Koľko hier ste v živote dohrali ?
Moderátor: sevencreature
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
No, ten dispel se údajně jako štít použít dá, nevím ale jak - ten štít jsi asi získal až později, že? Dobře a k čemu to kouzlo levelovat a proč jsem ještě na žádnou clonu nenarazil
BTW - jinak levelovat se hodí všechna kouzla - vzkříšení kvůli kostlivcům (úplně je zabije), a hlavně vidění - asi od 4. levelu dokáže indikovat zdraví nepřátel a to se rozhodně hodí. Zesilovací kameny jsem zatím objevil snad všechny, co se daly, tak proč by ne?

BTW - jinak levelovat se hodí všechna kouzla - vzkříšení kvůli kostlivcům (úplně je zabije), a hlavně vidění - asi od 4. levelu dokáže indikovat zdraví nepřátel a to se rozhodně hodí. Zesilovací kameny jsem zatím objevil snad všechny, co se daly, tak proč by ne?

- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Yoshi Snipo
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Age of Empires II, Postal2, Fallout1, Fallout2, Fallout Tactics, Planescape: Torment, Project IGI1, Project IGI2, Heroes Of Might And Magic 2, Might&Magic6, Might&Magic7, DeusEX, Hitman, Hitman2, Oni, Warcraft2, Ufo Aftermatch, Max Payne1, Max Payne2, C&C Generals, C&C Zero Hour, Splinter Cell, Diablo, Mafia, Rainbow Six – Raven Shield, Enter The Matrix, Dungeon Siege, GTA3, GTA Vice City, Medal of Honor: Allied Assault, Far Cry, Earth 2150, Soldiers of anarchy, Battlefield 1942, Broken Sword 1, Broken Sword 2, Polda4, Ve stínu havrana , Tony Hawk Pro Skater3, Worms Armageddon, Delta force Land Warrior
a urcite som na nejake zabudol lebo skleroza je svina
a urcite som na nejake zabudol lebo skleroza je svina

"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
Myron
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
U mě je to po dlouhé době pro změnu Quake 4 - zajímavá hra - grafika je nádherná, děj relativně zajímavý, prostředí a náplň misí se docela mění, takže nehrozí nuda a stereotyp.nuke píše:Vrátim sa trochu k téme.
Ale celkově je to standardní konzumní hra... Prostě mít něco lepšího na práci, tak jsem ji asi nehrál. Chybí mi u ní nějaká zvláštnost - jak to říct, něco, co by ji odlišilo od ostatních - třeba takový Heretic ][ byla bomba - grafika taky nádherná (jak je ostatně u Ravenu tradicí), ale navíc měl i jakési kouzlo

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tak tam jsem se před dlouhou dobou zasekl na té akci se zajatcem a když jsem si jí chtěl teď dát, tak jsem zjistil, že už jsem úplně zapoměl ovládání, takže mě čeká si to projít hezky od začátku (tedy alespoň treninknuke píše:Vietcong.

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Tú akciu so zajatcom som urobil trochu inak ako bola naplánovaná, trochu svojrázne ale dokonale úspešne.Frosty píše:Tak tam jsem se před dlouhou dobou zasekl na té akci se zajatcem a když jsem si jí chtěl teď dát, tak jsem zjistil, že už jsem úplně zapoměl ovládání, takže mě čeká si to projít hezky od začátku (tedy alespoň treninknuke píše:Vietcong.) - ale vzhledem k rozehrané BG si bude muset chvíly počkat
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tak, před chvílí jsem dohrál Clive Barker's Undying a můj verdikt?
.
Prostě paráda
! I když začátek (a první boss) byl jistě nejlepší a atmosféra nejhororovější a ke konci už to byla víceméně jen akční řežba, nemohu říci, že bych byl nějak zklamán nebo že bych se nebavil. Co se cení, nezažil jsem žádný pocit nudy a to ani při posledních už dost lineárních úrovních. Poslední boss mi zas tak těžký nepřišel (hrál jsem na střední), zato ten první strašně
. Zbraně i kouzla - až na pár vyjímek (molotov, válečný kanón) skvělé. Technické zpracování rovněž (především po zvukové stránce), tedy až na ten systém nahrávání hry po hráčově smrti. Atmosféra perfektní
.
Tak mám další zářez
.

Prostě paráda

Tak mám další zářez