Oblíbená NPC, vaše družina...

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Odpovědět

Která NPC jest vaše nejoblíbenější?

Aerie
26
10%
Anomen
3
1%
Cernd
2
1%
Edwin
19
7%
Haer'Dalis
10
4%
Imoen
32
13%
Jaheira
18
7%
Jan
24
9%
Keldorn
4
2%
Korgan
12
5%
Mazzy
5
2%
Minsc
37
15%
Nalia
5
2%
Valygar
10
4%
Viconia
24
9%
Yoshimo
4
2%
Sarevok
20
8%

Celkem hlasů: 255

Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Adieu píše:
Cesare píše:Xan...:-)
:lol: We're all doomed!

Mně Xan nesedl právě proto, že je to s těmi jeho hláškami dovršeno ad absurdum a on neříká nic jinýho.
No a ta jeho čepel, to je blivajz největší! :sick:
Hehe... :twisted:
"Good morning, Khalid," said Xan. "If it is a good morning," he said. "Which I doubt," said he. "Not that it matters," he said.
;-)

Já holt tyhle ijáčkovsko-marwinovský typy žeru. Ještě hypochondr by mohl bejt. Ostatně, se svejma hit pointama by na to nárok měl...;-)
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Já mám Xana taky ráda - a až konečně jednou nainstaluju TuTu a NPC Project, budu ho mít ještě radši :mrgreen:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Geralt
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geralt »

Neferit píše:Já mám Xana taky ráda - a až konečně jednou nainstaluju TuTu a NPC Project, budu ho mít ještě radši :mrgreen:
To si piš. Vřele doporučuji. Ačkoliv jako čaroděj za mnoho nestojí, jeho rozšířené dialogy činí putování mnohem zábavnějším. Obzvlášť, bude-li v družině rovněž Kivan. Depresivní melancholik toužící zemřít (Kivan) a skeptický defétista, který nechápe jaktože je stále ještě na živu (Xan). Úžasná dvojka elfů - společníci k pohledání. 8-)
A co teprve když v noci vytáhnou láhev vína a začnou si plakat na rameni, když rozjímají nad svými neštastnými osudy. To nemůže skončit jinak než ranní kocovinou a záchvatem hráčova smíchu.

EDIT/SPOIL:
Ještě jedna spoil Xanova reakce.
Nimbul: Jsem smrt a přicházím si pro tebe...
Xan: V tom případě máš sakra zpoždění. Proč ti to trvalo tak dlouho?
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Geralt píše:To si piš. Vřele doporučuji. Ačkoliv jako čaroděj za mnoho nestojí, jeho rozšířené dialogy činí putování mnohem zábavnějším. Obzvlášť, bude-li v družině rovněž Kivan. Depresivní melancholik toužící zemřít (Kivan) a skeptický defétista, který nechápe jaktože je stále ještě na živu (Xan). Úžasná dvojka elfů - společníci k pohledání. 8-)
A co teprve když v noci vytáhnou láhev vína a začnou si plakat na rameni, když rozjímají nad svými neštastnými osudy. To nemůže skončit jinak než ranní kocovinou a záchvatem hráčova smíchu.

EDIT/SPOIL:
Ještě jedna spoil Xanova reakce.
Nimbul: Jsem smrt a přicházím si pro tebe...
Xan: V tom případě máš sakra zpoždění. Proč ti to trvalo tak dlouho?
Ááá, necháš toho, neřáde :lol: už aby to brácha dohrál, abych si mohla začít instalovat módy ;-)

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Xan je boží. 8-) Když nad tím zpětně uvažuji, asi nejsympatičtější NPC z jedničky. A navíc chodí v růžové. :-)
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Vampiria píše:Xan je boží. 8-) Když nad tím zpětně uvažuji, asi nejsympatičtější NPC z jedničky.
Přesně tak, škoda jen že v boji je celkem nepoužitelný.
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

AlieN píše:
Vampiria píše:Xan je boží. 8-) Když nad tím zpětně uvažuji, asi nejsympatičtější NPC z jedničky.
Přesně tak, škoda jen že v boji je celkem nepoužitelný.
Ale což o to, použitelný je - ale jenom jednou za dobu, než se zase dostaneš do chrámu :mrgreen:

Cesare
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Zjistila jsem, že když u Xana rezignuju na všelijaký takový ty útočný kouzlíčka a nechám ho nadrtit se to, co zvládá podstatně líp (sleep, blindness, dire charm a jiné), umí bejt velice použitelnej.

