Motorismus

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět

Co vy a řízení..?

Řídím
26
30%
Radši neřídím
1
1%
Řidičák mám, ale nejezdím
13
15%
Řidičák nemám, ale už se na něj třesu
20
23%
Řidičák nemám a dělat si ho nebudu
17
20%
Jezdím bez řidičáku
2
2%
Schumacher je můj mladší bratr :D (závodní jezdec, řidič(ka) z povolání atd.)
2
2%
Nad tímto jsem nikdy neuvažoval
6
7%

Celkem hlasů: 87

drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Vallun píše:drake - ale jak staré ste jej kupovali? Jak dlouho se o něj staráte sami? Nám vydržela i Škoda 120 LS 21 let věrně sloužit, jenže se o ní staral sám tatík od začátku do konce...:)
Kupovali jsme ho kolem r. 2000 s 80k najeto, ale myslím, že můžu zodpovědně říct, že předchozí majitel se k němu choval lépe než my (dokud to neupadne, tak to drží).
Žralok, který štěká, nekouše.
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Tak dneska jsem trosku blnul a poridil si par videi.. Tak kdyby to naaaahodou nekoho zajimalo tak tady :-) :
http://www.tcml.cz/vajdejo.mov
http://www.tcml.cz/vajdejo2.mov

Neohrozil jsem nici bezpecnost, jen svou vlastni.. Tak prosim nenadavat :-)
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Tak u nás v Roudnici začíná být nedostatek parkovacích míst, takže si řidiči pomalu zvykají na nový způsob parkování....
A nebo také - co všechno jsou schopni udělat 'trů-gangsta-niga-brothas' na drsném severu pro snadnější přístup k pár litrům benzínu :D
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Sice je ten vůz můj, ale jinak to byl dnes den skutečně jak malůvaný... Ráno po probuzení obzvláště vypečený řekl bych :lol:
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

No jo v Roudnici je mozny vsechno..
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

tak tohle by mě teda vytočilo, kdyby se mi to stalo...nestačím se divit :shock:
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Frosty-upřímnou soustrast - někteří lidi jsou opravdu hovada a to jem urazil všechna tažná zvířata. Nepoznal jsem co to máš za vozidlo ale i kdyby to byl traboš tak jsou věci co cti dbalý zloděj nědělá. Fakt dost hustý.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Calvera
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Calvera »

Hmmm, moje autíčko mám teď odstavené, trouba dědula dával přednost autu, co bylo kilák daleko a trouba mlaďoch byl tak rychlý, že mi ustřelil zadek :evil:
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

http://www.teslamotors.com/

Vypadá celkem hezky, ne? :-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Neferit Sr.
Sigilan

Rozhodl jsem se, že v dohledné době přezbrojím. Vozidlo Š 120 nahradím nádhernou Felicií. Nemůžu se dočkat.

Stodvacku dám Kebuli až dodělá papíry. Na vyškolení v bourání, couvání, nedobrždění a podobných extravagancí bude ideální.

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Felicii neeee:-)
Za stejne penize jako jsou u nas felicie, se da sehnat mnohem lepsi neskodovacky auto.. A uz jen to, ze je neskodovacky z neho dela lepsi auto ;-)
Invictus
Sigilan

Příspěvek od Invictus »

2sevencreature: To je nějaký vtip, nebo jen projekt? Protože to vypadá fakt neuvěřitelně. :shock:
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Netuším. Já měl za to, že si tam můžeš auto objednat.

http://en.wikipedia.org/wiki/Tesla_motors <-- info o firmě na wikipedii (heh, zajímavé, PayPal a eBay...)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Neferit Sr. píše:Stodvacku dám Kebuli až dodělá papíry. Na vyškolení v bourání, couvání, nedobrždění a podobných extravagancí bude ideální.
Jen nebohému Kebulkovi prosím vysvětli funkci sytiče. Já se o tom v autoškole nedověděl ani slovo. A od táty jsem jenom věděl, jak jej použít při startování za studena a to, že obohacuje směs jdoucí do válců. No akdyž jsem vezl maminku z nádraží do děsného kopce a nebohá škodovka už zabírala z psoledních sil, tak sjem jíc htěl pomoct sytičem, což se neukázalo, jako ideální řešení...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Neferit Sr.
Sigilan

Firkraag - co to blábolíš krásko?

To říkáš mě přesvědčenému škodovkáři? Já začínal svoji řidičskou kariéru na Š 1202 STV kterou jsem koupil bazaru za 2500,- bruto. Kurnik to byla rikša. Pak jsem měl Felicii - to byla lahúdka ale já se v ní bál, po 6 týdnech jsem ji střelil a koupil Škoda Octavia. To nebylo auto ale obrňák. To bylo pslední osobní auto, co nemělo samonosnou karoserii ale rám. Jo to byla bugina. Když jsem s ní vletěl do lesa a přestal kácet stromy, tak jsem v pohodě odjel. Ono ty dvojky plechy něco snesly.

Pak jsem měl Š 1100 MB. To nebylo auto ale kočár. S termosytičem, skvěle to sedělo a bylo to i čiperný. I 120 km jsem na ní jezdil. Pak jsem měl Š 100-to už byl ústup ze slávy. ale pořád to bylo dobré. Š105 tak to byl opravdu krám. To ta Š 120 co mám těď, to je zlatíčko. Zeptej se Meferit jak jsme sní serfovali po Slovenských kopcích.

A nový rodinný klenot Felicie? Já na ní tedy na služební najezdil asi tak 60 000 kilometrů za tři roky, odvozil vní asi tak 100 trun hasičáků bez jediné poruchy. Jen běžná údržba to když jsem si vzpoměl nebo byl čas.

Takže si nech západní vůz a já si nechám tu Feldu. A budu na ní spokojený a bude mi dobře sloužit. Já totiž vím jak se škodovkama zacházet.

Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

To je presne ono :D
Nikdy jsi nemel nic jineho nez Skodovku, tak je to auto proste nej auto! :D
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“