Drogy
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Je dostatocny dovod pre pestovanie pestovanie samotne, resp. napr. esteticka funkcia? Niekto pestuje kaktusy, niekto bonsaje, niekto konope... :)Neferit Sr. píše:Pokud pěstitel uvede dostatečně věrohodné důvody proč pěstuje tyto kytky třeba pro technické účely, má policie problém.
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Elessar - jo tak to mě nenapadlo.
Škoda že tento nápad zůstane uzavřen v tomto fóru. Opravdu vidím živě upřímný úžas na tváři zatýkajícího policisty
až mu zatýkaný pěstitel konopí sdělí, že na drogu neměl pomyšlení, že se mu ta kytka prostě líbí stejně jako jiným kaktus nebo fikus. Elessare - to se mi líbí. Proto:

"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
- KEBULE
- Sigilan
- Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...
Známá je od Milotic a má fotku jak stojí uprostřed pole (konopí), bohužel jen technického
Ale četl jsem že nějakej maník si staví (respektive možná stavěl) barák z konopí. V rámci nějakého ekologického domu nebo co. A několikrát ho popotahovali fízli za to, že THC v rostlinách překročilo určitou mez. A on to prokazatelně nechtěl ani kouřit ani prodávat.... Co on ? Měl smůlu že narazil na blba čico?
Ale četl jsem že nějakej maník si staví (respektive možná stavěl) barák z konopí. V rámci nějakého ekologického domu nebo co. A několikrát ho popotahovali fízli za to, že THC v rostlinách překročilo určitou mez. A on to prokazatelně nechtěl ani kouřit ani prodávat.... Co on ? Měl smůlu že narazil na blba čico?
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
- Neferit Sr.
- Sigilan
Kebule - se divíš?
Pokud by mu ta chalupa chytla, tak se se zhulí vše ve směru větru na dálku 50 kilometrů od miminek po kmety nad hrobem.
To by byl nějvětší a nejslavnější masový rauš v historii Středočeské kotliny.
A proti tomu musí bdělý a věci oddaný policista bojovat vší silou. Tedy minimálně takovou silou, co vyvine veš šatní.
A proti tomu musí bdělý a věci oddaný policista bojovat vší silou. Tedy minimálně takovou silou, co vyvine veš šatní.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
No, kdybyste tu hnusnou chatrč viděli, smích by vás přešel. Vypadá spíš k pláči než k smíchu. Tj. nestojí to ani za zmínku.
Hmmm, myslel jsem, že pěstování technického konopí bylo legální už dávno
No každopádně byly (co si pamatuji) problémy ohledně obsahu THC - každá legalizace pěstování konopí bude přínos pro průmysl, řekl bych. Navíc konopné věci jsou "cool" - tj. fajn business.
Samozřejmě ocením i legalizaci pěstování konopí s vysokým obsahem THC, ale budiž
Hmmm, myslel jsem, že pěstování technického konopí bylo legální už dávno
Samozřejmě ocením i legalizaci pěstování konopí s vysokým obsahem THC, ale budiž
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
sedmibestie: Konopná chatrč, tu jsem viděla.
Pan stavitel byl imho blázen na svobodě a ani na to nemusel nic hulit. 
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Neferit Sr.
- Sigilan
Vampirie - nikoliv blázen ale podle pořadu, kde to bylo člověk s alternativním myšlení. Akorát nevím, jestli to naní vlastně to samé alespoň v určitých situacích.
- Neferit Sr.
- Sigilan
Možné je všechno. Nedovedu si představit, že by lisované konopí mělo lepší izolační schopnosti než lisovaná jakákoliv jiná rostlina nebo slámy po obilninách.
Ale třeba právě jakýsi obsah drogy, která pravděpodobně bude emitovat do okolního prostředí vyvolává libé pocity tepla.
Ale třeba právě jakýsi obsah drogy, která pravděpodobně bude emitovat do okolního prostředí vyvolává libé pocity tepla.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Chýše z technického konopí moc libých pocitů nezprostředkuje, pokud tedy není její obyvatel masochista a nelibuje si v mrznutí. V izolační schopnosti něčeho takového vskutku moc nevěřím.
Alternativec = blázen, jawohl, tento pocit mívám často.
Alternativec = blázen, jawohl, tento pocit mívám často.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?