k té angličtině, to máš, jako by cizinec, učící se česky, chtěl poplkat s ostravakama

Moderátoři: Sadako, sevencreature
 Jen blázen trpí když nemusí. Já za to, že mám jako většina lidí vyšší práh bolesti nemůžu. A jinak - injekce odezní dvacet minut po aplikaci, tedy 8 až 10 minut po ukončení zákroku.
 Jen blázen trpí když nemusí. Já za to, že mám jako většina lidí vyšší práh bolesti nemůžu. A jinak - injekce odezní dvacet minut po aplikaci, tedy 8 až 10 minut po ukončení zákroku. Já raději zůstanu srabem.
 Já raději zůstanu srabem. 
 Nejsem masochista.
 Nejsem masochista. 

Á, airsoft, spolužák si dřív takto hrál, dokud jeden z jeho spolubojovníků nedostal do oka. Stačilo, aby sklouzly brýle a voilá - je to venku.Cozzinnni píše:... tak mě lanaří na airsoft. Po prvním zásahu bych se svíjel v křečích a to tam po sobě střílejí dávkami

A když vidím, co dělají injekce od zubaře s mými rodiči, tak už vůbec bych do toho nešla. Oboum se někdy udělá po ní špatně, že jsou mimo provoz celý den.
 A když vidím, co dělají injekce od zubaře s mými rodiči, tak už vůbec bych do toho nešla. Oboum se někdy udělá po ní špatně, že jsou mimo provoz celý den. 

O ostatních doktorech to již říci nedá.
 O ostatních doktorech to již říci nedá. 

Jo? Si vybavuju jeden takovej mžik... Je teda fakt, že zub byl už úplně na sračku a bolel pět dní, když se do něj zubařka pustila... Vrtání pohoda, ale když pak vzala jakýsi malý špachtloidní jaxejmenujátko, pravila "nebojte, už nebudeme vrtat" a rejpla do toho shnilýho vnitřku, subjektivně mi to připadalo jako věčnost, ač objektivně to byl jen takovej "šprt šprt" mžik.Vanda píše: ... Jenže když tě zub bolí už nějakou chvíli, tak ta půl hodina v zubařském křesle je pouhý mžik...

To znám to bylo L.P. 2oo2 Jsem si přerazil ruku (jen malíčekCesare píše:"nebojte, už nebudeme vrtat" a rejpla do toho shnilýho vnitřku, subjektivně mi to připadalo jako věčnost, ač objektivně to byl jen takovej "šprt šprt" mžik.To bylo myslím prvně v životě, kdy jsem bolestí málem omdlela.
 ) poněvadž to vypadalo jako naražené nechal jsem to přes noc. Ráno ruka jak pomeranč. Hurá do Kyjova na chirdu. 4 hodiny než si mě někdo všiml. 2,5 hodiny na RTG a 2 hodiny po RTG. Pak tam vlezu Jak se to? Kreml? Freml? No tak nějak se jmenoval. Mrkl na snímek a pak jen řekl jenom to musím ještě porovnat... Popadl nebohý malíček a začal s ním kroutit -nejdelší půlminuta mýho života...
 ) poněvadž to vypadalo jako naražené nechal jsem to přes noc. Ráno ruka jak pomeranč. Hurá do Kyjova na chirdu. 4 hodiny než si mě někdo všiml. 2,5 hodiny na RTG a 2 hodiny po RTG. Pak tam vlezu Jak se to? Kreml? Freml? No tak nějak se jmenoval. Mrkl na snímek a pak jen řekl jenom to musím ještě porovnat... Popadl nebohý malíček a začal s ním kroutit -nejdelší půlminuta mýho života... ......od té doby jsem se nepořezal ani jednou
 ......od té doby jsem se nepořezal ani jednou 
 (dobrá výchovná metoda)
  (dobrá výchovná metoda) 
Vždycky mi přišli divný lidi, kterým zubař nikdy nic nedělá.Vampiria píše:Vanda: Zubaře se ze všech lékařů bojím nejméně, mám asi dvě plomby a nikdy mi nedělali nic, co by mě bolelo.O ostatních doktorech to již říci nedá.