Heroes of Might and Magic [Heroes]
Moderátor: Vallun
- Patass
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Re: [Heroes] In the Wake of Gods
Wake of God je super...doporučuji...
Re: [Heroes] Otázky a odpovědi
Nechcete už konečně změnit název tématu ? 

Re: Heroes of Might and Magic [Heroes]
Ubisoft chystá ještě tohle:http://hommkingdoms.uk.ubi.com/.
- Carlos
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Hupr: No jo, datadisková mánie, která se na tu sérii lepí od třetího dílu se dala celkem očekávat. Obzvlášť, když vytvořit kampaň v Heroes zvládne i průměrně retardované děcko. Myslím, že kdyby občas nezamíchali novou rasu nebo jednotku, tak si to nikdo ani nekoupí.
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
Ale to není datadisk to má být něco na způsob třeba Travianu, prostě se logneš odkudkoli a stavíš a já nevím co ještě.Carlos píše:Hupr: No jo, datadisková mánie, která se na tu sérii lepí od třetího dílu se dala celkem očekávat. Obzvlášť, když vytvořit kampaň v Heroes zvládne i průměrně retardované děcko. Myslím, že kdyby občas nezamíchali novou rasu nebo jednotku, tak si to nikdo ani nekoupí.
- Carlos
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Hupr: Sory, to jsem si spletl název... 

Teď si nějak nemůžu vzpomenout, zda jednotky Confluxu také jsou neovlivnitelné morálkou. Pokud nejsou, tak spojení s nemrtvými by mohlo přinést docela slušné bonusy (fire elemental minimálně tu negativní morálku neměl). Kostlivce asi nechat (pokud člověk nemá ten plášť, se kterým oživujete lichy). Ale na dalších dvou úrovních má Conflux velmi slušné střelce a de facto nejlepší jednotky své úrovně. Od vampýra dál je na tom zase hodně dobře Necropolis. Ač o použití Magic elementálů se dá uvažovat. Fénixové se pak jeví jako lepší oproti Ghost dragons, ovšem jsou myslím morálou ovlivnitelní.
Jen mi to napadlo jako na pohled silná kombinace dvou měst. Problém je, že Conflux nemám rád.
P.S. Jo, tak všech 5 elementálských jednotek jsou skutečně morálkou neovlivnitelné.
Jen mi to napadlo jako na pohled silná kombinace dvou měst. Problém je, že Conflux nemám rád.

P.S. Jo, tak všech 5 elementálských jednotek jsou skutečně morálkou neovlivnitelné.

U mě zase Cunflux s přehledem vede, ačkoli moc nemusím víly, ale líbí se tady někomu WoG? Podle mě je to perfektní, už jen proto, že je to vlastně fandovský mod.
Hupr - WoG mi nejde vůbec spustit:( Takže nevím, ale rád bych jej zkusil...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Aj to je škoda je to perfektní, plno nových jednotek atd. Co ti to háže za problém?
Hupr - to zkoušel brácha na svém PC, takže si to nepamatuji přesně, ale zkoušeli jsme všechno možné a nic:( Až to bude otázka dne, tak to zkusím a dám vědět.
- Carlos
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Hupr: WoG se mi vůbec nelíbil. Možná, kdyby byla možnost vytáhnout si jen nějaká dílčí vylepšení; ale jako komplet mě v podstatě unudil i svojí neskutečnou obtížností (alespoň pro mě).
- Carlos
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Trochu jsem si zase zahrál Heroes III Complete. Už docela dlouho se chci zeptat, ale pořád jsem na to zapomínal: Jakého nejvyššího skóre jste dosáhli?
A podle čeho se vypočítává? (pokud jste někdo zasvěcen tak hluboko do tajů H3)
A podle čeho se vypočítává? (pokud jste někdo zasvěcen tak hluboko do tajů H3)
Skoré - hodně vysoké, ale v editovaných mapách:)
vypočítává se to jako součinitel rychlosti (za jak dlohuo hru dohraješ), obtížnosti (nastavené) a úspěšnosti v boji (možná množství zabytých nepřátel) asi....tohle jsem alespoň vypozoroval...
vypočítává se to jako součinitel rychlosti (za jak dlohuo hru dohraješ), obtížnosti (nastavené) a úspěšnosti v boji (možná množství zabytých nepřátel) asi....tohle jsem alespoň vypozoroval...
Já míval hodnost Stromového strážce, ale kolik bodů to je, to si fakt nepamatuji...asi moc hodně ne, soudě dle toho titulu.