Vallun píše:Ad sobota - já si fakt nemyslím,že základní rpoblém byl ve hráčích...
V kom tedy? V Brücknerovi nebo Košťálovi? O tom, jak tito dva vykonávají svou funkci, polemizovat můžeme, ale to jako profesionální hráči potřebují hlídat, jak tlupa puberťáckých dorostenců, co se vydali na víkendový turnaj do Rakovníka? Tuším, na co narážíš - že kdyby byli hráči zapálení do hry a do týmu, že by tím žili a na chlastačky by neměli pomyšlení... Jenže to mi přijde jako trochu černobílá úvaha - předně, tým dělá kabina a ne vstupy trenéra. Trenér podíl třeba nese, ale ne plný, ba možná i méně než poloviční. A i kdyby, i kdyby ta parta a přístup byl sebehorší, tak to jako znamená, že si člověk může dělat, co chce??? Ba naopak, já si myslím, že ona tam jistá partička je, ba v jistém smyslu až moc "dobrá" - taková možná až "zelenkovská" (Dopoledne - trénink a video, odpoledne - trénink a video. To je hrozný, co po nás ten trenér furt chce.). Víš, ono to hodně zavání dojmem, že si prostě někteří hráči ze svého milionářského klubu vyjeli tak trochu "na výlet" - zakopat si českej fotbálek proti němčourům, pokecat, pak s Ujfim zapařit,...
Úmyslně přeháním, nicméně mi to prostě ideově nesedí - hrát s týmem, co skončil třetí na MS, s jedním z nejprestižnějších světových týmů, hrát tužku a dvě hodiny poté slavit? Promiň, to mi ale fakt nesedí a v trenérovi (reprezentačním - neřeknu, kdyby to byl klubový trenér) bych hlavní vinu nehledal...
Lavička by mi na pozici trenéra seděl jedině s nějakým protřelým asistentem /anebo rovnou jako asistent/. Nevím, nějak si ho tam příliš nedovedu představit. Ono, nějak si vůbec těžko dokážu představit trenéra, který by byl akceptovatelný a zároveň měl výsledky. Jarolím? No, nevím, to by byla spíš taková nouzovka...
...ale vlastně počkat...

Němcům je třeba porážku vrátit a takový tataráček ve tvaru německé orlice...

Franzi, kde jsi? Neber cestou z Rakous přes Budějovice i Karla a bude to jasný kvalifikační trhák