Chyby, problémy a jejich řešení
Mam problem.
Faldorn a stínoví druidi.
Ať dělám co dělám, nemůžu ji dotlouct.
Sice ji v souboji umlátím do bezvědomí (i několikrát), ale jaksi se nic neděje.
Divný mi je už jen to, že na souboj si nevybere ani Jaheiru, ani Cernda, anobrž CHARNAME hraničáře i když ji druidy podstrkuju dialogem.
Divný mi je už jen to, že na souboj si nevybere ani Jaheiru, ani Cernda, anobrž CHARNAME hraničáře i když ji druidy podstrkuju dialogem.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
To ji mlátíš pěstmi?Tokkar píše:Mam problem.
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
Je potřeba ji zabít a to pěstí nejde. Budeš muset tu hůl použít.Tokkar píše:Jo. Ona mne taky. Sice jsou pobliz hole, ale nepotrebuju ji.Razfallow píše:To ji mlátíš pěstmi?
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Osobně jsem nikdy žádný quest nebo nějakou Viconiinu reakci nedostala, takže bohužel/bohudíky nic nebudeVanda píše:V Ust natha jsou v jednom domě uvězněný tři darkelfové klanu DeVir. Lze je nějak osvobodit? Dostanu od někoho tento quest? V partě mám Viconii, doufala jsem, že nějak zareaguje, ale bohužel nic.

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No - nevím jestli je to přímo chyba (možná už mi jen neslouží paměť), ale neměla by mít Illasera kolem sebe nějaké pohunky..?
Promluvil jsem s duchem lesa, připravuji se masovou vr.... erh - souboj, objeví se Illasera a... nic. Načítal jsem to ještě jednou, ale vždy přišla sama...
EDIT: Ave: tak to bude v tom singlu. Zvláštní - zatím jsem (ani při procházení SoA) nenarazil snad na jediný souboj takto 'upravený'.
Promluvil jsem s duchem lesa, připravuji se masovou vr.... erh - souboj, objeví se Illasera a... nic. Načítal jsem to ještě jednou, ale vždy přišla sama...
EDIT: Ave: tak to bude v tom singlu. Zvláštní - zatím jsem (ani při procházení SoA) nenarazil snad na jediný souboj takto 'upravený'.
Naposledy upravil(a) Frosty dne 15.2.2007 10:35, celkem upraveno 1 x.
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
To je podle toho, jestli hraješ sám a taky podle toho, jestli hraješ jen ToB. Pokud jsi předtím neudělal SoA tak příjde sama. Pokud hraješ za sólo, tak by myslím taky měla přijít samaFrosty píše:No - nevím jestli je to přímo chyba (možná už mi jen neslouží paměť), ale neměla by mít Illasera kolem sebe nějaké pohunky..?

Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...