměstnankyně" Sleazy baru, která se nikdy nevdala. To se dalo čekat. Rozhodně sem ale nečekal, že mi v dopisu řekne, že mě měla ráda a patron mě dokonce pochválil, že sem byl dobrej otec!!

Skóre skoro 600!!!
Jen by mě zajímalo, jestli je tohle nedotaženost, nebo prozatím nepochopená a děsivá nadčasovost...