Napadla mě taková věc, trochu vadná, ale funkční. když chcete hrát za nějaké samostatné povolání a toto povolání je možné dualclasnout ze zloděje, tak to udělejte takhle: udělejte si zloděje a všechno mu dejte do kapsářství. Hned v irenicově žaláři ho dualněte na to povolání. Pak (můžete to i normálně projít) se s Jasperem teleportujte nakonec a dostane 100000 expů a po ukázce dalších necelých 40000 (sice to víte, ale jen pro jistotu). Pak si nakradete drahé věci a u překupnice černého trhu je prodáte, ukradnete, prodáte.....prostě můžete mít za nic nekonečno peněz. Je to hnus a zkazí to celou hru, ale chtěl jsem to sem dát jako zajímavost.
Jestli to tady už bylo, tak to smažte
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?
Ithralsiel: Ano - nekonečné získávání peněz (i expů) tu již bylo. Jen mi není jasné - k čemu ty vylomeniny se zlodějem, když v SoA je peněz více než dost. Kor pro singl postavu. A povětšinou stejně najdeš u nepřátel a různě po lokacích lepší věci, než ty které koupíš u obchodníů
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Čau, prosím, můžete mi napsat cheat nebo něco takového pro získání Tazokova klíče od stok. Tam kde se má nacházet kladivo blesků na Crom Fayer. Otec ho vyhodil a teď je nešťastnej
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
Carlos píše:Čau, prosím, můžete mi napsat cheat nebo něco takového pro získání Tazokova klíče od stok. Tam kde se má nacházet kladivo blesků na Crom Fayer. Otec ho vyhodil a teď je nešťastnej
Mám dotaz. Nejdou třeba nějak přes konzoli upravit dovednostni body? Jsem se u přestupu na úroveň sekl a docela pozdě jsem si toho všiml. A chtěl bych přechodit jeden dovednostni bod jinam.
při jakékoliv změně se postavě doplní životy na max. nešlo by to nějak ošetřit? Přece jenom si chci přehodit jeden bod dovednosti a ne léčit postavy :) Nechci být nějaky velký cheater.)
fuzzi: samozřejmě to jde ošetřit - na postavu, které jsi ubral životy, zaútoč z družiny parťákem a "nečestně" nabraný přebytek zase dorovnej na původní množství
Imho ten keeper určitě obsahuje nějaký tab, kde je možnost nastavení počtu aktuálních životů, projdi tam všechny možné položky.