Myslíte že i Baníkovci kouří Spartu(ač nenávidí fotbalovou Spartu)?
To je otázka . Pravda, je to možný, už jen proto, kolik omezenců-nepražáků Prahu celkem bezdůvodně nesnáší (teda pokud se jako důvody nepočítají nejmenší nezaměstanost, vláda má sídlo v Praze, všichni se tam mají dobře atd.) .
MCZ píše:Pravda, je to možný, už jen proto, kolik omezenců-nepražáků Prahu celkem bezdůvodně nesnáší (teda pokud se jako důvody nepočítají nejmenší nezaměstanost, vláda má sídlo v Praze, všichni se tam mají dobře atd.) .
Jeden z důvodů, proč nesnáším Prahu, je ten, že jízdenka vlakem Supercity z OV do Prahy je o 100 Kč dražší než z Prahy do OV
Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius
MCZ píše:Pravda, je to možný, už jen proto, kolik omezenců-nepražáků Prahu celkem bezdůvodně nesnáší (teda pokud se jako důvody nepočítají nejmenší nezaměstanost, vláda má sídlo v Praze, všichni se tam mají dobře atd.) .
Jeden z důvodů, proč nesnáším Prahu, je ten, že jízdenka vlakem Supercity z OV do Prahy je o 100 Kč dražší než z Prahy do OV
Tyhle ceny holt určuje trh. - Asi na té Praze něco bude...
SiNuHeT: Manažeři jezdí vlastními bavoráky, přece by nejeli s lůzou ve vlaku a u v bavoráku nekouří sparty, ani startky, ale doutníky, nebo přinejmenším gitanky
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
crovax en-vec píše:Já kouřím příležitostně každý den Bo sem šílený cholerik... Tak mi to alespoň trochu pomáhá. A jedině Startky. Ostatní cíga stojí za houby...
Časem se to někde odrazí, zatím to nepociťuješ, ale ono to přijde. Ale znal jsem i lidi, kteří kouřili celej život a byli maximálně v pohodě a zdraví, takže to může být i tvůj případ.