sevencreature píše:Zakat: Určitě - můj ideální obchodník byl enchanter v Tribunalu (Bloodmoon jsem nehrál).
To je právě ten problém, že datadisky nemám (už si konečně musím koupit GOTY a bude klid).
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Zakat: Pokud to hraješ bez datadisku, tak nejbohatší obchodník je v Caldeře v obydlí Ghorak Manor. Ve druhém patře je obchodník Creeper(nějaký rarach nebo co to je). Ten má u sebe 5000 zlatých a zboží nakupuje od tebe za plnou cenu. Nějaké další tipy na toto téma jsou zde: http://www.morrowind.cz/codex/obchod.html
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Velehal: Vážně divné... Tím největší myslíš ten žlutý kulatý, předpokládám (už si nepamatuju názvy). A Soul Trap kouzlíš jako kouzlo nebo ho máš ve zbrani?
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Vanda: Díky moc, v tom baráku jsem byl už předtím a nějak mě nenapadlo si s tím smradlavým rarachem promluvit ... konečně kloudný obchodník, ne jako ti tragikové s 300 zl.
Leaping over the gully
Zakat: taky jsem toho raracha ignorovala, až když mi kamarád prozradil, že v tom baráku má být dobrý obchodník, no stejně mi chvíli trvalo, než jsem přišla na to, ž e ten dobrý obchodník je ten rarach.
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Vanda píše:Zakat: taky jsem toho raracha ignorovala, až když mi kamarád prozradil, že v tom baráku má být dobrý obchodník, no stejně mi chvíli trvalo, než jsem přišla na to, ž e ten dobrý obchodník je ten rarach.
Kór když člověk tyhle zmetky po Morrowindu normálně loví. Jak jsem ho tam viděl, tak jsem hmatal po luku.
Btw nedávno jsem hledal 5 kytiček Roland's Tears. Dva dny jsem obcházel kolem jedné deadrické svatyně (neustále napadán deadrami) a našel jednu... Vykašlal jsem se na to a načítoval si je přes konzoli.
Jo to je nej hra spolu s Falloutem.... Krom toho ze si k ni muzu prihodit spousta svych a jinych pluginu+datadisky (mam vsechny), ma dost slusnou grafiku. A vzhledem k tomu ze nemam zrovna nej PC (1,6 Gh, 512 Mb RAM, Radeon 9250 grafarna) se hra vubec neseka ani na to nej rozliseni... Proste SUPR!!
K těm obchodníkům, je tady ještě jeden lepší, je to pro změnu mluvící krab :D Je někde na jihovýchod od vivecu, má 10000 zlaťáků, ale hledat ho, to je peklo.
AlmSiVi píše:K těm obchodníkům, je tady ještě jeden lepší, je to pro změnu mluvící krab :D Je někde na jihovýchod od vivecu, má 10000 zlaťáků, ale hledat ho, to je peklo.
To je sice pěkny ale věci kupuje za strašně malo peněz takže je prakticky na prd! Rarach je fakt lepši...
Slon je jediny zviře ne světě, ktery neumí skákat! Blby, no...
Kde přesně v Ebonheartu se nachází? Prošel jsem snad celé město a nenarazil jsem na něj
Leaping over the gully
Divné, já tam ty dveře nemám (pokud to je hned ta první místnost)...visí tam místo nich koberec..přitom v ostatních lokacích obchody z modu jsou...že bych měl starší verzi modu? Nebo špatná instalace Zkusím to stáhnout znovu...
EDIT: Hmmm, tak nic, prostě tam nejsou. Zkoušel jsem to znova stáhnout a přeinstalovat, dokonce i založit novou postavu a nic...záhada...
Leaping over the gully
Jab: Ještě jedna věc s modem Changing Face replacer -> po jeho nainstalování se mě sekne hra při cestování cez gildu mágů, ty jsi s tím měl nějaký problém?
Jo a btw existuje nějaký patch pro GOTY? Žádný jsem nenašel.
Leaping over the gully
Zakat píše:Jab: Ještě jedna věc s modem Changing Face replacer -> po jeho nainstalování se mě sekne hra při cestování cez gildu mágů, ty jsi s tím měl nějaký problém?
Jo a btw existuje nějaký patch pro GOTY? Žádný jsem nenašel.
1) Nope, s tímhle jsem žádný problém neměl a nemám.
2) O žádném patchi nic nevím. Ale pokud instaluješ tři patche - na základní hru a na oba datadisky, tak by vše mělo být v poho. Ale už nevím, esli jsem to takhle dělal...
Leaping over the gully