Jen aby někoho nenapadlo naopak používat pluhy místo mečů, když jsou tak účinéNeferit Sr. píše: a ten článek je prostě další důkaz toho, že pokud z pověstných mečů uděláme pluhy mohlo by to být i dost dobré.
Zajímavé zprávy
Moderátoři: Sadako, sevencreature
Policie v centru Prahy střílela po unikajícím vozidle
Jak se tomu fízlovi podařilo tu pistoli nabít, když se držel stěračů?
Zubama? Nebo už jí měl nabitou předtím? 
Jak se tomu fízlovi podařilo tu pistoli nabít, když se držel stěračů?
Sex je špatný děti, áno?
(skvělý je ten popisek obrázku poté, co si ho zvětšíte. Moc nechápu jeho kompatibilitu s článkem samotným
)
(skvělý je ten popisek obrázku poté, co si ho zvětšíte. Moc nechápu jeho kompatibilitu s článkem samotným
- durana
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No neviem ale mne akosi
pricina: sex,
nasledok:vytrznosti
akosi nesedi
Skor sa mi tam hodi nieco ako:
pricina:povaha cloveka(vplyvy okolia)
nasledok: vytrznosti a "priskory" sex
Ale ja som si uz pri vacsine slovenskych casopisov, ci uz on-line, alebo nie, na sibnutu logiku celkom zvykol.
pricina: sex,
nasledok:vytrznosti
akosi nesedi
Skor sa mi tam hodi nieco ako:
pricina:povaha cloveka(vplyvy okolia)
nasledok: vytrznosti a "priskory" sex
Ale ja som si uz pri vacsine slovenskych casopisov, ci uz on-line, alebo nie, na sibnutu logiku celkom zvykol.
And if that Mocking Bird don’t sing and that ring don’t shine
I’ma break that birdie’s neck, I’ll go back to the Jeweler
Who sold it to ya
And make him eat every carat
Don’t fuck with dad.
I’ma break that birdie’s neck, I’ll go back to the Jeweler
Who sold it to ya
And make him eat every carat
Don’t fuck with dad.
- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Prave absencia tejto najprostejsej logiky ma zaraza ;) Ale na druhu stranu... Pri com vznikol Cromwell? Stalin? Hitler? Mussolini? Nixon? Pri sexe! Takze ano, sex je bohuzial pricina vsetkeho nasilia na svete a bude ho treba zakazat... 
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, co takhle zakázat odkazy na novinky.cz, idnes.cz a podobné bulvární weby?
Jejich četba zvyšuje u kriminalitu mladistvých, domácí násilí a spoustu dalších nepěkných věci jako je třeba atrofie mozku
Cenzurou k duševnímu zdraví 
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Jsem proti. Jelikož jejich čtenáři by pak následně nechodili do diskuzí na novinkách.cz, ale vyšli by třebas do ulic, mezi lidi. Existence těchto stránek de facto chrání inteligentní a rozumné občany, před tímto v pravdě hororovým scénářem.sevencreature píše:Hmm, co takhle zakázat odkazy na novinky.cz, idnes.cz a podobné bulvární weby?Jejich četba zvyšuje u kriminalitu mladistvých, domácí násilí a spoustu dalších nepěkných věci jako je třeba atrofie mozku
Cenzurou k duševnímu zdraví