Hudba: Co posloucháte?
Moderátor: sevencreature
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
To já si dneska poslechl část výběru od Rlavců čili Rangers. Písničky Kouzelník, Jirka a čert nebo Juliene jsou i po tolika letech něco co se mi líbí.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
http://data2.edisk.cz/stahni/03143/DOPE ... 4.9kB.html
Pro ty z vás, co mají slabost pro MODy (a neznáte tenhle parádní kousek).
Pro ty z vás, co mají slabost pro MODy (a neznáte tenhle parádní kousek).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Momentálně jsem na PC, kde není nainstalovaná japonština, takže jsem ty obdélníčky nijak zvlášť nezkoumal. Ovšem teď po upozornění jsem si všiml té "5" a doufám, že to lze snadno "sehnat"sevencreature píše:Hmm, vidím, že se yenn na moji poslední návnadu nějak nechytil... No, nevadí![]()

Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Coldplay... tak jsem se dokopal k tomu, abych vyzkoušel jejich prvotinu Parachutes a zároveň jsem si po dlouhé době pustil A Rush of Blood to the Head. Teda, není to žádná super-kapela, ale ty desky jsou pěkné a některé písně (Warning Sign, Whisper, Trouble, Yellow, Daylight) jsou opravdu velice vydařené
.

- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No - zrovna tahle není jejich :DTarget píše:Nejvíc mě dostává skladba Hall of The Mountain King..
Úprava OC ano, ale původní skadbu má na svědomí Edvard Grieg (1843-1907). Konkrétně je tato skladba ze scénické hudby k Ibsenovu dramatu Peer Gynt.
Naposledy upravil(a) Frosty dne 26.3.2007 10:08, celkem upraveno 1 x.
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
S nedávným (byť dočasným) příchodem teplejšího počasí jsem přeladil na Letní šílenství z Brooklynu, především skladby ze sedmdesátých let vystupují v kladném světle - Commodors, Five Stairsteps, Bill Withers, Donald Byrd, nebo pak o trochu mladší klasika A Tribe Called Quest.
Kromě toho shledávám poslouchatelným Radio Swing. Název mluví sám za sebe. Navíc žádné otravné reklamy, soutěže, či povídaví moderátoři, kteří dokáží spolehlivě zkazit zážitek dobrého poslechu.
Kromě toho shledávám poslouchatelným Radio Swing. Název mluví sám za sebe. Navíc žádné otravné reklamy, soutěže, či povídaví moderátoři, kteří dokáží spolehlivě zkazit zážitek dobrého poslechu.

- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Včera dopoledne jsm rozbalil starý gramofon a vytáhl vinilové poklady. A sjel jsem si staré Elány, Haberu, Limit, no celou tu skvělou slovenskou partu z osmdesátých let.
Takové malé retro.
Takové malé retro.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
- KEBULE
- Sigilan
- Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...
Celou noční šichtu jsme si poslouchali...
Martin (mistr) donesl rádio (páč bydlí nedaleko) já donesl hudbu a celou noční jsme si grindovali a metalovali...
a vůbec tuhle znáte?
Martin (mistr) donesl rádio (páč bydlí nedaleko) já donesl hudbu a celou noční jsme si grindovali a metalovali...
a vůbec tuhle znáte?
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
red hot chilli peppers a, prekvapivo, linkin park... LP je jedine pri com som vydrzal, aj ked s prestavkami... a best piesen je u mna RHCP-wet sand
pocuval som kabat, v mojom profile na http://www.last.fm/user/MortSVK by tam malo byt: Overall Top Artists : Kabat-4282... takze som s kabatom radsej prestal
pocuval som kabat, v mojom profile na http://www.last.fm/user/MortSVK by tam malo byt: Overall Top Artists : Kabat-4282... takze som s kabatom radsej prestal

- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Teď mi tu jede prima mix takovejch těch prověřenejch věcí, který beztak poslouchám skoro furt - Cave, Lakaieni, Corvus Corax, Yat-Kha, Ravenous OST, nějaký ty Neubauteni a Džeksn.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--