Zajímavé zprávy
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Mediiiik!
http://www.novinky.cz/zena/zdrav/malo-s ... jj1g5.html
O čem to sakra autor mluví? Neurony se snad obnovují?
- Dle mých skromných znalostí neurony vytváří maximálně tak nová propojení a člověk se tak může "uzdravit" i po určitých zraněních mozku. Ale že by se "rodily" nové neurony, to jsem ještě neslyšel. 
http://www.novinky.cz/zena/zdrav/malo-s ... jj1g5.html
O čem to sakra autor mluví? Neurony se snad obnovují?

2 Jab: Je to novinka z minulého roku tuším, ale vědátoři přišli na to že i neuronové buňky vznikají nové, takže mýtus o tom, že neuronové buňky jako jediné od narození jen umírají (především pod vlivem alkoholu
) padl.

The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Pánové, necítím se dostatečně fundovaný na diskusi ohledně neuronů a jejich obnovy či zániku. Jeden můj kolega tvrdil, že alkohol zabíjí v mozku blbé a neschopné buňky a tak se dostane prostor pro ty chytré a schopné.
Do určité míry se o to postará o box. Taková dobrá rana na bradu, často lidem rozsvítí. To by mohl být důkaz.
Co vy na to borci????????????????????

Do určité míry se o to postará o box. Taková dobrá rana na bradu, často lidem rozsvítí. To by mohl být důkaz.

"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
To je od těch dětí ale pěkné, že dělají své paní učitelce rakev

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- Cozzinnni
- Sigilan
- Bydliště: Kontrolní stanoviště duálního 350 mm pulzního děla.
- Kontaktovat uživatele:
Kdesi jsem četl (vážnou!!!!) studii o tom, že kdyby si všichni Číňané povyskočili v jeden stejný okamžik, v USA by to mělo za následek katastrofální zemětřesení. Jistý vědec se k tomu vyjádřil takto: "Možné to je, Číňané by však museli skočit z výšky 150 km."

So now, we have easy choice: Our and Earth's death, or their and Praia Prime death.
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Česká Policie začala konečně využívat nejmodernějších vyšetřovacích metod.