Heroes of Might and Magic [Heroes]
Moderátor: Vallun
Heroes of Might and Magic [Heroes]
Sice vím, že jsem o krok pozadu, ale stejně...
I přes to, že vyšli Heroes V, já hrají teprve IV. Nevím, je-li to mojí neschopností nebo ne, ale kampaně ve IV mě oproti III přijdou nějak težší a především zdlouhavější... Hraji teď nějakou kampaň za nercomancera a jde to hrozně pomalu. Stojím vždy proti více nepřátelům a hrozně se to táhne. Než si vybuduju nějakou armádu (i když hrdinové dělají své), pak porazím jednoho nepřítele, jsem hodně oslaben, ten druhý se zmocní několika měst, já je musím zase vybojovat zpět, znovu postavit nějakou armádu a vyrazím na něj (musím soustředit armádu na jeden ničivý úder, abych ho zničil. To se sice povede, ale zatím se za mojimi zady vynoží další herové a veznou mi nějaká moje města, ve kterých není žádná velká posádka atd.
Sice to nakonec vyhraji, ale trvá to hrozně dlouho...
V Heroes mi to tak nepřišlo, tam byla snad težká jedině ta mise, jak jsem musel do tří měsců získat dobře bráněný hrad (hlavně skvělě vybaveným herem).
I přes to, že vyšli Heroes V, já hrají teprve IV. Nevím, je-li to mojí neschopností nebo ne, ale kampaně ve IV mě oproti III přijdou nějak težší a především zdlouhavější... Hraji teď nějakou kampaň za nercomancera a jde to hrozně pomalu. Stojím vždy proti více nepřátelům a hrozně se to táhne. Než si vybuduju nějakou armádu (i když hrdinové dělají své), pak porazím jednoho nepřítele, jsem hodně oslaben, ten druhý se zmocní několika měst, já je musím zase vybojovat zpět, znovu postavit nějakou armádu a vyrazím na něj (musím soustředit armádu na jeden ničivý úder, abych ho zničil. To se sice povede, ale zatím se za mojimi zady vynoží další herové a veznou mi nějaká moje města, ve kterých není žádná velká posádka atd.
Sice to nakonec vyhraji, ale trvá to hrozně dlouho...
V Heroes mi to tak nepřišlo, tam byla snad težká jedině ta mise, jak jsem musel do tří měsců získat dobře bráněný hrad (hlavně skvělě vybaveným herem).
- Black
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
MCZ: to zalezi hodne taky na mape - my s brachou se snazili vzdycky co nejvic hracu (cti osm... ;) ) a jeli jsme na impossible - ty bitky v zaveru jsou nezapomenutelne.
Ve ctyrkach me jen moc nesedi to dobyvani hradu. Jinak system se mi docela libi a hrady jsou i docela vyvazene. Nejvic miluju kdyz jsem mel cavaliery a vsichni se o ne rozbijeli... ;) Njn first strike je first strike...
Ve ctyrkach me jen moc nesedi to dobyvani hradu. Jinak system se mi docela libi a hrady jsou i docela vyvazene. Nejvic miluju kdyz jsem mel cavaliery a vsichni se o ne rozbijeli... ;) Njn first strike je first strike...
Ticha kocka brehy mele...
H3Complete jsou uplně bezkonkurenčně nejlepší
mno možná ještě II jsou supr ale ti další prasárny v 3D
mno kampáně stejně nehraju,vždycky to hrajem z bratrem,když sme na plech,hrajem tak 15 metrů a to je pak ke konci šupec...

...There is no path too perilous, or hazard too great.
The specter of death does not daunt me...for I am already dead...
Giving birth to this nightmare is my most coveted dream.
I will see them all burn!
As my pain ends...theirs begins.
- Anthrax
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Na impossible mi vadí, že začínáš bez surovin přičemž na poslední 3 obtížnosti je počítač stejně chytrej.Black píše:MCZ: to zalezi hodne taky na mape - my s brachou se snazili vzdycky co nejvic hracu (cti osm... ;) ) a jeli jsme na impossible - ty bitky v zaveru jsou nezapomenutelne.
Si senor ! la revolucion
Si senor !, si senor, somos la revolucion
Tu enemigo es el patron
Viva la revolucion
Tu enemigo es el patron
Viva la revolucion
- Cammaris
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Heroes of Might and Magic
Ve čtyřkách je nejdůležitejší odvážit se z hradu dřív než protivník a tak získat hned ze začátku víc hradů--peněz.Velehal píše:I přes to, že vyšli Heroes V, já hrají teprve IV. Nevím, je-li to mojí neschopností nebo ne, ale kampaně ve IV mě oproti III přijdou nějak težší a především zdlouhavější... Hraji teď nějakou kampaň za nercomancera a jde to hrozně pomalu.
(jestli je to Gaudolf Halfdead za koho hraješ tak to je jedna ztěch delších kampaní a fakt pěkná ) (.v posledních misích muj Gaudolf sám bral hrady obsazený drakama a ďáblama.)
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Trojka se mi opravdu líbí (teda až na kampaně - tam mi vadí, že když dosáhne hrdina max levelu na mapu, tak už se prostě nezvedne - a to mi srazí veškerou motivaci na nulu :-/ ) - nejradši mám/měl jsem XL mapy (jako asi hodně lidí
) - člověk má volnou ruku v nejrůznějším megalomanství
A jiné díly jsem nehrál (i ke trojce jsem se dostal hlavně kvůli tomu, že to hráli bratr a kamarádi a já se na ně díval tak dlouho, až jsem začal hrát taky - ze začátku jsem totiž HoMM nějak odmítal hrát, s tím, že je to blbost (vůbec nic jsem o nich nevěděl
)).

A jiné díly jsem nehrál (i ke trojce jsem se dostal hlavně kvůli tomu, že to hráli bratr a kamarádi a já se na ně díval tak dlouho, až jsem začal hrát taky - ze začátku jsem totiž HoMM nějak odmítal hrát, s tím, že je to blbost (vůbec nic jsem o nich nevěděl

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drug.
Zrovna tedka si to jdu zahrát,takže kdyby se někdo chtěl přidat,stačí písnout na ICQ...
...There is no path too perilous, or hazard too great.