Volná diskuse

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Frosty má recht, že se lze zmrzačit i při neadrenalinové jízdě. Zrovna loni jsem na Pradědu za krásného slunečního dne na modré sjezdovce velmi záhadným způsobem havarovala a to tak, že mě při té bouračce majzla lyže přes hlavu a měla slabý otřesk mozku, ovšem dostatečně silný na to, abych si nepamatovala, jak se to stalo. Prostě si jedu, kochám se...možná jsem to přešvihla s tím kocháním. ;-)

Vampiria, MCZ: kdo nezkusil, nepochopí. Určitě neděláte samé smysluplné činnosti.:-)
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Lyžování je super. Když to sjíždíš šusem, tak se nediv, že seš hned dole. Ale kdo si vychutnává krásné dlouhé obloučky... - Tzn ne je jen hloupě vysekávat. :-)
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Vanda: Lyžařského zájezdu jsem se kdysi na ZŠ zúčastnil (už je to tak dávno ;-) ) a myslím, že mi to docela šlo, teda na to, že jsem stál na lyžích poprvé v životě. Nijak mě to ale nechytlo, a jsem tomu rád 8-).

Jinak dokážu pochopit, že to někoho i baví a sám dělám spousty nesmyslných věcí. Ještě že tak, život poskládaný jen z logiky a smysluplnosti není o moc zábavnější než matematická rovnice ;-).
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

MCZ: tak tady nemůžu odbočkou nereagovat... ;-) matematická rovnice je nezábavná? Ne tak docela... ;-) Pak bych doporučil vynikající čtení - Simon Singh: Velká Fermatova věta - rázem se ukáže, že zdánlivě strohá rovnice c^n = a^n + b^n velmi, velmi vybočuje z hranic strohosti a události kolem ní se jeví spíše chaoticky až iracionálně ;-)
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Vlasák: :-D Věděl jsem, že budeš nějak reagovat, ok dík za tip ;-).
Pan Bača
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pan Bača »

Vanda: včera jsme se vrátili z lyžovačky ve Francii a helmu si klidně kup. Bezpečnosti není nikdy dost (pokud nedáváš přednost hvízdání větru kolem uší :) ).
Jinak když srovnám Alpy a třeba Jeseníky... no nebo raději nesrovnám. Kvalita sjezdovek, jejich počet, množství lidí na sjezdovce... to se prostě nedá porovnávat.
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Pan Bača: já spíš chtěla slyšet, že jí nepotřebuju ;-) Na uších bych měla spíš tu čepici. Oni kamarádi do mě klavírovali asi hlavně kvůli mé šikovnosti, ale nerada bych byla jediný čepičář a všichni s helmama...Jsem děsná, když se někam chystám. :oops:
(anonym?)
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Vlasák píše:Pak bych doporučil vynikající čtení - Simon Singh: Velká Fermatova věta
Přidávám se k doporučení!
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Pan Bača
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pan Bača »

Vanda: taky ji nepoužívám, ale některé pády by byly s helmou rozhodně příjemnější. Praštit se pořádně do hlavy na tvrdé sjezdovce není nic příjemného.. .a jestliže do tvého rozhodování vstupuje ještě estetický faktor, nemáš, myslím, co řešit ;) Hlavně abys ji měla barevně sladěnou s ostatním vybavením :twisted:
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Pan Bača píše: Hlavně abys ji měla barevně sladěnou s ostatním vybavením :twisted:
Ráda bych se urazila, ale jakobys mě znal. :lol: Nenakupovala jsem já u tebe dneska to termoprádlo? Totiž pan prodavač nanosil asi deset kusů a když přinesl poslední kousek, tak jsem zajásala, že je bleděmodrý a že se mi bude hodit ke kombinéze.
(anonym?)
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Hehe, momentálně je sigil absolutně jediná stránka, která funguje:) všechny ostatní jsou nedostupné...:)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

World editor W3 je ZLO... Mnohem větší než 'paperdoll' :mrgreen:
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Tafif
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tafif »

Jo, lidičky, málem bych zapomněl. Mám vás všechny pozdravovat od KOFiho. Prý se možná i ukáže na PISSu.
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

A co vlasy? Stále mu drží tvar? :twisted:
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Tokkar píše:A co vlasy? Stále mu drží tvar? :twisted:
Když jsem se za ním jednou před docela dlouhou dobou stavovala v práci, tak byl ostříhanej a ve vlasech žádnej gel neměl 8-) Nicméně když jsem za ním došla o týden později, už opět jel způsobem "bez gelu na vlasy ani ránu" 8-) :lol:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“