Sporty II

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Yachiko: ROFLMAO :D Celé Thajsko muselo být nadšené, když snižovali na rozdíl pouhých 44 branek :D . Ten zápas chci vidět !!!
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

No tak tomu se teda říká sílá...já teda nevím, ale mám pocit, že i kdybych byl na tom ledě já, zahrál bych lépe než ti thajci :lol:
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Arian píše:No tak tomu se teda říká sílá...já teda nevím, ale mám pocit, že i kdybych byl na tom ledě já, zahrál bych lépe než ti thajci :lol:
Arian - souhlas, minimálně is říkám, že v bráně bych toho víc pochytal:)

Tam by mohl ještě reprezetnovat i Holeček:)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Tak, včera nastala nejvýznamnější sportovní událost roku:) Nový stadion Slávie začal růst nad zem!
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Vallun píše:Tak, včera nastala nejvýznamnější sportovní událost roku:) Nový stadion Slávie začal růst nad zem!
Tímhle tempem stadion dostaví těsně po výbuchu slunce. ;-)
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Jab píše:
Vallun píše:Tak, včera nastala nejvýznamnější sportovní událost roku:) Nový stadion Slávie začal růst nad zem!
Tímhle tempem stadion dostaví těsně po výbuchu slunce. ;-)
No, nevím, co tím myslíš:) Začalo se na podzim a už se staví do vejšky, plán má přes dva měsíce náskok, takže bych se nebál...:)
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Vallun píše:No, nevím, co tím myslíš:)
O tom dost pochybuji. ;-)
http://videozurnal.fsv.cuni.cz/video.php?id=26
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Aha, no sorry, ale rok staré ifnromace, žes Ty taky student oné žurnalistiky? (I když zatzím jsem Tě považoval za tvora na novináře příliš inteligentního...:)

aktuální info zde
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Vallun píše:Aha, no sorry, ale rok staré ifnromace, žes Ty taky student oné žurnalistiky? (I když zatzím jsem Tě považoval za tvora na novináře příliš inteligentního...:)

aktuální info zde
Žurnalistiku nestuduji. Jde mi o informace, že se ten stadion už měl dávno stavět. Je to tak nepochopitelné? ;-)
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Uff, jsme rád, že jsem se v Tobě nezklamal:)

Ano, MĚL se stavět už dávno...

Ano, v lize se NEMÁ uplácet... Rozhodčí se NEMAJÍ zastrašovat... Stadion se NEMÁ stavět na černo...

Nicméně holt ne vždycky se děje, to co se díti má a neděje to, co se díti nemá... Kdyby se totiž tak dělo, tak Sparta je ve druhé lize a Slávka už má dávno nový stadion...
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Tak dnešní sportovní víkend opravdu za moc nestál:(

Šišlaboys nedokážou trefit prázdnou bránu, Berdych po prvním slušném setu přestane hrát...
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Vallun: no, Davis Cup z naší strany velmi rozpačitý... :roll: Navíc to v Paříži zazdila i Šafářová... tak si holt mládež nemá co vyčítat ;-)
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Vlasák píše:Vallun: no, Davis Cup z naší strany velmi rozpačitý... :roll: Navíc to v Paříži zazdila i Šafářová... tak si holt mládež nemá co vyčítat ;-)
tak, Bryan/Bryan asi fakt nešlo porazit....ale mne osobně nejvíce mrzí Berdych proti Rodickovi, imho (a v tenisu se moc nevyznám...) mi přišlo, že to prohrál "hlavou", a to je pro mně vždycky nejhorší potupa:(

snad alespoň baráž vyjde...
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Hohó, tak to jsou dneska věci ;-)

Nejprve česká zlatá z lyžařského MS. Záhrobská potvrdila svou formu posledních měsíců a ve své hlavní disciplíně jí to parádně vyšlo. Po prvním kole slalomu na prvním místě, ve druhém kole nejprve v součtu ztrácela, ale spodek trati zajela parádně a bylo z toho zlato. Takže super, pokud si udrží výkonnost a získá další zkušenosti, vypadá to velmi dobře ;-)

A před chvílí - čtvrtfinále Welsch Open a pořádně infarktová koncovka zápasu Davis - Hamilton. Fandil jsem od začátku starému dobrému Davisovi, o to víc ve chvíli, kdy prohrával 0-3 na framy a Hamilton zcela dominoval zápasu. Davis však chytil rytmus, Hamilton naopak ztratil svou jisottu a zápas se nakonec dostal do stavu 4-4, přičemž se hrálo na 5 vítězných... no, a až mi bylo Hamiltona nakonec líto - vyhrát holt může ale jen jeden ;-) Hamilton má náběh kolem 30, chyba na černé, Davis jde do náběhu, získává kolem 50, chyba na červené. Hamilton vyrovnává skóre, ale vyklepává černou. Zbývají barevné, Davis potápí žlutou, ale špatně si nahrává na zelenou, hnědá totiž brání v potopení zelené. Jistota se Davisovi příliš nedaří, naopak Hamiltonovi ano a takměř dokonale. Ze zdánlivě bezvýchodné situace se Davis dostává hrou o tři, ne-li o čtyři mantinely, teď si nepamatuju. Hamilton má však šanci dát přes celý stůl zelenou - zelená se vyklepává v zelené kapse, po mantinelu si to míří do žluté kapsy a tam se opět vyklepává, ovšem teda hodně drasticky. Davis nabídnuté šance využívá a barevné uklízí a vítězí v zápase...
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“