a pokud ne a Sparta postoupí a náhodou i Vítkovice tak se jich moc nebojim

No, těch 20 min. jsem uvedl pouze jako příklad. Jinak, pro ''trénovaného'' člověka možná, ale musíš brát v úvahu, že člověk, který dlouho nic nedělal, takhle začít nemůže... (tedy pokud předtím nebyl na podobné ''dávky'' zvyklý)Tafif píše:20 min. je málo, aby to mělo co největší účinek, je třeba cvičit alespoň 30 min. aerobně, to znamená cekově, než se dostaneš do té správné záteže, tak 40 min.Frosty píše:Tak to jsem rád - hned mám ještě lepší náladuYachiko píše:Frosty: No... ak zoženiem na permanentku, tak zajtra bude sebadeštrukcia, celkom si ma motivoval...![]()
A co se peněz na permanentku týče (kdybys náhodou nesehnal) - za 20 min. proběhnutí po okolí nic nedáš
Doma pak ještě pár kliků, leh-sedů a je to
To jo, ale pochybuji, že mnoho lidí má sportestra.. A i někteří co ho mají ho nedokáží efektivně využít...Tafif píše:U aerobního cvičení si musíš udržovat hranici srdeční frekvence, u mě je to 160 tepů/min, pokud bych udržoval jen 140 výsledný efekt by byl třeba i několikanásobně menší, pokud bych udržoval větší (170), tak už by to bylo spíše ke škodě.
A tohle je celkem utopie. Možná podle přírůček, ale takhle globalizovat se nedá. Je to ''kus od kusu''. Těch 30 či 40 minut, které tu uvádíš, prostě někdo nemá šanci uběhnout (udýchat) A pro příklad nebudu chodit daleko - třeba jáTafif píše:Frosty: Těch 30 min aerobního cvičení platí pro všechny, bez ohledu na to, jak jsou trénovaní.