BG2: Oživování a veselosti s ním spojené
-
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam zase problem (zabijel sem draka toho prvniho nejak na F... ci co) zabil sem ho kouzlem Smrtici mrak (utikal sem od nej s malo zivoty a hodil jeste toto kouzlo a to ho dorazilo) prijdu k telu a ma u sebe jenom 15 000 zadnej item :( a jeste k tomu mi zdechly 4 Chary... ated nevim jak je obzivit,protoze viconie je mezi nima,kouzla nemam zadny na ressik,pomuze mi nekdo prosiiiiim ??
Vlk
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
-
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
no ja je mam uz ve meste zpatky,ale nevim do jakyho chramu,to mi staci veci mam taky a tak,jenom potrebuju nejaky Uber predmety,prstynky a tak,jinak sem pred tou finalni bitvou (s tou bodhy a irenicem) jeste sem se chtel zeptat jaky kouzlo na sebe mam hodit aby me nevysaly ty upiry a jeste jeden dotaz :p proc mam u svoji postavy (maga) 27 zivotu to je desne malo a sem strasne zranitelnej :(
Vlk
Vzkřísení mrtvých spolubojovníků provedou v každém chrámu, takže si vyber, kam to máš zrovna nejblíže.Dix píše:nevim do jakyho chramu
Před vysátím úrovní chrání kěnžské kouzlo "Ochrana před negativní sférou", nepletu-li se. Některé NPC (kupř. Jaheira) mohou použít ten amulet, který si na začátku obdržel od Arina, šéfa Stínových zlodějů. (Tedy za předpokladu, že jsi spolupracoval s ním a ne s Bodhi)Dix píše:jinak sem pred tou finalni bitvou (s tou bodhy a irenicem) jeste sem se chtel zeptat jaky kouzlo na sebe mam hodit aby me nevysaly ty upiry
Nemáš náhodou vysáté úrovně nebo některé vlastnosti? Obecně, problém s nedostatkem HP můžeš také v krizových okamžicích řešit jedním opaskem, který zvyšuje odolnost na 18 (a tím i počet životů) dočasně na dobu 6 (nebo 8 ?) hodin každý den.Dix píše:proc mam u svoji postavy (maga) 27 zivotu to je desne malo a sem strasne zranitelnej :(
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Mám pocit, že proti krvesajům, resp. proti vysání levelů tu někdo doporučoval snad negative material plane protection... A jestli jsi před záchranou Imoen pomáhal zlodějům, měl bys snad mít amulet, kterej tě před tím ochrání...Dix píše: ...jaky kouzlo na sebe mam hodit aby me nevysaly ty upiry ...

Ad životy - jakou máš constitution? Možná by pomohlo ji nějak "naboostovat" - i když krom nějakejch lektvarů, který se snad ve hře vyskytujou, nevím čím a jak bys to měl udělat...
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
-
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No ono jak si vykouzlite toho pomocnicka tak pri jeho smrti vam klesne odolnost a tu uz mam na 2 nebo na kolik a ten opasek by se mi hodil,chram no nevim jakej ja sem v ty chramovy ctvrti a tam snima jenom mluvim o tom ze mi pomuzou s bodhi,takze nevim kde je ressnu no :( ten opasek by se mi hodil .. ten dobrodruhuv kramek tam nemaj zadny dobry veci :( potrebuju nejaky lepsi veci brneni nebo prstynky a nevim kde je sehnat :(
Vlk
- Cesare
- Lim-Lim
- Kontaktovat uživatele:
Odolnost 2? Tak pak těch sedmadvacet docela dává smysl, IMHO...
Jinak, já ti o moc víc neporadím, zatím se plácám v Podtemnu, takže...
Ale pokud v tý hře nějakej předmět zvyšující odolnost je, přinejhorším si ho můžeš nacheatovat, kdyby to tou "košer" cestou nešlo...

Jinak, já ti o moc víc neporadím, zatím se plácám v Podtemnu, takže...

