Ja by som dal na 1. miesto Ergo Proxy, na 2. Death Note a na 3. Higurashi no Naku Koro ni

Moderátor: sevencreature
Jak kdy, ale co to má společného s mojí otázkou?Hamster píše:Uh-huh. Direct download je obvykle rychlejší než torrent.
sevencreature píše:už taky přesně nevím, co se počítá do roku 2006
Jináč já si na první místo vůbec nemohu žehratSecond, just so we're all clear on what makes a series eligible for this survey, eligibility depends on when the series started. That is, if episode 01 was anytime in 2006, then it counts. Series that started in 2005 and earlier and have continued into 2006 do not count.
Tuhle věc jsem taky nepochopilHamster píše:Líbilo se mi to a s tím je spojena hned první výhrada: Proč to spojuješ s tou ukňouraností Kimi ga Nozomu Eien, když je to tak dobré?![]()
Konečně!sevencreature píše:protože pořád plivat na jeden a ten samý terč je často dost trapné![]()
![]()
No, já ale nemám rád pouze KgNE. Non-HD video mi nevadí a o CSFD mi nějak zvlášť nezajímám (jen si občas kopnu, noyenn píše:Konečně!Abys to nemusel stále opakovat, můžeš si napsat do podpisu: "Opovrhuji KGNE, CSFD a non-HD videem."