Fallout - líbí? nelíbí?
Moderátoři: Hamster, Saruman, Daemon
Fallout - líbí? nelíbí?
Fallout je sice fajn,po čase mě ale omrzel a přestal bavit.
A kdybych ho měl srovnat s Baldurama...nevim nevim Asi ty Baldury
A kdybych ho měl srovnat s Baldurama...nevim nevim Asi ty Baldury
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
michy: Doufám, že tyhle hry srovnáváš jen z toho ohledu, jak tě která víc baví.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
michy (a spol ) :no nechcem sa hadat ...iba poviem svoj nazor ze fallout (minimalne pribehom) a fallout2 (minimalne zabavnostou) ma oproti bg dost navrch,ale opakujem ..to je iba moj nazor..osobne som hral bg..asi 10-15 hod..ale potom som to musel odinstalovat,lebo som na to nemal nervy (neviem preco lebo rpg mam naozaj rad). Na tychto strankach by som sa asi nemal takto o BG vyjadrovat...dufam ze ma za to ostatni pritomni neukamenuju
"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
Myron
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, mě Fallout ať už díl první či druhý naprosto pohltil a dá se hrát opravdu donekonečna. S radostí si jej pokaždé zahraju a vždy se dá hrát tolika způsoby a přijít na plno nových a nových věcí a to i bez modů. Dohrát se dá několika možnými způsoby, m vynikající příběh, hratelnost, prostředí a spoustu dalších věcí. No ale tohle popisovat na 54. stránce threadu je naprosto zbytečné, každý si udělá úsudek podle předchozích příspěvků a musí mu to být zcela jasné.
Ale s BG Fallouta prostě nemůžu srovnávat.
Ale s BG Fallouta prostě nemůžu srovnávat.
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Wenom, michy: Nevíte o co přicházíte. Fallout = boží (už jen to slovo nesnáším, takže ode mně jste ho určitě neslyšeli) jsem jaksi nikde nenalezl, ale s jistotou můžu říct, že je to vynikající hra a na jedničku se už taky delší dobu chystám a dvojka se dá hrát neustále. To je můj názor, ale každému se líbí něco jiného, tudíž nikomu nevytýkám, že se vám F nelíbí.
Koveras: Souhlas! Fallouty jsou jedinečné... Hráči opačného názoru se docela často opírají o argumenty jako že jsou fallouty přeplácané chybama a někdy totálníma nesmyslama, ale už samotný fakt že se jedná o hru zasazenou do postapo prostředí zaručuje že se tam vyskytnou chybky, které oku pozorného hráče neuniknou. Ale tohle nejde tvůrcům dávat za zlé, protože stavět hru na základech našeho světa a upravit si jeho osud podle svého a s minimem nesmyslů je nelehký úkol. Určitě se najde i dost "zbytečných" chyb, ale to už je Fallout.
- PostTrauma
- Sigilan
Re: Fallout - líbí? nelíbí?
Fallouty mají sice nějaké chyby (dvojky víc než jedničky), ale to má konec konců snad každá hra. Hlavně jde o tu atmosféru a hratelnost, kterou má Fallout naprosto geniální. Postapokalyptický svět plný úžasných existencí, které člověka vážně rozesmějí svými hláškami, je něco, co mě asi nikdy neomrzí.
Samozřejmě někomu nemusí vyhovovat herní systém nebo i samotné tematické zasazení hry, ale pro mě je Fallout blízko topu (někde za PS:T).
Samozřejmě někomu nemusí vyhovovat herní systém nebo i samotné tematické zasazení hry, ale pro mě je Fallout blízko topu (někde za PS:T).
Marně se snažím přijít věcem na kloub, neboť většina věcí klouby vůbec nemá.
Fallout jsem rozehrál někdy okolo vánoc, trochu mě frustrovaly ty neustálé přepady a to, jak jsem neustále umíral. Ale nějaký sedmý smysl mi říká, že to je prostě skvělá hra. Teď, když jsem dostal nějaké typy F2 zkusím znova a uvidíme...
- PostTrauma
- Sigilan
F5-F8 ovládá Save/Load a QuickSave/QuickLoad : )
Fallout je dobrý v tom, že se dá dohrát různými způsoby za různé postavy. Dokonce v podstatě bez boje. A když hru znáš, nemusíš čekat s dohráním na její konec : ) (speedruny pod 10min)
Když tě přepadnou nadupanci, tak loaduj nebo upaluj a vyhneš se mnoha úmrtím. Ve zbytku hry jsou souboje podle mě zvladatelné nebo vyhnutelné/odložitelné : )
Fallout je dobrý v tom, že se dá dohrát různými způsoby za různé postavy. Dokonce v podstatě bez boje. A když hru znáš, nemusíš čekat s dohráním na její konec : ) (speedruny pod 10min)
Když tě přepadnou nadupanci, tak loaduj nebo upaluj a vyhneš se mnoha úmrtím. Ve zbytku hry jsou souboje podle mě zvladatelné nebo vyhnutelné/odložitelné : )
Marně se snažím přijít věcem na kloub, neboť většina věcí klouby vůbec nemá.