Ja preferuji v hlavni ruce dlouho cepel a v druhe kratkou. Vypada to dobreMecker píše:Promě jsou už lepší než krátké meče katany. Mají sice větší rychlost, ale větší zranění a Zuřivost nebes s vylepšenou Hindovou zkázou jsou podle mě lepší než 2 jakékoliv krátké meče (můj názor).
Zbraně, zbraňové dovednosti, výzbroj...
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END-
Gorny
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Myslis hlineni? Ja osobne s mecem rozsekal vsechno krome hlinenych golemu naprosto bez problemu. Ale asi proto, ze mam tak dobrou partu.Pan Bača píše:Například takoví golemi se dlouhým mečům jen smějí... ono taky otesávat mečem kus špalku bývá docela problém... kladivo nebo palcát (či něco podobného) vykonají svou práci mnohem lépe
#Boj se dvema zbranemi je na zacatku BG2 precenen a na konci podcenen.#
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Jj... A to činaný zlatý eletrický kladivo spolu s pořádnou palicí nebo řemdihem je taky docela cool...Mecker píše:Taky jsem zkusil něco a dvě válečná kladiva vypadají taky dobře.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--