PinHead píše:mám 3 záseky z modů:
1.v umařině vrchovině jsem od nějaké ženské nabral brouka, kterému mám najít domov a pořád mě zraňuje elektřinou a nejde odstranit

kam ho mám donést
2.nějaký mod mi nějak poškodil lokaci druidský háj, takže mi po cca 2 sec. hra spadne do woken. (usuzuji že za to může mod, při předchzím hraní bez modu problém nenastal) Bohužel newím který to je, protože jsem jich instaloval velké množství
3.Kde je manželka a dcera Jadratha ze stok v potion questu?
4.na umařině vrchovině jsem od mága v hospodě dostal úkol Search for Moxens ward, měla by to být nějaká divka, kde je? nemůžu ji najít
5.a znovu umařina vrchovina: od Jeba jsem se dozvěděl že v nějakém kuřeti je něco schováno. Kde to je?
dík
co který mod dělá se dočtu v readme. myslím že stim druidím hájkem to p**rala ta druidka co hledá svého zvířecího přítele (jenže nevím jméno)
Tak za předpokladu, že body 1 a 4 jsou součástí módu EMaD (=Every Mod and Dog), tak odpovědi jsou následující:
1. Jo, tak to přesně nevim, nicméně jakmile ho odneseš do jeho domečku, měla by ti stoupnout odolnost proti elektřině.
2. Pokud se nemejlím, tak jediná druidka, která hledá svého vlčího přítele, je Azure. Nicméně myslím, že pokud ti to háže chybu, tak by ses spíš měl zeptat
tady
4. No, tak pokud hledáš přímo nějakou slečnu, tak se není čemu divit, že ji nemůžeš najít

Je totiž maskovaná - v ruinách chrámu potkáš nějakého divného vlka, který se k tobě bude chovat velice přítulně a při správné volbě dialogů se k tobě "přidá". No a když s tímhle milým vlkem přijdeš za tím mágem, co ti ten úkol zadal, tak něco řekne (už nevím co) a promění vlka na tu hledanou dívčinu.