Film II
Moderátor: sevencreature
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Tak když jsem viděla, co udělali s famfrpálem v jedničce, tak jsem málem šla do vývrtkyCesare píše:Mě absence famfrpálu v zatím posledním mnou zhlédnutém HP ohromně potěšila. Ty famfrpálový zápasy mě ve filmech o HP pekelně serou.

Hehe, Klofan je můj oblíbenecMně ke spokojenosti stačili Rickman, Thewlis a Oldman...Klofan byl taky fajn.

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem se ke knížkám taky zatím nedostal, ale filmy se mi fakt líbí, jsou zábavné a to mi ke spokojenosti stačí. Navíc se mi každý další díl líbí víc než ten předchozí (takže zatím se mi nejvíce líbila 4ka - hlavně ty kouzelnické úkoly), trojka byla taky moc fajn (jen to finále bylo trochu divné, nechci teda přímo říct, že by mi vadilo, že bylo docela komorní
). Sice vzhledem k neznalosti knih postrádám detaily (hlavně v té čtyřce), ale na ty se poptám znalých; pozitivem toho je, že děj pak skvěle nepředvídatelný
.

- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Nepředvídatelný se dá chápat i jako zmatený a nepochopitelnýMCZ píše: pozitivem toho je, že děj pak skvěle nepředvídatelný.

Největší problém čtyřky totiž je její délka, do které se ty obrovské kvanta děje z knihy prostě nepovedlo nacpat - chtělo by to tak 30-45 minut navíc na dovysvětlení děje. Takhle jsou ve filmu totiž jen ty nejzajímavější scény a nic mezi nimi, takže film jako celek (imho) moc nefunguje.
A nebo ještě lepší by možná bylo udělat oproti předloze nějaké větší změny, například vyškrtnout celý turnaj na začátku a předělat pár scén, ale to by pak ortodoxní fanoušci nejspíš upálili autory na hranici.
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Jenže jak sis jistě všiml, já to v té větě udávám jako pozitivum čili to určitě nemyslím, jak píšešAlieN píše:Nepředvídatelný se dá chápat i jako zmatený a nepochopitelnýMCZ píše: pozitivem toho je, že děj pak skvěle nepředvídatelný.
![]()

Co se týče stopáže, tak mi přišla tak akorát. Jak jsem zmínil, neznám knihu, takže nevím, kolik scén a jakých scházelo. Z pozice neznalého však mohu říci, že jsem děj pochopil a bavil se, tedy fungoval (imho

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
No, jediná "rozšířená" verze co znám je OM verzeMCZ píše:třeba vyjde časem nějaká rozšířená verze, no.

Standardní verze (HD DVD):
http://public.yogurtrat.com/viewer.php?id=1402h6.png
Open Matte (HDTV):
http://public.yogurtrat.com/viewer.php? ... potter.png
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
O my gosh, minulý rok byl luxusní a na tento se těším o to víc...yenn píše:Otrlý divák potřetí.

- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Google Video - Crac aneb příběh houpacího křesla [CSFD].
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
http://www.fandango.com/MoviePage.aspx? ... =otw_image
Myslíte, že něco podobného bude v Praze taky?
Edit: Aha, tak nebude. CZ sucks
Myslíte, že něco podobného bude v Praze taky?

Edit: Aha, tak nebude. CZ sucks

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
7c: jj, CZ sucks, nejenže se k nám vůbec nedostane tohle (kvůli tomu bych i do Prahy vyjel), ale dneska jsem zjistil že Fountain která má premiéru teď ve čtvrtek u nás bude jen v 6ti kopiích a ani jedna není v Brně
prostě CZ sucks

prostě CZ sucks

- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
AlieN:
On je ten film prý docela velký komerční propadák, tak tomu odpovídá i ten počet kopií. No a kdo by jezdil do Brna, když je to to město s nemocnou duší, že?
Na premiéru ale jdu, v Premiere z toho udělali hard core filosofické dílo, tak se už teď děsím, co za hrůzu přichystal "přemoudřelý Aronovsky" tentokrát.
Grafika ovšem vypadá vážně úchvatně a na plátně by to mohl být slušný zážitek.
On je ten film prý docela velký komerční propadák, tak tomu odpovídá i ten počet kopií. No a kdo by jezdil do Brna, když je to to město s nemocnou duší, že?

Na premiéru ale jdu, v Premiere z toho udělali hard core filosofické dílo, tak se už teď děsím, co za hrůzu přichystal "přemoudřelý Aronovsky" tentokrát.

Grafika ovšem vypadá vážně úchvatně a na plátně by to mohl být slušný zážitek.
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Hard core filosofické dílo z toho dělají snad úplně všude, ale slyšel jsem i názory že je to nádherný, ale někud prázdný film - což by víceméně odpovídalo i Requiem za sen. Ale už jen kvůli vizuální stránce to chci vidět na plátně, fotky i ukázky vypadají opravdu úžasně.
V Brně nakonec bude až 22.3, takže možná spolu s ní zajdu i na 300, což budou taky parádní vizuální orgie.
V Brně nakonec bude až 22.3, takže možná spolu s ní zajdu i na 300, což budou taky parádní vizuální orgie.
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Od Fontány hard core filozofické dílo nečekám (resp. je mi lhostejné, zda jím bude, či nikoli). Půjde-li o působivý a vizuálně úchvatný romantický film, budu spokojen.
Survive Style 5+ - Kouzelný film plný absurdních situací a vtípků. Kvalitu si udržuje po celou dobu, je skvěle natočený a audiovizuálně velice zajímavý. Z hlavních "příběhů" se mi nejvíce líbilo italské manželství v japonském podání (s krásnou Reikou Hashimoto, která je ve filmu mnohem hezčí než na fotkách), naproti tomu bych se lehce obešel bez tří zlodějíčků. Mezi epizodickými postavami musím obzvláště vypíchnout vystoupení paní učitelky hodnotící výkresy
7,5/10
Hm, když sevencreature touží zhlédnout na PISSu nějaký "úchylný" film, toto by možná mohlo alespoň částečně splnit jeho požadavky
Survive Style 5+ - Kouzelný film plný absurdních situací a vtípků. Kvalitu si udržuje po celou dobu, je skvěle natočený a audiovizuálně velice zajímavý. Z hlavních "příběhů" se mi nejvíce líbilo italské manželství v japonském podání (s krásnou Reikou Hashimoto, která je ve filmu mnohem hezčí než na fotkách), naproti tomu bych se lehce obešel bez tří zlodějíčků. Mezi epizodickými postavami musím obzvláště vypíchnout vystoupení paní učitelky hodnotící výkresy

Hm, když sevencreature touží zhlédnout na PISSu nějaký "úchylný" film, toto by možná mohlo alespoň částečně splnit jeho požadavky

Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]