Ne, představa Sarevoka, který radostně poskakuje ve dne na poli a v noci na farmářce rozměrů zepelínu, účastní se zasvěcených debat o růstu dýní a na dožínkových oslavách vítězí jeho vepř v tradiční výstavě prasat a sviní...to je vážně dost divné.

Jsi vskutku odborník na mentalitu středověkého člověka. Lidská ctižádost je nekonečná, jen jí občas někdo postaví strop.Edvin píše:( Povzdech ) Heleďte, já jsem nikdy neříkal že Sarevok musí skončit jako farmář, ale tenkrát to bylo něco co si na stará kolena přál každý dělat, jen v klídku si hospodařit a dožít své léta.
Tradiční středověk.Edvin píše:A k tomu středověku, celá serie BG je dělaná na principu středověku ale přidali tam nové rasy, magii a příšery. Jinak je to tradiční středověk asi tak 12-13 století.
To, že se Sarevok přidal k charname docela dobře odůvodnil. Zatímco důvod, proč by dojil krávy mi nějak ušel.Edvin píše:A navíc Sarevok je naprosto nepředvídatelný muž už jenom to jak se v datadisku přidal k hlavní postavě mě VELMI překvapilo a přiznávám že netuším jak by žil po tý co by se hlavní postava stala bohem, ale jak říkám pochybuji že by se až do smrti někdy tahal z mečem a brněním.
Boží.Edvin píše:Jo a k těm otázkám jak můžu znát středověk bych pouze dodal že studuju: dějepis, mytologii a sociologii. ( A jsem chlolerik a velmi rychle se naštu tak mi odpusťte moje občasné výbuchy )
Vzhledem k tomu, že se o spoustě věcí mohou i odborníci pouze dohadovat, nechápu, kde bereš tu jistotu, že zrovna TY víš, po čem prahlo srdce středověkého člověka, když to vědět ani nemůžeš. Ledaže bys měl stroj času. Máš?tenkrát to bylo něco co si na stará kolena přál každý dělat, jen v klídku si hospodařit a dožít své léta