Film II

Centrum kultury města Sigilu, kulturní všehochuť ze všech sfér.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

7c: Aha, já mluvil jen o filmech, u knih to u mě vyjde tak nastejno. Až na šestý díl který na můj vkus až příliš připomíná dívčí román.
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Cesare píše:Mě absence famfrpálu v zatím posledním mnou zhlédnutém HP ohromně potěšila. Ty famfrpálový zápasy mě ve filmech o HP pekelně serou.
Tak když jsem viděla, co udělali s famfrpálem v jedničce, tak jsem málem šla do vývrtky :roll: přece jenom, knižní vydání je mnohem lepší :roll:
Mně ke spokojenosti stačili Rickman, Thewlis a Oldman...:-) Klofan byl taky fajn. 8-)
Hehe, Klofan je můj oblíbenec 8-) (možná taky proto, že mi jeden kámoš z nějakých pochybných důvodů říká 'Klofanka' :lol: )
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Já jsem se ke knížkám taky zatím nedostal, ale filmy se mi fakt líbí, jsou zábavné a to mi ke spokojenosti stačí. Navíc se mi každý další díl líbí víc než ten předchozí (takže zatím se mi nejvíce líbila 4ka - hlavně ty kouzelnické úkoly), trojka byla taky moc fajn (jen to finále bylo trochu divné, nechci teda přímo říct, že by mi vadilo, že bylo docela komorní ;-) ). Sice vzhledem k neznalosti knih postrádám detaily (hlavně v té čtyřce), ale na ty se poptám znalých; pozitivem toho je, že děj pak skvěle nepředvídatelný 8-) .
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

MCZ píše: pozitivem toho je, že děj pak skvěle nepředvídatelný 8-) .
Nepředvídatelný se dá chápat i jako zmatený a nepochopitelný ;-)
Největší problém čtyřky totiž je její délka, do které se ty obrovské kvanta děje z knihy prostě nepovedlo nacpat - chtělo by to tak 30-45 minut navíc na dovysvětlení děje. Takhle jsou ve filmu totiž jen ty nejzajímavější scény a nic mezi nimi, takže film jako celek (imho) moc nefunguje.
A nebo ještě lepší by možná bylo udělat oproti předloze nějaké větší změny, například vyškrtnout celý turnaj na začátku a předělat pár scén, ale to by pak ortodoxní fanoušci nejspíš upálili autory na hranici.
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

AlieN píše:
MCZ píše: pozitivem toho je, že děj pak skvěle nepředvídatelný 8-) .
Nepředvídatelný se dá chápat i jako zmatený a nepochopitelný ;-)
Jenže jak sis jistě všiml, já to v té větě udávám jako pozitivum čili to určitě nemyslím, jak píšeš ;-).

Co se týče stopáže, tak mi přišla tak akorát. Jak jsem zmínil, neznám knihu, takže nevím, kolik scén a jakých scházelo. Z pozice neznalého však mohu říci, že jsem děj pochopil a bavil se, tedy fungoval (imho ;-) ). Jen ty některé střípky a detaily... třeba vyjde časem nějaká rozšířená verze, no.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

MCZ píše:Jenže jak sis jistě všiml, já to v té větě udávám jako pozitivum čili to určitě nemyslím, jak píšeš ;-).
Já vím že ty ne, ale já to tak myslím :-)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

MCZ píše:třeba vyjde časem nějaká rozšířená verze, no.
No, jediná "rozšířená" verze co znám je OM verze :mrgreen: Která vypadá opravdu dobře (nemám rád ty příšerně úzké filmy).

Standardní verze (HD DVD):
http://public.yogurtrat.com/viewer.php?id=1402h6.png

Open Matte (HDTV):
http://public.yogurtrat.com/viewer.php? ... potter.png
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Otrlý divák potřetí.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

yenn píše:Otrlý divák potřetí.
O my gosh, minulý rok byl luxusní a na tento se těším o to víc... :-D
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Google Video - Crac aneb příběh houpacího křesla [CSFD].
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

http://www.fandango.com/MoviePage.aspx? ... =otw_image

Myslíte, že něco podobného bude v Praze taky? :-)

Edit: Aha, tak nebude. CZ sucks :-?
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

7c: jj, CZ sucks, nejenže se k nám vůbec nedostane tohle (kvůli tomu bych i do Prahy vyjel), ale dneska jsem zjistil že Fountain která má premiéru teď ve čtvrtek u nás bude jen v 6ti kopiích a ani jedna není v Brně :-x
prostě CZ sucks :evil:
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

AlieN:
On je ten film prý docela velký komerční propadák, tak tomu odpovídá i ten počet kopií. No a kdo by jezdil do Brna, když je to to město s nemocnou duší, že? :-)

Na premiéru ale jdu, v Premiere z toho udělali hard core filosofické dílo, tak se už teď děsím, co za hrůzu přichystal "přemoudřelý Aronovsky" tentokrát. :lol:
Grafika ovšem vypadá vážně úchvatně a na plátně by to mohl být slušný zážitek.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Hard core filosofické dílo z toho dělají snad úplně všude, ale slyšel jsem i názory že je to nádherný, ale někud prázdný film - což by víceméně odpovídalo i Requiem za sen. Ale už jen kvůli vizuální stránce to chci vidět na plátně, fotky i ukázky vypadají opravdu úžasně.
V Brně nakonec bude až 22.3, takže možná spolu s ní zajdu i na 300, což budou taky parádní vizuální orgie.
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Od Fontány hard core filozofické dílo nečekám (resp. je mi lhostejné, zda jím bude, či nikoli). Půjde-li o působivý a vizuálně úchvatný romantický film, budu spokojen.

Survive Style 5+ - Kouzelný film plný absurdních situací a vtípků. Kvalitu si udržuje po celou dobu, je skvěle natočený a audiovizuálně velice zajímavý. Z hlavních "příběhů" se mi nejvíce líbilo italské manželství v japonském podání (s krásnou Reikou Hashimoto, která je ve filmu mnohem hezčí než na fotkách), naproti tomu bych se lehce obešel bez tří zlodějíčků. Mezi epizodickými postavami musím obzvláště vypíchnout vystoupení paní učitelky hodnotící výkresy :-) 7,5/10

Hm, když sevencreature touží zhlédnout na PISSu nějaký "úchylný" film, toto by možná mohlo alespoň částečně splnit jeho požadavky :think:
Odpovědět

Zpět na „Scéna mořského vánku“