Ale pokud v tý hře nějakej předmět zvyšující odolnost je, přinejhorším si ho můžeš nacheatovat, kdyby to tou "košer" cestou nešlo...
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Dix: ten zabitý přítelíček mě napadl hned jako příčina nizké odolnosti, protože já jako první hrála Neverwinternighst a tam se celkem nic nestalo, když byl přítelíček zabit, prostě se vyvolal znova. V BG mi ho 2x zabili, než jsem na to přišla, že mi to vždy sebere bod odolnosti a proto ho nosím pořád v báglu a jen občas ho vyndám, abych s nim třeba pokecala.
Jeden bod odolnosti lze zvýšit ve Strážné věži. Moje mágyně, které se stala ta nemilá věc se snížení odolnosti nosí pás statečnosti, který lze najít u stráže Ghaala v místnostech kultu Nevidoucího oka, po zabití Nevidoucího Oka. Zvyšuje jednou denně odolnost na 18 po dobu 8 hodin.
Jeden bod odolnosti lze zvýšit ve Strážné věži. Moje mágyně, které se stala ta nemilá věc se snížení odolnosti nosí pás statečnosti, který lze najít u stráže Ghaala v místnostech kultu Nevidoucího oka, po zabití Nevidoucího Oka. Zvyšuje jednou denně odolnost na 18 po dobu 8 hodin.
Naposledy upravil(a) Vanda dne 18.3.2007 21:29, celkem upraveno 2 x.
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
(anonym?)
- Cesare
- Lim-Lim
- Kontaktovat uživatele:
Bojovej klerik je moc prima multi-class...
Člověk má životů tři prdele, může čarovat v brnění a pak ještě dostane "raise dead" jako milej bonus. 

-
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No otazka co ted s tim,takze asi ten opasek,jenomze ja mam opasek zase kterej prida jedno kouzlo ke kazdy urovni navic nebo co :( a netusim jeste kde se teda ressnout v jakym chramu,prolezu vsechny ;)Tafif píše:Dix: Při odolnosti 2 máš postih -1 na HP. Takže za každou úroveň 1k4 -1. Prostý fakt, že se ti moc nevyvedly hody na životy při postupu na další úroveň tvých 27 HP docela obstojně vysvětluje.
Vlk
- Tafif
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ve hře už s tím nic nenaděláš. Příště si můžeš snížit při úrovni obtížnost, abys dostal rovnou max životů, nebo použít systém save/load.
Jinak to můžeš opravit v Shadowkeeperu.
Chrám můžeš použít jakýkoliv. V Chrámové čtvrti jsou tři a jinak všude po jednom, vyjma Hřbitova. Stačí mrknout na mapu, všechny tam jsou zaznačené.
Chrám můžeš použít jakýkoliv. V Chrámové čtvrti jsou tři a jinak všude po jednom, vyjma Hřbitova. Stačí mrknout na mapu, všechny tam jsou zaznačené.
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
bývají na konci zdobeny žaludy.
-
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Jo uz to mam,musel sem to loadnout ale stejne mi umrela Viconie ;) ale uz vim jak se ressuje v chramu,no jeste mam postreh :p maga mam na 15 urovni a magicku na 14 a magicka mi dycky vsehcny kouzla precte a nauci se je a pro toho maga (s 27 hpckama) se nenauci zadny protoze prej uz se naucil vsechny z ty urovne nebo co,mam to zmateny nejaky ja potrebuju ten opasek,ted sem cely ty stoky s tim kultem tech slepcu prosel a nikdo tam nebyl :p takze sem v pytli :pTafif píše:Ve hře už s tím nic nenaděláš. Příště si můžeš snížit při úrovni obtížnost, abys dostal rovnou max životů, nebo použít systém save/load.
Vlk
27 HP je sice málo, jenže když se s čarodějem držíš dál od přední linie, nemusí to být problém, který tě bude pálit každou hodinu. Zkrátka nesmíš dát příležitost, aby tě někdo vůbec zranil. Pokud nemůžeš získat Gaalův opasek, zkus se v krámcích porozhlédnout po lektvaru odolnosti. Ten také krátkodobě zvyšuje odolnost na 18. Pomůže ti to vyhnout se největším problémům (masová destrukční kouzla apod.) Počet HP také zvětšuje iounský kámen, který vlastní Pai-Nu, ta drowka mající své pavoučí doupě pod Hřbitovem, nedaleko vstupu do Bodhiny skrýše. Kámen (nosíš jej místo helmy) ti přidá 10% HP. Jelikož však máš nízký základ, tak dostaneš jenom 3 HP. Je to pořád ale lepší, než drátem do voka.Dix píše:ja potrebuju ten opasek,ted sem cely ty stoky s tim kultem tech slepcu prosel a nikdo tam nebyl :p takze sem v pytli :p
Nemůžeš-li se naučit žádná další nová kouzla, bude to nejspíše způsobeno tím, že už máš plný Spellbook. Nicméně ty naučená můžeš odstranit (tuším že pravým kliknutím na zapsané kouzlo), čímž si uvloníš prostor pro nová a užitečnější.Dix píše:maga mam na 15 urovni a magicku na 14 a magicka mi dycky vsehcny kouzla precte a nauci se je a pro toho maga (s 27 hpckama) se nenauci zadny protoze prej uz se naucil vsechny z ty urovne nebo co,mam to zmateny nejaky