Proč mám pocit, že pokaždé, když se koná piss, si rpgčkáři provokativně uspořádají nějakou vlastní akci?Dalcor píše:Bohužel v tom čase 27.4.-1.5. je v Praze RPG Con který spolupořádám, kdyby ale nebyl, tak bych snad dorazil. Sorry.
PISS 3 - obecná diskuze
Moderátor: yenn
- KEBULE
- Sigilan
- Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...
Ano jsem vinenTokkar píše:Dovolím si připomenout rodině Neferit 7. pravidlo slušného chování na našem fóru - http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?t=1496
citace:
7. Máš na fóru kamaráda, kterého znáš ze svého okolí? Občas se stává, že právě lidé, kteří se znají se začnou na fóru zbytečně handrkovat a popichovat. I to je věc, která by se neměla dít. Můžou si to přece vyříkat mezi čtyřma očima.
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Stále tak trochu s přihláškoou váhám a nechávám to na poslední chvíli. Popravdě, když si v zpomenu na Šplíchalovic sociální zařízení a stravu, je mi opravdu (ale opravdu) špatně. Také účast nevypadá nijak valně (anebo to taky všichni nechávají na poslední chvíli, jako já?
), ačkoli je tu pár nováčků, kam však zmizeli všichni Slováci?
No ještě uvidím a nechám se sám sebou překvapit
.
No ještě uvidím a nechám se sám sebou překvapit
MCZ: já nevím, mně ta strava přišla celkem ok. Třebe ten segedýn se jim povedl a ostatní jídla taky nebyla špatná
Ty jsi mluvil o těch smažených - ty jsem teda neměl - ale člověk si klidně mohl dát něco normálního...
S účastní myslím, že to ještě naroste
Koneckonců, byla by škoda si nechat ujít zrovna tenhle piss - vize čtyř dnů naznačuje, že by se vše dalo stihnout ve vší parádě - přednášky i s diskuzemi, v klidu a bdělosti všechny hry, pokec,...
S účastní myslím, že to ještě naroste
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tomu snad nevěří ani takový optimista jako Ty.Vlasák píše:...vize čtyř dnů naznačuje, že by se vše dalo stihnout ve vší parádě - přednášky i s diskuzemi, v klidu a bdělosti všechny hry, pokec,...
Některá jídla u Šplíchalů se dala úplně v pohodě, ale některá už bych do úst nevzal ani s brokovnicí u hlavy (zdravím "kuřecí nugetky").
Zjistil jsem, že mi škola fakticky končí již 25. dubna, takže budu mít na učení více času, než jsem předpokládal, tudíž pravděpodobnost mé účasti alespoň na chvíli stoupla tak na 10%.
Ale to budu případně řešit až na poslední chvíli.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Já byla u Šplíchalů taky s jídlem spokojená... až na to rizoto; to jsem nebyla schopná sníst aniž bych chrlila oheňPan Bača píše: mi u Šplíchalů rovněž chutnalo, nebylo to sice jako z grandhotelu Pupp, ale tam já stejně nikdy na jídlo nebyl, takže vlastně nemůžu porovnávat
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.