A i kdyby ne, to jeho "whatever" je neodolatelnost sama...:-]
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Cesare píše:A i kdyby ne, to jeho "whatever" je neodolatelnost sama...:-]
Brácha si oblíbil "I'm dead man!" :lol:

Hawkmoon269
Sigilan

Příspěvek od Hawkmoon269 »

Moje nynější BG2-TOB družina:
Já (Kavalír), Aerie, Nalia, Cernd, Valygar, Mazzy
Taková dobrá (až na neutrálního Cernda) družinka...
Moje minulá družina, se kterou jsem hru dohrál poprvé:
Já (Zloděj, neutrální zlo), Keldorn, Anomen (ten se čas od času pokusil Keldorna zabít...dalo celkem práci tuhle grupu udržet v klidu), Edwin, Korgan, Viconia (v TOB vyměněna za Sarevoka)...
BG1 družinu nemám, na to se teprve chystám... :-D
Cesare
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Tak zatím já (chaotic good, fighter/cleric), Jaheira, Minsc, Yoshimo, Haer'Dalis a Viconia. Aerii jsem "dočasně" vyřadila a zatím to vidím tak, že asi vyřazená zůstane...

Když o tom tak uvažuju, my jsme taková pochodující ranhojičská jednotka... Kněžskejch kouzel tři prdele a na "pořádnou" magii máme akorát toho barda...:-) Ale ledacos se prozatím dá urubat, když má člověk k dispozici "dispel magic" a Minsca.
Gorny
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gorny »

Cesare píše:Tak zatím já (chaotic good, fighter/cleric), Jaheira, Minsc, Yoshimo, Haer'Dalis a Viconia. Aerii jsem "dočasně" vyřadila a zatím to vidím tak, že asi vyřazená zůstane...

Když o tom tak uvažuju, my jsme taková pochodující ranhojičská jednotka... Kněžskejch kouzel tři prdele a na "pořádnou" magii máme akorát toho barda...:-) Ale ledacos se prozatím dá urubat, když má člověk k dispozici "dispel magic" a Minsca.
Covece, tak to pro tebe ma dobrou radu. Vykasli se na Jaheiru, Minsca, Yoshima, HaerDalise a nahrad je Korganem, Edwinem, Janem a Valygaren. Precejen, Minsc je dutohlav a bude se spatne snaset s Viconii, coz Valygarovi zas takovy trable nedela. A uplne idealni je se vyprdnout na Valygara a nahradit ho Sarevokem.
Naposledy upravil(a) Gorny dne 5.3.2007 18:57, celkem upraveno 1 x.
#Boj se dvema zbranemi je na zacatku BG2 precenen a na konci podcenen.#
Cesare
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Gorny píše:Covece, tak to pro tebe ma dobrou radu. Vykasli se na Jaheiru, Minsca, Yoshima, HaerDalise a nahrad je Korganem, Edwinem, Janem a Valygaren. Precejen, Minsc je dutohlav a bude se spatne snaset s Viconii, coz Valygarovi zas takovy trable nedela.
Já jsem s nima všema spokojená. I když o Edwinovi uvažuju...
Gorny
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gorny »

Cesare píše:Já jsem s nima všema spokojená. I když o Edwinovi uvažuju...
Tys me stihla odpovedet jeste predtim, nez jsem to poupravil. Ale kazdopadne Edwin ma naprosto dokonale narcisticke, jesitne a elitarske kecy, ktere stoji zato. Myslim, ze mi pripomina me. :lol: Teda aspon se s nim dokazu nejvic stotoznit.
#Boj se dvema zbranemi je na zacatku BG2 precenen a na konci podcenen.#
Kong Bao-tan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kong Bao-tan »

No ted momentálne jedu s M/F, Jaheira, Aerie, Viki, Minsk, Yoshima sem stratil a stejně by byl vyměněn za Imoen...

No a ted uvažuji o T, Haer, Kelgorn, Nalie, Cendr a Jan.... ale nevím jestli to bude dosti konfliktní parta... já rád, když se hádají ;)

No i když Mazzy sem ještě nikdy neměl... asi pude místo Jana a Místo Nalie možná Valygar
Dost již bylo ostrých uší, na čase tasit nosy!
Něco málo o Svirfneblinech: http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?p=125332#125332
Odpovědět

Zpět na „Baldur's Gate I & II“