Noční thread II
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Tafif
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Vanda: Uvažovala jsi už o novém účesu? Dohola... Samozřejmě to nemyslím zle, proti blondýnám nic nemám, zatím žádnou neznám osobně.
Vyhrát se to nedá. Ne s tím, co mám. Přesný opak Vandy - dostatek kouzel veškerých úrovní, mizivá síla v oceli. Prostě to, co může nabídnout zaklínač na 50 úrovni bez podpory.
Vyhrát se to nedá. Ne s tím, co mám. Přesný opak Vandy - dostatek kouzel veškerých úrovní, mizivá síla v oceli. Prostě to, co může nabídnout zaklínač na 50 úrovni bez podpory.
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
Hmmm tak to je chyba... Melissan je dosť odolná voči kúzlam a nyvyše sa tam nedá spať t.j. mágovia končia... mne sa jendoznačne osvedčeli naboostovaní bojovníci s tým strašlivým arzenálom svojich HLA a s občasnou magickou podporou zozadu...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Yachiko: Stačí Melissan obklopit rubači, zásoba "Zlom" a jiných ochrany ničícíh kouzel, a po krátkém boji vyléčit.
Poprvé jsem měl VELIKÝ problém a málem jsem si uhryzal prsty na nohou, ale jakmile je hráč zkušenější, dá všechny souboje v Bhaalově trůnu za půl hoďky.
A ne, nemachruju!
Poprvé jsem měl VELIKÝ problém a málem jsem si uhryzal prsty na nohou, ale jakmile je hráč zkušenější, dá všechny souboje v Bhaalově trůnu za půl hoďky.
A ne, nemachruju!

"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tafif píše:Vyhrát se to nedá. Ne s tím, co mám. ...zaklínač na 50 úrovni bez podpory.

Pokud to je Ascension na Insane, tak se částečně omlouvám (ale jen částečně

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Tafif: ty jsi teda k blondýnám krutý, vždyť jsou to taky lidi
Tafif: zaklínač na 50. levelu? Tak to jsi na tom dobře, to chce asi jen změnit kouzla. Já byla klerik/mág na 22/18. Nejvyšší úroveň má Minsk 28.
Yachiko: mě nepřišla Melissan až tak oddolná proti kouzlům. Když jsem zakouzlila rušení ochrany, hodila na ní dračí dech já i Imoen, tak ji to velmi významně naškádlilo.

Tafif: zaklínač na 50. levelu? Tak to jsi na tom dobře, to chce asi jen změnit kouzla. Já byla klerik/mág na 22/18. Nejvyšší úroveň má Minsk 28.
Yachiko: mě nepřišla Melissan až tak oddolná proti kouzlům. Když jsem zakouzlila rušení ochrany, hodila na ní dračí dech já i Imoen, tak ji to velmi významně naškádlilo.
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
(anonym?)
- Tafif
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Vanda: To tvrdí jen blondýnky.
7c: Ehm, ty jsi to nikdy nezkoušel, viď? Zásoba kouzel je značně omezená, nemůžeš s ní ty čtyři, nebo kolik soubojů vystačit. Její magická odolonost je opravdu veliká - snížení ti vyčerpá celý level kouzel. Musíš se chránit před útoky - další level kouzel. Atd. Moje použitelná kouzla mi nestačila ani na druhou bitku.
7c: Ehm, ty jsi to nikdy nezkoušel, viď? Zásoba kouzel je značně omezená, nemůžeš s ní ty čtyři, nebo kolik soubojů vystačit. Její magická odolonost je opravdu veliká - snížení ti vyčerpá celý level kouzel. Musíš se chránit před útoky - další level kouzel. Atd. Moje použitelná kouzla mi nestačila ani na druhou bitku.
Hole mágů to nejsou přeludy,
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tafif: IMO pokud už hraješ za solo Sorcerera, tak to není žádný roleplaying, takže můžeš vesele využívat potenciál postavy na maximum. Čili Wish, Project Image, Improved Alacrity, Summon Planetar, Improved Haste... Je to tak snadné, že to snad ani lehčí být nemůže. Navíc na 50. levelu - můj nejvyšší level se Sorcererem byl 30. 

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Japonské RPGčka sú božské a SquareSoft proste vie čo robí... Chrono Trigger ma pribil ku kompu až do skorých ranných hodín... Nasleduje pár hodín spánku a idem pokračovať.
Btw neviete kde by som zohnal Star Ocean v angličtine ?
Btw neviete kde by som zohnal Star Ocean v angličtine ?
"Das einzige Mittel gegen den Verstand zusiegen ist Stärke und Angst." Adolf Hitler, Mein Kampf

- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
H.V nejsou špatná hra, ale taková moc ruská... Nicméně já včera dopadl skoro stejně s Might and Magic VII. zahájil jsem s trošku netradiční partou a byl to kříž:) (viz příslušné forum)Vanda píše:No nic tak když mi začal blbnout BG 2, tak jsem se nakonec po dlouhém přehrabování cd rozhodla chvíli hrát Heroes V. a chvíle dopadla jako vždycky. Od čítače mě vyhání svítání. Ty hry jsou mor.
Neferit Sr. - hanácky neumím, takže předpokládám stejný význam jako v běžné češtině a dovolím si tvrdit, že blbej na to určitě nejsi, jen ses k tomu neměl šance vhodně dostat:) ale určitě to zkus:) Myslím, že série might and magic by Ti vyhovovala lépe než B.G., páč je intuitivnější a jednodušší:)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."