Drogy

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět

Jste pro legalizaci?

Jsem pouze pro legalizaci drog získávaných z konopí
38
38%
Jsem pro legalizaci všech drog
16
16%
Jsem pro zákaz všech drog
46
46%

Celkem hlasů: 100

Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Ono je to vlastně pohodlné a pro určité lidi i přitažlivé (a když má takový zástupce veřejného pořádku nebo soudce den blbec... :-? )... 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Neferit Sr. píše:Pokud pěstitel uvede dostatečně věrohodné důvody proč pěstuje tyto kytky třeba pro technické účely, má policie problém.
Je dostatocny dovod pre pestovanie pestovanie samotne, resp. napr. esteticka funkcia? Niekto pestuje kaktusy, niekto bonsaje, niekto konope... :)
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Elessar - jo tak to mě nenapadlo. :oops: Škoda že tento nápad zůstane uzavřen v tomto fóru. Opravdu vidím živě upřímný úžas na tváři zatýkajícího policisty :shock: až mu zatýkaný pěstitel konopí sdělí, že na drogu neměl pomyšlení, že se mu ta kytka prostě líbí stejně jako jiným kaktus nebo fikus. Elessare - to se mi líbí. Proto: :applause: :applause: :applause:
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

Je pravda, že nějaká holandská potvůrka lesknoucí se pryskyřicí působí o dost působivějším dojmem, než trapné technické konopí. :mrgreen:
KEBULE
Sigilan
Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...

Příspěvek od KEBULE »

Známá je od Milotic a má fotku jak stojí uprostřed pole (konopí), bohužel jen technického

Ale četl jsem že nějakej maník si staví (respektive možná stavěl) barák z konopí. V rámci nějakého ekologického domu nebo co. A několikrát ho popotahovali fízli za to, že THC v rostlinách překročilo určitou mez. A on to prokazatelně nechtěl ani kouřit ani prodávat.... Co on ? Měl smůlu že narazil na blba čico?
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
Neferit Sr.
Sigilan

Kebule - se divíš? :shock: Pokud by mu ta chalupa chytla, tak se se zhulí vše ve směru větru na dálku 50 kilometrů od miminek po kmety nad hrobem. :twisted: To by byl nějvětší a nejslavnější masový rauš v historii Středočeské kotliny.

A proti tomu musí bdělý a věci oddaný policista bojovat vší silou. Tedy minimálně takovou silou, co vyvine veš šatní.

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

No, kdybyste tu hnusnou chatrč viděli, smích by vás přešel. Vypadá spíš k pláči než k smíchu. Tj. nestojí to ani za zmínku.

Hmmm, myslel jsem, že pěstování technického konopí bylo legální už dávno :think: No každopádně byly (co si pamatuji) problémy ohledně obsahu THC - každá legalizace pěstování konopí bude přínos pro průmysl, řekl bych. Navíc konopné věci jsou "cool" - tj. fajn business.

Samozřejmě ocením i legalizaci pěstování konopí s vysokým obsahem THC, ale budiž :-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

vzpomínáte na film Bílá vdova?...tam se všichni také zveselili :lol:
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

sedmibestie: Konopná chatrč, tu jsem viděla. :lol: Pan stavitel byl imho blázen na svobodě a ani na to nemusel nic hulit. 8-)
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Neferit Sr.
Sigilan

Vampirie - nikoliv blázen ale podle pořadu, kde to bylo člověk s alternativním myšlení. Akorát nevím, jestli to naní vlastně to samé alespoň v určitých situacích.

Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Tenhle člověk je docela mediálně protěžovaný, já bych si podle rozhovorů s ním tipl, že to snad postavil jen pro účely navýšení popularity (popř. ho sponzorovala TV Nova). :-)
Neferit Sr.
Sigilan

Možné je všechno. Nedovedu si představit, že by lisované konopí mělo lepší izolační schopnosti než lisovaná jakákoliv jiná rostlina nebo slámy po obilninách. :shock:
Ale třeba právě jakýsi obsah drogy, která pravděpodobně bude emitovat do okolního prostředí vyvolává libé pocity tepla. :twisted:

Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Chýše z technického konopí moc libých pocitů nezprostředkuje, pokud tedy není její obyvatel masochista a nelibuje si v mrznutí. V izolační schopnosti něčeho takového vskutku moc nevěřím.

Alternativec = blázen, jawohl, tento pocit mívám často. :twisted:
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

preco nie? ja som za... aj ked len konopne zalezitosti
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“